martes, 26 de junio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT: varis


La Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes compta des d’ahir dilluns amb un nou president i una nova executiva



Ximo Felis Alberola és el nou president de la FdFJLF de Tavernes de la Valldigna. El nomenament va tindre lloc en el local de la FdF i va comptar amb la presència de l’alcalde de Tavernes i president nat de la FdF, Jordi Juan, la regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, el president en funcions de la FdF Joan Cantus, la secretària en funcions de la FdF, Carolina Pérez, els presidents o representants de les sis comissions i els membres de la junta executiva de la FdF.



Ximo Felis és un faller de cap a peus i va ser fa uns anys president de la seua comissió. Ha sigut vicepresident i encarregat de falla i està molt involucrat en la Falla Portal. Per a ell és un repte ser president de la FdF, ja que mai ha estat membre de la Junta Local Fallera.



El nou president, després de felicitar i elogiar la faena de l’executiva anterior, va anunciar les seues bases de treball, que procuraran buscar un acostament entre la FdF, les falles i l’Ajuntament. La seua fou l’única candidatura que s’hi va presentar.



Bàsicament, actuarà en quatre blocs, en els quals assentarà el seu projecte de gestió acabat d’iniciar: els membres de la Junta Local, els presidents de les falles, els fallers i l’Ajuntament de Tavernes.



La regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, va donar l’enhorabona a Ximo i també va felicitar l’equip anterior, ja que el resultat ha sigut molt positiu, i es va posar a disposició de la nova executiva.



L’alcalde de Tavernes i president nat de la FdF, Jordi Juan, va fer èmfasi especial en el fet que les dues executives puguen compartir experiències, cosa que redundarà en un benefici positiu per a la localitat, ja que les falles representen el grup associatiu més nombrós de la ciutat i són un autèntic motor econòmic. Jordi Juan afirmà que l’Ajuntament, a banda dels convenis, els ajudarà logísticament en la mesura de les seues possibilitats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario