lunes, 18 de junio de 2012

EDITORIAL : La vida en silla de ruedas / Avís per a navegants


Com tots els Dilluns, este blog no s'actualitzarà o ho farà només en part , pel fet que, com és sabut, la font d'alguns dels seus articles, la premsa autonòmica, no s'actualitza este dia.

Como todos los Lunes, este blog no se actualizará o lo hará sólo en parte , debido a que, como es sabido, la fuente de algunos de sus artículos, la prensa autonómica, no se actualiza este día.

Uno de los puntos conflictivos por la falta de rampas. <br />
Una comitiva de veinte personas sorteó ayer aceras sin rampas, itinerarios en mal estado y otros obstáculos - La asociación Aldis pide a la corporación que actúe para corregir las barreras

Muy buena inciaitiva, digna de ser copiada : Jordi y demás regidores, porquè no prováis a hacerlo aquí ?


AVÍS PER A NAVEGANTS 

Ja vaig titular, fa no molt de temps, un altre article sobre el mateix tema, igual que este. 


La ultradreta neonazi ha obtingut un 7% dels vots a Grècia i l'extrema esquerra ha segut el segon partit més votat, i a França ha tornat al parlament (en les presidencials va obtindre un 13% dels vots) l'extrema dreta. 


El mateix està ocorrent a Sud-amèrica amb els governs socialistes populistes de Chàvez i companyia , fruit de l'opressió del capitalisme més salvatge. 


No oblidem que Hitler va arribar al poder en els anys trenta democràticament per mitjà de les urnes, i fruit de la desesperança i el tedi dels alemanys davant de l'opressió econòmica a què va ser sotmesa Alemanya per part dels vencedors de la primera guerra mundial. 


En esta Europa dels mercaders, que no dels ciutadans, estos estan reaccionant votant als extrems : A veure si de tant d'estrényer els mercaders, ofeguem el poc que ens queda de ciutadans i estos reaccionen per on no deuríen fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario