lunes, 25 de junio de 2012

EDITORIAL : En estiu tot el mon viu ... però uns menys que altres

I vinc a dir aquest refrà perquè, per a que uns visquen un estiu el millor possible, altres tenim que treballar una mica o un molt més que en la rutina diaria: Comerços de platja, professionals dedicats al turisme, administracions i ens privats i públics relacionades amb la platja o el turisme ...

I entre ells l' elditor d'este blog, de professió com molts sabeu Administrador de Finques , amb la major part dels seus administrats en la platja, amb lo qual la merma de temps lliure i entre ell el que li dedica a este blog, es fa palesa , lo que incidirà en ell .

Per este motiu i des de hui, no ens podem comprometre a actualitzar este blog tots els dies a primera hora com hui, e informem que les noticies rebudes del Gabinet de Premsa del Ajuntament es publicaràn a mijtà vesprada en vers de a les 3 com fins ara .

Sabem que açò va a repercutir en la qualitat informativa del blog, però primer esta la feina i després l'oçi, i més encara si cap, en estos temps de tant d'atur.

Es per açò que demanem comprensió a tots els nostres lectors : Farem el que podrem fins a que torne l'hivern i amb ell la rutina diaria .

Fins a eixe moment, moltes gràcies per la vostra comprensió i fidelitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario