viernes, 19 de abril de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

El Levante-emv nos habla del tema del cronista oficial yá tratado en este blog, y Las Provincias del fallecimiento de nuestro vecino Pedro Artimendi ayer en el patio del Magraner, así como que :


Tavernes recauda dinero para una niña enferma


Se trata de los 1.600 euros que la Falla La Vía ha recaudado para Sonia, una niña nacida con malformaciones que necesita 7.000 para mejorar si calidad de vida y la que se le han entregado este dinero.

Felicidades a la familia fallera de La Via por esta buena acción y que nos ea la úlitma, así como que sirva de ejemplo , 

Los sindicatos de Tavernes respaldan a los agentes denunciados por el edil de Favara


Todos los sindicatos con representación en nuestro consistorio piden respeto a la policía local ante las afirmaciones de dicho edil de mala práxis en su teórica detención .

Yo ya me postulé en este tema en su momento : Ante las contradicciones entre lo señalado por el edil y lo manifestado por nuestra policía local y Alcalde, me quedo con estos últimos , porque ni Jordi es un matón de pueblo, al revés, es una persona afable y cercana, ni nuestra policía es una especie de mafia a su servicio.

 

5 comentarios:

  1. Que no siga un mató i no tinga cap culpa no vol dir que no vaja de figurí de cristall i monte teatrets amb el parte mèdic i els cinc policies. Tant açò com que l'altre fera com si estigués enmanillat i les denúncies i contradenúncies diuen molt poc i roin d'aquests xiquets. Tan bona preparació que té la joventut hui en dia no la volem per a estes coses.
    Això, la galga i les processons sí són populisme i no lo de Chàvez.
    Sáaaaaaalvameeee!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els de Chavez simplement es dediquen a agredir als diputats de l'opossició sense disimul algun. Tal vegada hagueres preferit que el tio este de Favara li haguera obert el cap a Jordi. És el que fan a Venezuela amb aquells que no comulguen amb la revolució bolivariana. Segurament si l'agressió li la hagueren fet a Cayo Lara estaries ací posante les mans al cap.

      De veres que no puc creurem que sigues incapaç de condemnar una agressió /amenaça física o no a un Alcalde (em dona igual del partit que siga) i ho disfrasses tot amb una equidistància, digna de Jordi Pujol, que sols utilitzes en determinats casos.

      Condemnes l'agressió que es va fer l'altre dia a un diputat opossitor a l'Assemblea de Venezuela?

      Eliminar
  2. Geko, igual que per a tú sols saben fer els de Chàvez per a mi sabeu fer els ultraliberals amb els amics ultradretans d'Espanya2000.
    Jo també sé desviar els temes, com tú t'en vas a parlar de violència quan jo estic parlant d'espectacles polítics lamentables, i crec que estaràs d'acord que el fan per dos parts, la gent jove ha deprés el bon savoir fair a la política. I estos són els que ens han de salvar de la crisi?

    Perdona, el tema el trac jo. Si vols parlar d'altra cosa, propo-sa-la, però t'advertisc que al SAL-VA-ME no jugue. Ja tenim prou amb els escraches de la Cospedal i la Cifuentes, tal vegada no estigues tan lluny d'elles i jo també siga un nazi.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a mi Espanya 2000 i els chavistes/castristes són el mateix: gent que exerceix la violència i la intimidació per fer triomfar els seus principis polítics. Jo estic tan lluny dels dos com espere que ho estigues tu.

      I et recorde que ser un liberal no és delicte. És una opció filosòfica-política amb els seus defectes però tan legítima com qualsevol altra. Jo crec en ella perquè crec que és la menys dolenta. Ara bé, mai utilitzaré una pistola per a imposarla.

      I respecte a l'Alcalde sols et faig una pregunta: Tú estaves ahí?

      T'ho dic perquè poses adjectius alegrement sense, en la meva opinió, saber el que ha passat. Jo sí que estava, sé el que va passar i no és un assumpte de SALVAME, és un assumpte seriós d'agressió a un polític de forma gratuita simplement perquè és d'un partit en concret i perquè en certa forma es creu superior moralment a ell (aspecte este molt discutible).

      I acabe advertint als nostres lectors de dos coses:

      1) Si bebes no conduzcas
      2) Las drogas son malas.

      Eliminar
  3. No ser, un liberal no es delicte, ser d'Espanya 2000 tampoc, des de luego els qui permeten tot a estos Skins no son comunistes precisament. Vullc que penses que tant com hi ha Revolució a Veneçuela (redemptora dels liberals feixistes que ofegaren al poble) i Chavistes violents, hi ha també filosofia liberal i violents d'ultradreta. No crec que per autodenominar-te liberal portes el cap rapat, no simplifiques els casos de Cuba i Veneçuela, als governs sudamericans no d'esquerres no hi ha menys corrupció ni violència que a aquells. Jo tampoc utilitzare mai la violència física. Ni la mercantilista. Ni la política.
    Sobre que el liberalisme es la menys dolenta dir-te que si, la situació actual ho esta demostrant de sobres, ens va de categoria i açò no pot mes que millorar. Es el que ens dien els bancs fa uns anyets quant ens donaven la hipoteca.
    I respecte a l'alcalde, tu si estaves allí i de segur que amb tanta gent, tant d'alcohol i tant de temps, de segur que van haver mes picabaralles de les de parte de lesions sense lesions. Creus sincerament que si algú crida a l'Ajuntament es presenta Chofre amb dos patrulles? I l'alcalde es mes que ningú? Si no son polítics no haveren montat el SALVAME que van muntar eixa nit allí i ara encara als blogs. No, no estava allí i d'haver estat me n'havera anat de vergonya.
    I acabe advertint als lectors i escriptors de dos coses:
    1) Si bebes no te metas en politica.
    2) Las drogas son malas, luego dejan ideas raras en la cabeza.

    ResponderEliminar