lunes, 22 de abril de 2013

PRESENTACIÓ SUMMER TRAINING CAMP 2013

DEMÀ DIMARTS 23 D’ABRIL DE 2013
HORA: 19:00 hores
LLOC: saló de plens
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Presentació del
SUMMER TRAINING CAMP 2013
(Del 23 al 29 de juny)

Amb
L’alcalde president, Sr. Jordi Juan.
Regidora de Turisme, Sra. M. Carmen Canet.
Coordinador del STC, Sr. Abili Muñoz
President Club de Bàsquet, Sr. Jordi Navarro
Secretari Club de Bàsquet, Sr. David Llàcer



11 comentarios:

  1. Que li costa a l'Ajuntament?
    Que paguen els participants?
    Paga algo la empresa organitzadora per utilitzar les instalacions municipals?
    Tenen algun descompte els participants del poble?
    Instalacions publiques de Tavernes per a negocis privats de gent de fora?
    Qui pot contestar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu. Amb la pregunta ja saps la resposta. Però algo hem diu a mi que tu també has utilitzat instalacions públiques en benefici privat?
      Si ho fas tu no passa res. Si ho fan altres sí.
      Pillín pillín.

      Eliminar
    2. El Campús es un event en que el CB Tavernes pertany a l´organització, el ajuntament posa les instalacions a disposició del campus, els jugadors del tavernes tenen preu especial (aixó es lo que hem comentaren),també hem digé esta persona que anara a la presentació del event i que preguntará tot alló que vullguera que era el lloc mes adequat i públic per a donar explicacións. Ademés comentá que si era bó per a Tavernes ya que altres clubs de tota Espanya també promocionarien el campus, i s´enrolla i no pará

      Eliminar
  2. Cree el ladrón que todos son de su condición. Seguim amb el i tu mes. Tots estos fora, de la política, d'associacions ni res que tinga que vore amb lo públic.

    ResponderEliminar
  3. Participar en el SUMMER TRAINING CAMP 2013 no está al alcance de todas las familias. Cuesta 230€ en régimen externo y 350€ en régimen interno.
    Un evento elitista, al que poca gente podrá acceder, no debería estar subvencionado ni económicamente ni cediendo instalaciones por el Ayuntamiento de Tavernes.
    Cuantos chavales de Tavernes participaran?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com el València bàsquet organitza un Campus similar a Pasqua amb pensió completa per 250€ o 1/2 pensió per 190? Ací 350€ són molts diners per a tan pocs dies.
      No diuen que els jugadors del poble estaran subvencionats? Qué els costarà?
      No poden també buscar formadors i entrenadors més barats o que els tiren una maneta els del club a baix preu?
      La formació valdrà 230€ i l'hospedatge i manutenció de varios dies només 120€? Val la pena vindre de fora.

      Eliminar
  4. Efectivament, hi han moltes activitats que no estan al abast de totes les families. Hi han que no poden pagar la quota del futbol, la del basquet, la del tenis, les de clases de cerámica, les obres de teatre, el apuntarse a una falla, tindre un ordinador per accedir al wifi del Mia, afiliarse a un partit politic, etc, etc totes aquestes i moltes més son activitats recolzades per l´ajuntament, ja siga per subvenció directa o utilitzant les instalacions municipals. No sé quines de totes aquestes considera vosté elitista, ja que nombroses families de Tavernes dificilment arriben a final de mes. Per lo tant enten vosté que totes estes activitats i altres mes a les que no poden accedir tots els ciutadans de Tavernes no deuen ser subvencionades económicament ni cedint les instal.lacions del MIA?

    ResponderEliminar
  5. No esta nada mal los 2.000 € de subvención mas instalaciones y personal del Ayuntamiento que les han concedido.
    Les dan mas a estos empresarios de fuera por unos dias que muchos clubs deportivos locales para todo el año.
    Cuantos jugadores/as de Tavernes participaran?

    ResponderEliminar
  6. Robinjut: Mira la noticia a la cotorra que ho sap tot: 2000€ igual que l'any pasat. Per a alguns no hi ha ni crisis ni retalls

    ResponderEliminar
  7. Pues no em sembla gens be que es subvencione a uns entrenadors foranis que fan negoci i que en compte de pagar cobren. No se si hi hauran despeses per alguna activitat extraordinària, pero l'any passat les úniques eren els entrenadors i les samarretes, a banda de la manutenció dels que venen de fora i una visita a L'Aquapolis de Cullera. També com este any anunciaven descomptes per als esportistes locals pero no quantificaven res. No em quadra que un campus a Tavernes siga mes car que un altre que organitze per exemple el València basquet, el de Tavernes val 350 € i el que VBC feu a l'Eliana valia 250 €. I els professors no serien roins.

    ResponderEliminar