martes, 30 de abril de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament , MERCAT MEDIAVAL EN LA PLATJA

Mercat Medieval en la platja de Tavernes este pont de maig

La platja de Tavernes de la Valldigna acollirà un mercat medieval este pont de maig, des del dimecres dia 1 fins al diumenge dia 5, en l’avinguda de la Marina.

Al voltant de les 10 del mati obrirà les portes el mercat medieval, amb diferents espectacles per als visitants, que podran gaudir de les bombolles de sabó gegants, espectacles malabars, pintacares per als xiquets, tallers infantils i, a la nit, espectacles malabars de foc i espectacles de màgia.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, M. Carmen Canet ha informat que “per a este pont de maig, en què sabem que ve molta gent de l’interior i també de casa nostra, ja que en alguns llocs és festiu el dia 2, volem potenciar el nostre turisme proporcionant activitats alternatives, a més de les que disposem en la platja de Tavernes. Des del dia 1 fins al 5 de maig tindrem una mostra de mercat medieval a l’avinguda de la Marina”.

La regidora Canet ha indicat que “a més, Tavernes participa en un estand este pont en la Fira de Turisme de Bilbao, Expovacaciones, per a mostrar tot el potencial de la nostra Valldigna, amb oferta d’història, cultura, natura, senderisme, gastronomia, esport  i platja”.


No hay comentarios:

Publicar un comentario