martes, 9 de abril de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, NOVETATS OCI PLATJA


Tavernes presenta importants novetats en l’oferta d’oci en l’arena de la platja .

En la licitació de les activitats lucratives en la platja de Tavernes de la Valldigna, temporada 2013, s’hi incorporaran tres novetats rellevants: d’una banda, noves activitats lúdiques; d’una altra, un nou concepte de quiosc diürn; i una tercera, l’Ajuntament ha inclòs en el plec les passarel·les i els vàters químics.

Les noves ofertes lúdiques consistiran en activitats nàutiques amb motor i sense (caiacs i banana) en la zona sud de la platja, i un parc aquàtic marí que enfrontarà amb el final de l’avinguda.

Dels nous quioscs diürns en l’arena amb ombratges i hamaques, n’hi haurà un en l’entrada de la platja i un altre prop de la primera escullera. L’esforç serà conciliar l’oci amb el descans dels veïns, per la qual cosa tindran un horari limitat.

L’Ajuntament de Tavernes ha volgut contribuir a la qualitat de la millora dels servicis oferits en les nostres platges i per això proporcionarem en el plec les passarel·les amb una mida estandarditzada i els vàters químics amb manteniment durant el període d’activitat. 

L’interés de la corporació és doble: d’una banda, oferir més i millor accessibilitat a tots els usuaris de les nostres platges i, d’una altra, ajudar els emprenedors perquè la seua inversió siga viable malgrat l’increment del tipus. L’esforç de l’Ajuntament ha estat gran, ja que tant la inversió en passarel·les com les dotacions complementàries suposaran més de 30.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario