domingo, 3 de junio de 2012

Articul d'opiniò amb humor : SOBRE FRIKIS II

Ahir es exposà un comentari sobre el qui es escriu, aparegut en un blog local, i hui es expose la meua contestació, i el comentari que donà peu a este atac, més un comentari previ a éste amb tota la raó i que dona en el clau : Fer fum per a que no es vega el foc,

a més un acudit que ve al cas : Humor contra la intolerancia, però sense perdre-los de vista, per si de cas, no em pase com a Ernest Lluch ...No tinc fusta d'heroi ...

Ernest Lluch , víctima de la intolerància
Ahí va primer , el meu , es veu que greuísim, comentari
 inicial i la meua a contestació a la desqualificació :



 Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes ha dit...
Esperem que al menys es faça la mota de defensa de tot Tavernes , o com al mínim dels mínims i per a solventar el problema, la del Vergeret. 

Perquè tot el projecte, sigam realistes, no el van a fer al no estar incluit en els PPGG del estat,,menys dona una pedra.


Manel ha dit...
A vore si jo també tinc raó.
Massa vegades discutim i enraonem més del que diu o no diu Estruch que del tema que ens proposa La Cotorra.
Mireu ací mateix. Molts pocs comentaris al tema del riu i del projecte.
L'arbre ens impedeix vore el bosc?
02/06/2012 8:11:00
Anònim Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes ha dit...
Tota la raò per a Manel i als demés, seguiu atacant-me, que gran favor em feu, doncs la gent moderada i no vosaltres, , gràcies a deu , es la que tinc darrere meua.

Que som un partit familiar ? No , de moment sols, entereu-se be abans de parlar, una plataforma ciutadana, i més val pocs i bons que molts i roïns.

Que si eu intentà en UV, ONV, UPyD... doncs no, pregunteu a qui vullgau si he volgut mai exixir en les llistes en llocs d'eixida : Al revés, tot el contrari, ahí teniu a Llucia per a preguntar-li, es afí a vosaltres i per tant, crec serà de la vostra confiança.

I si a més de criticar llegiu un poquet i no sols els blogs que vos agraden, de UPyD me'n eixit per anvantposar el benefici de Tavernes per davant de les idees.

Que si soc un friki ? Els 400 i pico administrats per mi no eu creuen així, ni tampoc els membres de la EPA de la que soc assesor legal i la meua dona tresorera, ni els pares del Patronat , on he segut fins a que meu he deixat, secretari durant 8 anys del AMPA, ni els partits, i eu dic en plural, que m'han ja insinuat que vaja amb ells per a que no continúe fomentant una coalició d'independents...

A vore si resulta que els frikis sou vosaltres !!!

Això o es que el poble està ple de frikis ,una de dos.

Si defendre per damunt d'ideologíes el be del meu poble es ser friki, jo el friki més gran : No patiu, en tres anys les urnes, als que donem la cara, ens ficaràn a cadascù en el seu lloc: A vosaltres no, tranquils, com no doneu la cara mai, so-covards.

Quant he dit jo que la política no m'interessa? No m'interessa esta política actual, la de les idees per damunt del be del poble, eixa es la que no m'agrada ni a mi ni a tots els que tinc darrere apoyant el meu projecte.

Avisar-me Manolo i Jordi a mi ? No, ja m'avisarà Jordi per anar amb ell i Carmen al IVVSA per a tractar de solventar el tema de la cotxera a fer en els baixos de la finca que administre en Riu 9 : Ja veus,un friki acompnyant al Alcalde i a Carmen a València, quina imatge del ciudatà de Tavernes !!!

En quant al blog, es titola" De reflexions", i, sí, efectivament copíe noticies i les comente amb el fi de fer reflexionar a la gent sobre elles : una mitjana de més d'un centenar de frikis , i en augment, em seguixen cada dia.

I per últim Juana, ja el dediques diréctament al insult : seguix, seguix, favor en fas.

Però be, ja haveu conseguit el que perseguiu : Tapar el que Manolo li està guanyant la mà a Jordi en este tema.

S'enrecordeu de la cançò de Chenoa que diu "Cuando tu vas, yo vengo de allí, cuando yo, voy tu todavía estàs aquí ..." ?

Doncs això està passant-li , i es normal pel partit del que forma part cadascù d'ells i qui mana en València, a Jordi en este tema.

Menys mal que ell no es com vosaltres i de vers en quant es para a parlar amb este friki i fins i tot li pregunta la seua opinió sobre els temes candents : Si,pregunteu-li de que parlarem una bona estona fa dos Diumenges, pregunteu-li, però desprès digau la veritat del que vos conta.

I ara, si vos pareix, entrem ja en el tema del article : Lo important no es si va este o aquell, lo important es , faça qui faça la feina, el tema es solvente, i evidenment Manolo te ventaja per el dit.

Ale, TiB, coloma i companyía, que a este pas no aguanteu els 3 anys que ens resta i com isquera de concejal, que no crec doncs no es la meua idea el encapselar cap de llista, ja vos dona un soponcio definitiu, i no voldría fer-li mal a ningù, ni siquiera als desgavellats com vosaltres.
I ara l'acudit : 
Diu que anava ú per l'autopista conduint i escoltant la radio, quant escolta el següent missatge :
Atenció als conductors, que hi ha un loco conduint en contradirección per la autopisa !!!
I contesta el  conductor :  Un ? Millllls .
Hi ha que vore en esta situació descrita , qui es qui en el acudit de la vida real : Avore si el locos son ells !!!
Vostés mateix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario