martes, 2 de abril de 2013

MÉS SOBRE CDV

Rep més informació sobre este projecte polític : 

Comença a caminar la Gestora de la Proposta 

per un Centre Democràtic Valencià .


gestora 2El darrer dimecres 13 de març, es va celebrar en la localitat d’Alfafar (Horta de València) la primera reunió de la gestora de Proposta per un Centre Democràtic Valencià (Proposta CDV) amb la presència de més de 20 dels seus membres, que varen participar en una vesprada de faena intensa. Durant les convocatòries següents, començaran a incorporar-se a les activitats de la Gestora els adherits que han manifestat la seua voluntat de participació i es sumaran a les diverses comissions i àrees de treball dissenyades.

La reunió es va centrar en el repartiment d’àrees de treball (com ara la comunicació, les finances i el programa) i en la fixació d’un calendari d’actuacions destinat a la preparació del procés constituent de la nova formació centrista i d’obediència valenciana amb vocació majoritària que promou Proposta CDV.
Per a coordinar les tasques que es duran a terme, tant internes com externes, s’ha implementat un sistema informàtic que permetrà que, tant els grups polítics com els membres individuals de la Gestora, mantinguen el contacte de cara a l’increment de les activitats que es preveu pròximament.
A banda de perfilar eixes activitats i quins equips les han d’efectuar, els assistents varen nomenar un coordinador i un secretari. A més, varen valorar positivament la incorporació dels primers grups locals des de la Ribera del Xúquer, l’Horta Sud i els Ports-Maestrat, i de persones adherides a nivell individual que s’han posat en contacte amb Proposta CDV per a formar part d’este nou projecte polític al servici de la societat valenciana.
Finalment, et recordem que tu mateix pots formar part de la construcció d’esta nova alternativa política regeneradora i aglutinadora.

No ho dubtes i unix-te a Proposta per un Centre Democràtic Valencià.

No hay comentarios:

Publicar un comentario