sábado, 9 de junio de 2012

EDITORIAL : Es hora de parlar / Novetats en Quadern / EVOLUCIÓ ENTRADES AL BLOG



ES HORA DE PARLAR

Per estos dies farà l'any de la pressa de possessió del actual govern local dels seus càrrecs. La actuació del mateix serà desgranada el Dilluns en una assemblea informativa en la Casa de la Cultura.



Segon sigues d' uns o de altres, la seua tasca el pareixerà millor o pitjor, i els blogs amb tendència política així eu afirmaràn de segur .



Així des de El ventilador o el Diari de Tavernes segur que tot ha segut roin, i el mateix però al contrari en La Cotorra i Diari Valldigna.



Però estem alguns en el mig , un gran grup i a cada dia més gran, el que estem farts dels de sempre i de lo de sempre , i que sols mirem per el bé comú,i per això no ens dolen prendes en qualificar de una forma independent , sense lligances polítiques, la o les accions del govern i oposició.


Però no es este el lloc on fer qualificacions, això eu deixem per als nostres comentaristes, i en tot cas, qui subscriuperò de forma particular i mai com a editor del blog : Des de este sols es llimi-tem a publicar perquè si no perdrem la neutralitat que ens caracteritza o al menys , que pretenem siga el nostre far, la nostra guia

Esperem estar aconseguint-ho : Vostés tenen la paraula, es l'hora de no callar més, de alçar la veu, sempre des de la tolerància i el respecte al altre, i de dir lliurement el cadascú pensa , i ací ens tenen a nosaltres per a fer-los de portaveu .



NOVETATS EN QUADER : Nou epígraf i renovació continguts .

A la dreta del blog, podràn torvar un nou epígraf de partits i associacions polítiques .

Per altre costat, i com asssenyalarem ahir, amb el fi de tornar a la màxima neutralitat en el que siga possible, i que el blog guanye en agilitat a l'hora de llegir-lo, es reduïxen en endavant les referències del editor/administrador del blog al mínim, i procurarem que hi haja cada dia més imatges i menys text,  amb la pretensió de fer-lo al mateix temps més amé .
Per estens raons, i entenent que l'article "Una de calç i una altra d'arena"  perd el seu sentit, l'eliminem, centrant-nos en les notícies merament locals i, de les comarcals , les que ens entenem ens afecten o puguen servir d'exemple. 

EVOLUCIÓ ENTRADES AL BLOG





No hay comentarios:

Publicar un comentario