sábado, 16 de junio de 2012

EDITORIAL : Al césar lo que es del césar / EVOLUCIÓ ENTRADES : Preguem ajuda del lectors per a fer un blog millor

Al cèsar el que és del cèsar 
El govern municipal pareix presentarà els pressupostos de 2012 en el pròxim ple. 

I és curiós llegir en un blog local amb una coneguda ideologia pro-PP, el fet de que s'haja tardat tant a elaborar-los quan saben perféctamente que els seus amics d'ideologia no ho van fer en quasi sis mesos, a més de consumir el pressupost prorrogat en un 90%, i sabent també perféctamente que el pressupost de 2012 va lligat al Pla d'Ajust i este no s'ha aprovat pel govern central, del PP com tots sabem, fins fa molt poc . 

És amb estos pressupostos quan podem veure realment la forma de govern del tripartit, encara que tampoc amb la llibertat amb què ho farien si no es vegueren lligats pel dit Pla d'Ajust, encara que això no impedix que, dins de les limitacions, es vegen els objectius, preferències i solucions que té el govern actual . 



Ja hi haurà temps per a elogis o crítiques, i segur que des d'este blog ho farem, des de la independència ideològica que mantenim, cosa que no es dóna en altres . 


I molts, davant d'esta asseveració diran però no se suposa que este és un blog social, que fuig del polític en tot el que pot ? Doncs sí,  però la democràcia comporta el fer política i per tant, qualsevol actes d'un govern democràtic ho són i afecten tots els àmbits, i per tant no podem sostraure'ns d'entrar en política si volem tractar temes socials .

EVOLUCIÓ ENTRADES


Hui batim un récord, però a la baixa : Tan sols 44 entrades front a les 82 del dia anterior o les 128 del passat Dimecres  : 

Agrairía el que els lectors em explicaren des de el seu imparcial punt de vista, a que creuen son degudes dites puxades i baixades, i sobre tot esta tan bestial d'ahir, per a poder solventar errades i gaudir de nou del centenar de lector de mitjana que teníem fins a fa ben poc.

Gràcies de bestreta.


1 comentario:

  1. No t'obsessiones tant amb el nombre d'entrades. Com bé dius en un altre post el que importa són els comentaris, la capacitat de generar debat.

    Jo t'aconselle- com a lector de molts blogs- que cuides més la tipografia per fer més atractiu el blog.

    I també que et concentrares en alguna notícia rellevant, no en totes les que passen i ixen en els diaris (que, per cert, no crec que siga massa legal el teu ctrl+alt+c dels diaris .

    Tampoc crec que siga necessari tots els dies fer menció a les entrades.

    I reduir el nombre de posts diaris també aniria bé: 240 en maig!!!!! Això és una barbaritat per a un blog -a banda de fer de cada tema un post diferent i no ajuntar-los tots.


    Espere que et servisca, Enrique. Ànim, i força.

    ResponderEliminar