miércoles, 24 de abril de 2013

Gabinet Premsa Ajuntamnet, ACTES 25 ABRIL

Este dijous 25 d’abril La Petita Orquestra Peiotarie presenta el seu primer disc a Tavernes

Aprofitant la diada del 25 d’abril, La Petita Orquestra Peiotaire, formació vallera, presentarà el seu primer disc "Vol 1" amb un espectacle de teatre musical per a tots els públics, on revisiten peces del cançoner popular valencià d’ara i d’abans ("Amparito, la filla del metge", "Mareta, mareta", "Les anguiles de l’Albufera", entre altres).

La Casa de la Cultura de Tavernes acull l’actuació de La POP per partida doble, matí i vesprada, dirigida a estudiants i a adults. La primera de les actuacions serà a les 11 hores del matí d’este dijous 25 d’abril. Esta primera actuació va  adreçada als estudiants dels dos IES de Tavernes, el Valldigna i el Jaume II el Just, que podran gaudir de l’espectacle amb accés lliure.

La segona actuació serà a les 20 hores, també en la Casa de la Cultura, adreçada al públic en general, grans i menuts, amb un preu de 3,5 euros. Tots els assistents a les actuacions de La POP tindran l’oportunitat de gaudir de la revisió de les peces tradicionals del cançoner popular valencià d’ara i de sempre, on es podran escoltar temes tan coneguts com  Amparito, la filla del mestre, Mareta mareta, Les anguiles de l’Albufera, entre altres clàssics.

Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien primer amb el contrabaixista Xavi Alaman, i amb Tonete Puerto després, per tal de fer rodar esta divertida i atrevida formació totalment acústica. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.


Dos cosetes :

Primera :  Un concert a les 11 del matí un dia laborable i lectiu ? El fan per a aturats o per fer festa els batxillers ? . 
Damunt es repetix a les 8 de la vesprada : Dic jo que a eixes hores també poden acudir els batxillers, i eximir-los igual de pago ,  no ? . No ho entenc .

Segona : Amb un Plà d'jaust com el que s'està aplicant, fa falta un gasto com este per a conmemorar quelcom ? Tampoc ho entenc .

Tot açò m'òl més a politiqueo cara a un determinat sector que a conmemoració de tots , la veritat . 




2 comentarios:

  1. De matí aniran les joventuts del Bloc, on poden fitxar noves adquisicions a la causa. Els menors de 16 estaran si s'organitza com sembla com a una activitat extraescolar des dels instituts. El que no aclareixen és qui pot entrar debades i qui no, només diuen joves debades. De quina edat fins quina? Els joves d'esperit també estan inclosos?
    El que dius tú Enrique, pagarem entre tot el poble i anirà molt poca gent de vesprada ja vorem la foto de l'assistència. Tan de bò m'equivoqués i estiguera plé. Si es vol celebrar una diada no poden posar una entrada amb preu, es tracta de facilitar la participació de tot el poble.
    Fer-ho de matí debades i com activitat dels instituts és una forma d'assegurar-se el plé i fer propaganda de l'activitat, siga el que siga el que representen.

    ResponderEliminar
  2. Tota la rao Enrique.
    Els del tripartit tenen diners per el que volen i per a qui volen.
    Ja t'han cobrat l'IBI? Este any torna a pujar un 10% més per a pagar estes activitats i despres d'anunciar el superavit quasi 2 milions de l'any passat.

    ResponderEliminar