martes, 12 de junio de 2012

EDITORIAL : Sobre l' assemblea d'ahir / EVOLUCIÓ D'ENTRADES

SOBRE L' ASSEMBLEA D' AHIR


"Ni chicha ni cansalà" : Ahir, davant d'un públic entregat a la causa, a excepció d'uns pocs, es va celetbrar l'assemblea informativa del govern local, sobre el balanç de l'any de la legislatura transcorregut. 


Foto, Gabinet Premsa Ajuntament
Si algú esperava grans xifres o grans obres, es quedaria desil·lusionat, atés que els regidors van anar desgranant minúcies i l'Alcalde va rematar amb unes pinzellades abstractes sobre piscina, pàrquing i canalització del riu, i Víctor Borrás més be ni va explicar el Pla d'Ajust. 

Al meu entendre, una any en què tampoc han pogut fer molt més que mantindre la ciutat, donada la situació econòmica heretada i en el que, al ser la majoria de regidors nous , entre que van prendre possessió, van començar a calfar i es van assabentar de que anava l'assumpte, van passar prácticament 6 mesos, i els altres sis no han pogut més que dedicar-se a prepara i portar avant unes mesures de retall imposades per un Pla d'Ajust que, això sí,  es molt beneficioso i els ha permes anar pagant a proveïdors i poca cosa més, al tindre un presupost irreal per desequilibrat (en sis mesos es va xuplar el 90% dels ingresos previstos per a tot el any) prorrogat.

Serà el presupost de 2012 i el seu desenvolupament el que ens permetrà calibrar que tal eu fa este govern, per el que tindrem que esperar uns mesest més per a  escomençar a opinar sobre el tema.

EVOLUCIÓ D'ENTRADAS

4

1 comentario:

  1. Tú ho has dit, Enrique, entregats a la causa.
    O també potser amb por d'entrar en llistes negres, perque segur que hi havia funcionaris de l'Ajuntament (i sabem els tira i afluixa que han tingut) i gent d'empreses que voldran treballar al poble.
    Poc democràtica seria l'assamblea quan ningú va voler preguntar RES. Cap dubte ni queixa, al 100% tot perfecte. I després ens queixem dels polítics.
    L'oposició no degué anar, clar, això de treballar sense cobrar o treure'n res (i per extensió a tots els seus votants).

    ResponderEliminar