miércoles, 20 de junio de 2012

Article d'opinió : A QUI REPRESENTA EL SENYOR ESTRUCH (2)

Fa un temps, quan representava a una altra opció política, ja vaig fer un article amb el mateix titular, per a aclarir a qui representava o no el que subscriu. 


Hui em veig obligat, davant dels intents de confusió d'alguns, d'assegurança interessats perquè curiósamente apareixen sobretot en els blogs afins a PP i Bloc-Compromís, (que curiós ¿no?) , comentaristes per confondre els ciutadans sobre a qui represente en estos moments.                                                 GIVAL


Doncs bé, com tots els que seguixen la política local i els blogs així mateix locals saben, el que subscriu va pertànyer al partit Unió Progrés i Democarcia (UPyD) fins fa un temps, partit de què vaig dimitir per discrepàncies amb els seus dirigents i després de la iniciació d'un expedient per falta greu al defendre els interessos de Tavernes enfront dels indicat pel dit partit en el tema de la laminació del Riu Vaca. 


Posteriorment, vaig fundar una Plataforma Ciutadana, Units x Tavernes, la qual està en fase d'inscripció davant dels organismes pertinents, plataforma que aspira a ser el germen d'unificació de tots els independents, política i socialmentemente parlant, de Tavernes, projecte que seguix en marxa però que de moment està en fase de legalització i pel que no està actuant . 


I finalment, reciéntemente em vaig afiliar junt amb un grup de persones al partit Grup Independent Valencià (GIVAL) , partit format per independents polítics, del qual vaig ser triat President del Consell Local de Tavernes. 

 P
UxT

Per tant A qui represente? 

En estos moments, als 4 fundadors d'Units x Tavernes i als afiliats de GIVAL-Tavernes, ni a més ni a menys, atés que dit partit encara no ha comparegut en unes eleccions en la nostra ciutat ni la plataforma té encara més components que els seus fundadors donat allò que he assenyalat d'estar encara en fase de legalització. 


Espere que li quede clar a tot el món qual és la meua situació política en estos moments, front als intents intesesats  de confondre i donar una imatge equivocada del que suscriu.

Hace un tiempo, cuando representaba a otra opción política, ya hice un artículo con el mismo titular, para aclarar a quién representaba o no el que suscribe.

Hoy me veo obligado, ante los intentos de confusión de algunos, de seguro interesados pues curiósamente aparecen sobre todo en los blogs afines a PP i Bloc-Compromís, (que curioso ¿no? ), comentaristas por confundir a los ciudadanos  sobre a quién represento en estos momentos.

Pues bien, como todos los que siguen la política local y los blogs así mismo locales saben, el que suscribe perteneció al partido Unión Progreso y Democarcia (UPyD) hasta hace un tiempo, partido del que dimití por discrepancias con sus dirigentes y trás la iniciación de un expediente por falta grave al defender los intereses de Tavernes frente a los indicado por dicho partido en el tema de la laminación del Río Vaca.

Posteriormente, fundé una Plataforma Ciudadana, Units x Tavernes, la cual está en fase de inscripción ante los organismos pertinentes, plataforma que aspira a ser el germen de unificación de todos los independientes, política y socialmentemente hablando, de Tavernes, proyecto que sigue en marcha pero que de momento está en fase de legalización y por lo que no está actuando .

Y por último, reciéntemente me afilié junto a un grupo de personas al partido Grup Independent Valencià (GIVAL), partidpo formado por independientes políticos, del cual fuí elegido Presidente del Consell Local de Tavernes.

Por lo tanto ¿A quién represento? 

Pues en estos momentos, a los 4 fundadores de Units x Tavernes y a los afiliados de GIVAL-Tavernes, ni a más ni a menos, dado que dicho partido aún no ha comparecido en unas elecciones  en nuestra ciudad ni la plataforma tiene aún más componentes que sus fundadores dado lo señalado de estar aún en fase de legalización.

Espero que le quede claro a todo el mundo cual es mi situación política en estos momentos frente a los intentos interesados deconfundir y dar una imagen equívoca del que suscriber.

Firmado , Enrique Estruch i Ferrando, Presidente de GIVAL-Tavernes y de Plataforma Units x Tavernes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario