miércoles, 6 de junio de 2012

EDITORIAL : Sobre rondes de circumval-lació / Entrades al blog


Ahir informàvem que la ronda de circumval·lació de Oliva, Bellreguard, Palmera i l'Alqueria, la qual estàba ja bastant avançada i s'esperava poder iniciar este mateix any o el proper, queda posposada fins al 2024, per les retallades degudes a la crisi, dels pressupostos del Ministeri corresponent, i que es denegava la petició de laalcaldia de Oliva de fer com a alternativa i mentres tant no s'executava esta, una circumval·lació d'Oliva al menys molt menys costosa.


Si ésta infraestructura que ja tenía al menys visos de principi, es retarda 12 anys més, per a quant la de Tavernes, de la qual no se si hi ha siquiera un esborrany?



I si tenim en compte que el projecte de laminació del riu remetix a ésta en varies ocasions ( com per exemple el nou pont per a creuar el Vaca des de El Pla, per damunt del asut, donat que desapareix el actual pont en dit projecte de laminació ), com es va apoder desenrotllar aquell si del de circumval·lació no se sap rés, ni es probable que s' execute, vist el vist, al menys en una dotzena d'anys ? 



O es que ens anem a quedar un muntó d'anys, entre altres coses, sense poder creuar al altre costat del riu quant este supere el nivell del asud actual, des de el cas urbà, tenint que pegar una gran volta per a poder fer-ho?



Em pareix que tenim circumval.lació de Tavernes per a rato, i , el que es pitjor, laminació = protecció del casc urbà contra avingudes, per a un muntó d'anys també.



Així que , seguen realistes, si s'executa la partida per a defensa del Vergeret i així evitem els problemes que la sentencia contraria als nostres interesos reporta, donem-nos en un canto en les dens. Però no per aixo tenim que seguir reivindicant abdos projectes sense desfalleciment, perquè si no no els voran ni els nostres ja no fills, sinó nets. 


EVOLUCIÓ ENTRADES BLOG



No hay comentarios:

Publicar un comentario