viernes, 22 de junio de 2012

NOTICIES LOCALS ARREPLEGADES EN LA PREMSA AUTONÓMICA



Jordi Juan recibe el premio de doctorado


El alcalde Tavermes, Jordi Juan, recibe hoy el Premio Extraordinario de Doctorado por la Universidad Politécnica de València. El acto de entrega, por parte del rector Juan Julià, será en el Campus de Alcoi de la UPV. La tesis de Juan, que estaba contemplada dentro de las áreas de análisis matemático y análisis funcional y se realizó en inglés, obtuvo la máxima calificación, sobresaliente cum laude. Estuvo dirigida por el académico y catedrático José Bonet y por el profesor Antonio Galbis.

Enhorabona Jordi, i que el teu periode d'alcaldia siga tan fructuos com la teua tasca d'estudis i treball profesional.

Eres tot un exemple en esta época de desànim col.lectiu, per a esta, la nostra joventut, que tan castigada es trova , per a dir-los que estudien, el que siga però que es preparen, que el premi al seu esforç arribarà, més pronte o mes tarde, però arribarà.

2 comentarios:

  1. Serà un exemple acadèmic. En el plà polític encara estic esperant que desmentisca quan li carreguen al seu compte que administre favors personals i adjudiquen feina i contractes als seus. O siga, el que es dia ja d'algun regidor es fa extensiu al sr. alcalde i per tant ja podem parlar en general (es pot salvar Carme Canet i Karina, sobretot Carme ja era persona coneguda al poble, als demés jovenets anem coneixent-los).

    ResponderEliminar
  2. La tesi en anglés?
    Aleshores, aquí a Espanya no l'haurà entesa ningú.
    Perqué no la va exposar en valencià?
    Així vol este xicot fer pais?

    ResponderEliminar