martes, 23 de abril de 2013

PARTIT POULAR : El govern local torna diners d'ajuda social als més necessitats

NOTA DEL PP DE TAVERNES PER LA DEVOLUCIÓ DEL GOVERN DE JORDI JUAN DE MÉS 10.000 EUROS DE LA RENDA GARANTIDA QUE LA GENERALITAT DÓNA PELS MÉS NECESSITATS

El Partit Popular vol fer palesa la seua indignació amb l’actitud del govern del Tripartit. El govern del senyor Juan ha tornat el 25% de les ajudes que dóna la Generalitat Valenciana de Renda Garantida que es destinen a ajudar a les famílies més necessitades.


La Generalitat, en un gest per a combatre la pobresa i facilitar la inserció social destina a Tavernes 44.331’16 euros en concepte de renda garantida per a la ciutadania. Front eixa ajuda ens trobem que l’ajuntament de Tavernes, on el màxim responsable és Jordi Juan, rebutja 10.193’04 euros d’esta partida. El regidor d’hisenda ha justificat eixa devolució afirmant que és una quantitat “rebuda en excés respecte el justificat”.


Eixe decisió indigna el Partit Popular de Tavenes. Com el regidor d’hisenda torna eixos diners que tanta falta fan per als nostres veïns? Com l’alcalde ho consenteix?


Per desgràcia a Tavernes hi ha 2.000 persones aturades. Més de 400 famílies són ateses per entitats com Càritas o Creu Roja. Hi ha gent que pateix fam, que no té diners, que està passant-ho mal.


I mentre el regidor d’hisenda s’atreveix a tornar el 25% d’una ajuda pels veïns del nostre poble. El Partit Popular no entén eixa decisió dels senyors Víctor Borràs i Jordi Juan.


En ser preguntat per esta situació el senyor Borràs es va atrevir a dir que no volia acceptar el que ell considerava “un xantatge de la Generalitat”. El senyor Borràs entén com a xantatge que la Generalitat li demane uns paper per esta renda garantida i que l’ajuntament pague 500 euros que té pendent a la Generalitat. Mentre el regidor d’hisenda diu que està pendent que la Generalitat li ingresses un milió d’euros i que no està dispost a pagar 500 euros. El senyor Borràs ha preferit llevar 10.193’04 euros d’ajuda a famílies necessitades abans que entregar un paper i 500 euros a la Generalitat.


És una actitud incomprensible. Permetre que la gent necessitada sofrisca tenint un diners reservats per a ells. Li recordem al senyor Borràs que al seu govern no li ha tremolat la mà a l’hora d’embargar diners a gent en l’atur, amb família i molt necessitada. Sense anar més lluny una veïna de Tavernes en una situació desesperada va vore com l’ajuntament li embargava els últims 49 euros que li quedaven per a menjar. Va ser a finals de març.


No entenem l’actitud ni de Juan ni de Borràs. Els dos li costen més de 100.000 euros a l’any a l’ajuntament i entre els dos han privat a famílies necessitades de Tavernes cobrar en ajudes de la Generalitat 10.193’04 euros. Tota una falta de responsabilitat i de no conèixer la realitat del poble.


        PP Tavernes de la Valldigna - 46760 Tavernes de la Valldigna
              manolovidal@pptavernes.com - Mòbil 696 946 298

11 comentarios:

  1. És curiós, el PP ens ha costat als vallers, inlcosos eixes families necessitades que utilitzen ara políticament, més de 20 milions de euros que segurament han anat a parar a "amiguitos del alma"... És curiós que ara vinguen donant clases de humanitat. I dels desnonaments (desalojos en el idioma de Manolo), no es pronuncien sobre aixo? I de la servidumbre política als bancs, tampoc? Es que sols parlen dels que els interesa? I del paro? I de la corrupció? I de Urdangarin? No parlaran, no... I menys encara ixira publicat a tots els pseudonoticiaris amb forma de blog que ara es dediquen a fer....

    ResponderEliminar
  2. Indignant.
    Els 10.000 euros que els ha donat la gana tornar és exàctamanent el mateix que donen a Caritas per a tot un any.
    Si que estàn sobrats el Jordi i el Borras. Clar com ells cobren bons jornals creuen que 10.000 euros son pocs diners.
    A quina cuadrilla tenim governant Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona, la esglesia catolica, amb els 10000 milions d'euros que li dona el PP tots els anys (a costa de retallar tots els servicis publics escandalosament), ja podria donarli eixos 10000 euros a Caritas, mes tenint en comtpe que es una organització de la conferencia episcopal. El que es indignant es que la gens que ens ha arruinat continue tinguent 9 mamaors de mamella a l'ajuntament. I que dediquen el seu temps unicament a fer propaganda electoral es a part inmoral. Ells no cobren un bon sou? Quants euros havora vist Manolo en tots estos anys de expoli, mentides, manipulacions i amiguisme que hem viscut? 10000 euros?

      Eliminar
  3. Uo de los dos, o mejor los dos, Borras y Jordi deberian dimitir ya por devolver ayudas para las personas mas necesitadas.
    Acaban de cobrarme el IBI y me lo han subido otra vez el 10% con la excusa de que no hay dinero y ellos devolviendo a la Generalitat el dinero que podia ayudar a gente que luego ellos embargan por no poder pagar impuestos.
    Ya se que en este país nadie dimite pero yo me quedo mas tranquilo si lo digo: DIMISIONES YA!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ha dimitit Manolo Vidal que ens ha dut a la ruïna a este poble i voldràs que dimitisquen Borras i Jordi que han reduït el dèficit en 4 milions. DIMISIONS JA DE MANOLO VIDAL "EL ARRUINADOR". Que de premi li han donat treball d'assessor??

      Eliminar
  4. Jo ni pose ni lleve, sols vos dic el que m'ha explicat ara mateix Karina Vercher sobre el tema :

    Tú demanes una serie de ajudes d'acord amb els servicis socials, per a persones que no tinguen ningún tipus d'ingrés en el moment en que la consellería el notifica la subvenció . A l'hora efectiva de concedir-los , el pots trobar en que alguna d'eixes persones ja no complix amb els requisits demanats, perquè per exemple i com ha passat , troben faena de cambrer en estiu , pel que eixa ajuda la tens que tornar, i de ahí que es tornen "x" diners . No obstant, els diners sobrats de cada població es torner a repartir per la Consellería i pots tornar a optar a ells si tens més ciutadans que reunixquen els requisits en eixe moment.

    A això hi ha que afegir el que els diners els avança l'ajuntament i després lis abona la Consellería, però en el cas de que li degues quelcom, per poc que siga i encara siga a altra consellería, teu retenen tot fins a que zanjes el deute, encara el dega la Generalitat com es el cas de Tavernes, un muntò de diners per altres conceptes. Per este costat no es doncs niguna bicoca .

    Ja vos dic, que jo no entre en quina es la veritat del tema, simplement expose el que m'expliquen . A partir de ahí, cadascu que traga les seues propies conclusions .

    ResponderEliminar
  5. Si no pots rebre una ajuda concedida per no der justificarla es una cosa, que te la neguen perquè no compleixes amb els pagaments es un altra, ací no es deixa clar quina de les dos passa segons la nota del PP. D'altra banda, Enrique, l'Ajuntament de Tavernes es el nostre i sempre tendim a defensar- lo davant altres administracions, pero la injustícia que insinues que li aplica la Generalitat fins que no cancele el seu deute es el mateix que apliquen els ajuntaments perquè pugues accedir a qualsevol contracte o subvenció: estar net de deutes amb qualsevol administració. I es que el peix gran sempre es menja al menut, pero alguns sols els pica quan ells son els menuts.

    ResponderEliminar
  6. No es el mateix Robinjut. Que t'ho expliquen be. L'ajuntament nomes fa de "mediador". Els diners no son per l'ajuntament, fa d'intermediari.

    ResponderEliminar
  7. Ja, no son per a l'Ajuntament, pero es qui els solicita. En realitat, l'Ajuntament som els ciutadans i en nom dels necessitats es demanaran les ajudes, supose jo. El que no trobe es la relació entre tornar els diners perquè no em pertoquen o no em donen diners perquè jo tambe els en dec, crec son dos coses diferents.

    ResponderEliminar
  8. L'Ajuntament no els sol·licita, eres cabudet (carinyosament dit). L'ajuntament (Serveis Socials) tramita les sol·licituds dels veïns.

    Es com quan tu vas a renovar el carnet a una d'eixes agencies que hi ha ara que ho fan tot: Ells tramiten, tu sol·licites la renovació del carnet.

    ResponderEliminar
  9. Bueno, per a mí és el mateix, i damunt l'Ajuntament ha d'avançar els diners. Per descomptat que açò no crec tinga cap importància, si qui dona els diners i és l'únic que decideix les subvencions és Conselleria.
    El que em marejava de la nota de premsa del PP era el fet que acusaren a Borràs de si estava en contra de pagar un deute de 500 € a la Generalitat i ho relacionaren amb lo demés. Crec que açò no té res a veure amb el tema de la Renta de Garantia i és una mangalatxa que es trau el PP de la butxaca per enviscar el govern. Això crec que queda clar entre tots els no sectaris de dretes. Com qui més els molesta al PP són Jordi i Víctor (o siga, Bloc+PSOE=90% vots que tindran en contra) els vol deixar mal dient que no els preocupa la gent de Tavernes amb penúries econòmiques. Com lo de l'embargada.
    I es que per a esta manera de fer política, més val que impere l'anarquia!

    ResponderEliminar