sábado, 2 de junio de 2012

Articul d'opinió : SOBRE FRIKIS

Hoy me he desayunado con un comentario descalificador, que al mismo tiempo califica a su autora, con toto tipo, primero de calificativos menospreciantes , y acabando con insultos directos y personales, eso sí, como siempre detrás de un cobarde anonimato.

Y lo que es peor, aplaudido y jaleado por otros anónimos y consentido por el Administrador del Blog : en este no caben ese tipo de comentarios ni comentaristas.

Y todo ello es por echar una cortina de humo sobre el tema del Plan de Lamincación del río Vaca, sobre el cual digo, y no precísamente en ese artículo,  que Manolo Vidal le ha ganado, y es normal aunque no debería serlo,  al pertenecer uno al partido del gobierno y el otro a la "Bestia Negra" del President en " les  Corts Vaslencianes ", la mano o por goleada a Jordi, pues cuando Jordi va Manolo yá, vuelvo a decir que es normal dentro de la anormalidad, ha vuelto : Con todos lo que habla Jordi ya conocen el tema .

¿Milagro ? No, es que Manolo ya ha ido antes ha hacerles saber el problema.

Me acusan de, entre otras lindezas, de  "friki": Reproduzco aquí el comentario de marras para que ustedes estimados lectores, vean la fauna que hay por ahí suelta.



Y les digo lo que decía Ernest Lluch en un acto a los proetarras que no le dejaban hablar :

"Gritad, gritad, que mientras gritáis no empuñáis las armas "

Lo malo es que al final le mataron.

Esperemos que aquí no pasemos de los decalificativos. 


Açí el cometari assenyalat :


Juana Paloma ha dit...
Este Estruch és de cuidao. Intenta, com a estratègia política, fer creure que a ell la política no l'interessa, i sols fa que enmerdar i punxar als de dretes i als d'esquerres, per poder traure ell profit amb el partit que ha muntat amb membres de la seua família (dona, cosina, tio, etc.
Enrique, les ganes i ansies de poder t'han desfigurat, i han fet que sigues un friki social, de nivell local.
O en altres paraules, estas actuan com un hipócrita, com tans altres que sols s'omplin la boca en el poble això, el poble allò...i una bona merda, amb perdó.
A tu el poble t'importa menys que una bufa de pato. El que vols es tornar a figurar, i a vore si axí arribes a ser algú.
Ja ho vas intentar en Unió Valenciana, i no ho vas aconseguir. Ho vas intentar en Opció Nacionalista i no ho vas aconseguir. Ho vas intentar en UPyD i no ho vas aconseguir. I ara ho vols aconseguir amb UxT, i crec que la història va a continuar.
Dius que Manolo i Jordi deurien haver anat junts. T'ha faltat dir, que deurien d'haver-te avisat per anar els 3 juntets de la maneta. 
Enrique, creus que la gent és tontalcul?
Però si t'has prodigat tant en les xarxes donant caguera, ara dic açò, ara dic el contrari, esta és la meua postura, estos son els meus ideals, i si no vos agraden, en tinc d'altres, com dia Groucho Marx, que has i fas el ridícul constantment.
I per acabar d'arredonir-ho, el montes una figa de blog que l'únic que fas és copiar noticies de mitjans de comunicació i utilitzar-les, repetir-les, publicar la mateixa noticia dos o tres vegades i en cadascuna d'elles, posar una opinió diferent.
Jo estic fins la figa, t'ho dic sincerament, de llegir les tonteries que dius, i tan mal escrites que fan ganes de plorar.
Al principi, ho llegiem, i diem, va, si l'home està aburridet, que es torbe així, va. Però és que al final jo no se que t'has pensat, Déu!.


Deixa de punxar i provocar als partits del poble, que ja ho tenen prou aspre, per a que vinga un tocacollons que es pensa que es l'Ante por l'Ante i el Rei Caguerol, i va de salvapatries o messies de mig palm. 



Mira, si que vas a fer que Tavernes s'unisca, ja voràs. Vas a unir al poble tots contra tu, bandarra. Listo de playa.



Saps que te dic? Que xapó per este Ajuntament, que sense un puto euro, estan fent més que la colla d'abans amb tots els diners del món. 



Per cert, dius que no traurà res el govern municipal perquè no manen els del pp.



Pero Enriquito, que van traure els del pp els anys que estigueren manant? I que creus que trauran ara, si a Manolo sols el coneix el president de la Dipu i li va donar llastima que estiguera aturat i li va buscar feina d'assessor cobrant 3.000 eurets al mes que paguem tu i jo i tots els valencians?



Saps que el dic, que et multipliques per cent, i així tocaràs molla d'ací tres anys. Tu continua fent el quàdruple joc que fas, que igual tens sort i no et veuen la jugadeta que estas fent. Supose que deu hi haure gent com tu en el poble. I ja saps el que es diu: Dios los cria, i ellos se juntan. 



Fiuuuuuuuu! que descansà m'he quedat! Em sap greu, però algú deu de dir-te les veritats. Ara plores un poquet i "acas" tornes a tindre un poc de trellat.



Que ja està bé, home.Coordinador. I d'ací poc, Secretario y Candidato Palomo, yo lo guiso y yo me lo como. 



Jo soc Juana Paloma. Mires per on mires, soc de goma.




1 comentario:

  1. Comentat a la Cotorra a les 13:00 h de hui (No crec que ho publiquen, vist el que han fet amb tú, EE. Dir que els del govern municipal són joves i guarden les formes, però l'aparell del partit han viscut el franquisme i algo encara n'aprengueren):

    Enmerdar, friki social, hipòcrita, bona merda, bufa de pato, tontalcul, fas el ridícul, figa de blog, tocacollons, salvapàtries, messies de mig palm, bandarra, listo de playa, candidato Palomo. Tot açò dirigit amb noms i cognoms a EE, i des de l'anonimat pardaleril.
    Molt bé Cotorra, ahí, lluitant per la llibertat d'expressió.
    Llàstima que altres vegades ens vetes "en aras" de la legalitat, per menysprear o nomenar algú des de l'anonimat.
    Vàries vares de medir. Al igual que este escrit, que des del respecte i com a simple comentari no tindràs el que cal per a publicar-lo.
    I damunt de tot el que li cau a eixa persona (independentment de les seues idees o valúa) et permets d'amonestar-lo perque parla de "vosaltres"? Només per publicar la coloma Juana (de la família dels Juans?), ja doneu a entendre qui son "vosaltres" i qui els demés. A més a més, com a “vosaltres”, EE es referirà a Coloma, els dos posteriors súbdits i tots els que pensen (veus com no he dit penseu) com ells. Ell no ha anomenat cap ideologia ni partit ni ha dit que s'adresse a tot el blog.
    Molt bé, Manel, ja hi ha un que veu que açí molts utilitzen la tàctica del PP amb Zapatero, quan no es vol discutir d'algo o no els convé, la culpa a Enriquito!!
    Lamentable...

    Enrique, jo per algo semblant vaig estar 15 dies "d'arresto" sense escriure'ls res. Ells sabran si volen democràcia i transparència o no.

    ResponderEliminar