jueves, 25 de abril de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, EXPOSITORS LLIBRES EN LLOCS PÚBLICS

L’Ajuntament situa uns expositors de llibres en edificis de la població per a animar als veïns a la lectura

L’Ajuntament de Tavernes celebra el Dia del Llibre amb la col·locació d’uns expositors en edificis públics, on els veïns poden aprofitar els moments d’espera llegint un poc els llibres que estan al seu abast.

Amb el nom Espera’t llegint, les regidories de Cultura i de Promoció Lingüística, mitjançant la Biblioteca Pública Municipal i el Gabinet de Normalització Lingüística, han aprofitat la celebració este dimarts 23 d’abril del Dia del Llibre per a animar als veïns de la localitat a gaudir uns minuts del plaer de la lectura en valencià.

L’objectiu buscat amb la col·locació dels expositors és que qualsevol ciutadà tinga l’oportunitat de llegir un poc mentre realitza les seues activitats i gestions en els edificis públics.

Els llocs on es situaran els expositors son els vestíbuls o zones d’espera de l’ajuntament de Tavernes, el centre social del Braç Treballador, el jutjat de pau i el centre de salut.

1 comentario:

  1. Enhorabona al qui ha tingut la brillant idea.
    Visca la cultura!

    Propose augmenten l'oferta influint també els vestibuls dels centres escolars i esportius (i també a la platja)
    Ara que dic la platja, que tal una minibiblioteca a la platja durant els mesos d'estiu? Pot ser un començament per afegir serveis a la idea tan anhelada de desestacionalització d'aquella part de Tavernes.

    ResponderEliminar