sábado, 30 de junio de 2012

NOTICIES COMARCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA


  
El Sindicato de Riegos de Cullera denunció a la inmobiliaria por impago tras acordar la venta de más de 28.000 m2 de suelo pero la justicia le ha embargado las cuentas tras dar la razón a la firma

Encara no es de la nostra comarca, trac a col.lació esta noticia per a que sevisca d'avís i alerta davant les propostes milionaries  que també s'han fet en el nostre poble per part d' agents urbanitzadors o promotores, i de les quals molts estàn sofrint les conseqüéncies davant el paró de la construcció : Incompliment d' entrega d'apartaments a canvi de terres, pago de IBI com a urbanitzable o urbanitzat en terrenys futurs solars, etc.  
Gandia presenta a los 6 informadores y 30 agentes turísticos
Gandia pone en marcha 30 agentes de movilidad y seis informadores turísticos para la campaña estival. Los agentes tienen carácter de autoridad en materia de tráfico y podrán sancionar a aquellos conductores que no cumplan con las normas. Los 30 hombres y mujeres ayudarán a la Policía Local a coordinar y regular la circulación ante la llegada masiva de turistas a la playa, y los informadores estarán en la playa indicando al turista lugares para ir a comer, espectáculos, alojamientos o direcciones.
No es mala mesura el tema dels informadors turístics i de segur que dins dels aturats trovem t gent sobràdament preparada per a desenvolupar la tasca, i a més amb un cost de segur baixet al emplear a desocupats, supose es pot estudiar un conveni amb el Servef al respecte : Carmen, pren nota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario