jueves, 14 de junio de 2012

EDITORIAL : La justicia lenta no es justicia / Evolució entrades


Publiquem hui una notícia sobre tribunals, en la que s'assenyala que, nou anys després de cometre les il·legalitats, es jutja una persona per haver aterrat marjal. 

Sense entrar en el fons de l'assumpte, que per a això estan els tribunals, si vull assenyalar 
que : 

Primer, que no se li deuria d'haver deixat fer el dany, deuria haver-se'l impedit llavors, perquè per molt que torne les terres al seu estat original, el dany ja està fet, tant en el moment d'executar els aterraments amb el dany a la vegetació i la fauna que això va comportar en eixe moment, com tots estos anys en què a esta se li ha privat i els que de segur quedaran si és que arribem alguna vegada a veure dit desaterrament, de l'ús i disfrute que per naturalesa correspon , de la zona des que es van fer els aterraments fins que la marjal recupere el seu estat original. 

I segon, que és injust, inclús per a l'imputat, que es tarde 9 anys en jutjar els fets, per el assenyalat mal que li s'ha seguit fent a la zona durant tots estos anys de pleit 



EVOLUCIÓ ENTRADES


Algú hem pot explicar perquè d'un dia a altre pasem a tindre el doble o la meitat d'entrades al blog? (Dilluns 68, Dimarts 121, ahir 65 ...) i perquè hem passat d'un mitja de més de cent entrades diaries a lo actual ?


Espere les vostres opinions per a millorar, gràcies. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario