domingo, 10 de junio de 2012

NOTICIES COMARCALS



  
La reunión urgente iba a celebrarse ayer, aunque finalmente se aplazó al menos hasta el lunes.

Torne a dir, no me'estranya doncs este personatge basa el seu espectacle en la mofa dels càrrecs , cuirósamnet sols deixe partit, del PP, partit al que perteneix l' alcaldesa,  a més de fe un humor soez fins al extrem : L'imitació de Rus per a mi roça fins i tot el delicte de injuries , així com el de les falleres i Rita en el balcó, i la dels Papes es d'un mal gust total.

Com estos festers compendràn,la senyora Escrivà no voldrà compartir escenari, balcó o el que siga des de on es faca dit pregò, amb este senyor : Jo tampoc voldría compartit res amb qui es mofara fins al insult, dels meus .  
El gobierno de Villalonga, resultante del pacto entre PSOE y Compromís, iniciará en el próximo pleno el trámite para que el Consell de la Generalitat declare también oficial la versión valenciana del municipio, Vilallonga. 

Que pasa , que en Villalonga no hi han més problemes qu' éste ? 

Espere que les urnes posen en el seu lloc als que , mentres l'atur i la crisi van guanyant camí a bocanades, perden el temps i els diners del contribuyents amb teme conm éste, i damunt dividint a la ciutadanía en un tema res urgent ni bàsic per al poble de Villalonga. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario