miércoles, 27 de junio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT : Festival Nou talents / Recepció Becaris de La Dipu et Beca

Tavernes celebra per primera vegada un festival de nous talents el pròxim juliol

Amb la intenció de diversificar l’oferta turística de la platja de Tavernes, este pròxim mes de juliol l’Ajuntament de Tavernes, Adonay Entertainment i Sony Music han preparat una primera edició del Festival de Nous Talents

El primer Festival de Nous Talents es celebrarà entre el 19 i el 22 de juliol en el cinema Olimpo. Les possibilitats de participar-hi són variades, ja que el talent musical dels participants preveu cantants, grups, djs, entre altres.

Els participants en l’esdeveniment vénen de llocs molt diferents i destaca la varietat de propostes de què podrà gaudir el públic en directe durant els quatre dies de festival.

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, M. Carmen Canet, ha indicat que “una de les novetats d’enguany de l’oferta de promoció turística de la nostra platja és la celebració d’un esdeveniment de caire internacional com és esta primera edició del Festival de Nous Talents. Pensem que serà un nou al·licient per als més jóvens, i complementarà les nombroses activitats esportives, culturals i d’oci que tenim enllestides per a esta temporada, a les quals convidem tots els veïns i visitants”.

Després de les actuacions dels concursants, arribarà el moment de veure els tres finalistes i, és clar, tots els participants estel·lars, que són molts.

El primer Festival de Nous Talents comptarà amb les actuacions del duo Ciclón Cubano. Cal recordar que l’estiu passat els veïns i visitants de la platja de Tavernes van poder gaudir de la darrera actuació del duo dins de la seua gira internacional. A banda de l’actuació, estaran firmant autògrafs i fent-se fotos amb els fans el divendres 20 de juliol a les 17 hores en el Rincón Cubano de la platja de Tavernes.

En els quatre dies de concerts actuaran MCBaconao, Metall i So, Moritz Weisskopf, Zafiel el Empresario, Yoel Paez i Opera Magna. Els membres del jurat seran professionals reconeguts del sector musical i artístic, entre els quals cal assenyalar Rafa Méndez, (coreògraf i ballarí del programa Fama, a bailar!, i presentador del programa ¡Mójate!),  i Alcides Pardo, president d’Adonay Entertainment.

El premis per als participants són d’allò més sucosos, ja que les quantitats són força importants. Com a exemple, podem indicar que el guanyador del primer Festival de Nous Talents s’endurà 1.000 euros, veurà el seu treball publicat en la pàgina web d’Adonay Entertainment i, a més, obtindrà un contracte amb la productora.

El segon guanyador rebrà 500 euros i el tercer 200 euros. A més, entre el públic assistent al festival es sortejarà un creuer per a un cap de setmana amb totes les despeses cobertes per a dues persones. 




L’Ajuntament de Tavernes acull els becaris que han superat el procés selectiu de La Dipu et beca

Tots els estudiants que han superat el procés selectiu iniciat fa unes setmanes dins del programa la Dipu et Beca, estan a punt per a començar el pròxim dilluns 2 de juliol en les respectives àrees de destinació

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha donat la benvinguda als 28 estudiants que han estat seleccionats dins del programa La Dipu et beca per a realitzar les pràctiques formatives en l’Ajuntament de Tavernes.

Els tècnics i tutors de cada una de les àrees en què faran les pràctiques remunerades han informat els estudiants de les tasques i funcionament, de manera que el dilluns 2 de juliol s’hi incorporen amb la major informació possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario