lunes, 11 de junio de 2012

HUÍ , ASSEMBLEA INFORMATIVA GOVERN LOCAL : Balanç primer any legislatura

L’Ajuntament de Tavernes informarà i farà un balanç del primer any de gestió municipal el dilluns 11 de juny en la Casa de la Cultura


ACTE INFORMATIU OCTUBRE 2011L’Ajuntament de Tavernes està disposat a demostrar que una altra forma de govern és possible. Per això, des del primer moment de l’actual legislatura ha fet de la transparència la base de la seua gestió. Coincidint amb el primer any de legislatura, el proper dilluns 11 de juny l’alcalde i els regidors informaran directament els ciutadans de Tavernes del primer any de gestió municipal, en un acte en la Casa de la Cultura
Serà el pròxim dilluns 11 de juny, a les 20:00 hores i en la Casa de la Cultura. L’Ajuntament de Tavernes ha triat precisament el dia en què es complirà el primer any de govern de l’actual legislatura 2011-2015.
El govern de Jordi Juan està decidit des del primer moment a emprar tots els mecanismes necessaris per a fer de la transparència l’eix vertebrador de la seua política.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha destacat que “així com la primera assemblea informativa que férem el 28 d’octubre de 2011 es va centrar bàsicament a informar sobre la situació econòmica de l’Ajuntament, del pàrquing del passeig i de la piscina coberta, en esta segona assemblea donarem compte del primer any de gestió municipal. Parlarem de les solucions que donem als problemes que dia a dia sorgeixen a l’Ajuntament i a Tavernes. Parlarem de quina és la nostra manera de governar, quines coses hem fet en este primer any de legislatura i parlarem també de projectes de futur. Cada regidor farà un balanç de la seua labor en un any de govern i, és clar, respondrem les qüestions que plantege el públic”.
L’Ajuntament entén que els veïns tenen tot el dret de conèixer l’estat dels comptes, funcionament, i també d’assabentar-se de primera mà del perquè de les decisions que pren l’executiu local.
Este pròxim dilluns 11 de juny, els veïns de Tavernes coneixeran, a banda de la gestió de cada una de les regidories municipals, els motius que han dut al consistori a fer un pla d’ajust que ha permés que una bona part dels proveïdors, quasi tots locals, hagen pogut cobrar vora 3 milions d’euros en factures anteriors.
També podran conèixer en quina situació està la piscina, la problemàtica de les obres de laminació del riu Vaca, entre altres qüestions importants per a la població

No hay comentarios:

Publicar un comentario