lunes, 22 de abril de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Encara que huí no tenim noticies locals noves, donat que els periòdics amb edició comarcal no s' actualitzen els Dilluns, este cap de setmana abdòs amb tret una noticia sobre el pressumpte delicte comés per dos comerciants hostelers locals, els duenyos de " Ca Saoret " , per, segón diuen els periòdics, espiar per un forat des del magtatzem adjunt els servicis del local, i en concret a les ussuaries fémines quel's usaben en el cas de Saoret, i per ressistènia a l'autoriat la seua socia, conreta el periòdic Levante -emv .

Sobre este cas dir que algo no quadra, doncs mentres segons Saoret no ha declarat davant ningún jutje, un dels periòdics, el Levante, afirma que està en situació de lliberat amb càrrecs al no hi haure risc de fugida, el que es impossible sense passar pels jutjats, segons els mus curts coneiximent de dret processal . Així que vorem en que queda açò, la realitat es que'l bar seguix plè com de costum, el que vol dir que els clients de Saoret no es creuen els fets denunciats per no se sap qui . 

1 comentario:

  1. Enrique, els clients no es creuran res, pero la guàrdia civil algo haurà vist quant s'emporten els acusats emmanillats. Gent del poble dia que això era mentida, pero s'ha comprovat que si, quan hi ha fotos que ho reflexen. Davant acusació tan greu, crec val la pena no mullar-se i esperar a vore que diu la justícia.

    ResponderEliminar