sábado, 30 de junio de 2012

GABINET PREMSA AJUNTAMENT, varis


L’Ajuntament de Tavernes dinamitza el valencià en la campanya de rebaixes d’estiu

El Gabinet Municipal de Normalització Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes ha repartit a més de quaranta establiments de tèxtil i calçat de la localitat les etiquetes de rebaixes, perquè les tinguen a punt en les rebaixes de l’estiu.

El regidor de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha expressat “la gran satisfacció per l’acollida que estan tenint estes actuacions de promoció i dinamització lingüística. És la voluntat de l’Ajuntament continuar treballant en la normalització lingüística i fer que el valencià s’utilitze en tots els àmbits de manera normal i habitual. De fet, estem treballant per a implantar noves iniciatives de promoció i ús del valencià en la nostra ciutat”.

Esta activitat té com a finalitat impulsar l’ús del valencià en l’àmbit comercial de la nostra població, a fi que els nostres comerciants s’animen a tindre més confiança en l’ús del valencià i a utilitzar-lo cada vegada més en el seu establiment.

El mural que posa nom al parc de Cantalot ja està acabat i pròximament s’inaugurarà de forma oficial

El parc de Cantalot està obert al públic des de fa unes setmanes. En estos dies, s’ha constatat que s’ha convertit en un punt de referència per als veïns i residents de la zona

Des de l’Ajuntament han estimat dotar el Parc de Cantalot d’una tipografia especial, que puga estar en consonància amb les característiques d’un parc de joc per als xiquets.

Per a situar el nom del parc, s’ha comptat amb unes artistes locals, concretament de la mateixa zona del Cantalot, que ja van sorprendre en la passada edició del concurs de carrers engalanats de les festes patronals amb la confecció d’un mural de grans dimensions realitzat en la paret de la guarderia infantil.

Míriam Martínez Rodera, Lorena Expósito Molina i Marga Ramos Ramajo són les autores del mural que dóna al parc de Cantalot un aire més personal i pròxim, amb un toc més familiar i agradable. Una iniciativa que ha agradat bona cosa als residents de la zona.

El mural ja està acabat, i per això s’espera poder fer la inauguració oficial la setmana que ve.

Tavernes informa del resultat del procés del Pla de Mobilitat

Tots els documents que formen part dels resultats del procés del Pla de Mobilitat Sostenible ja estan penjats en la pàgina web del Pla, en l’apartat “Com marxa”.



Entrant en http://participa.tavernes.es/index.php/com-marxa es pot accedir a tots els resultats del Pla. A més, també es poden veure els vídeos de les diferents xarrades que es van fer al gener i febrer, en el vimeo del Pla, en https://vimeo.com/pmstavernes.
Els vídeos permeten a totes aquelles persones que no van poder assistir personalment a les xarrades tindre l’oportunitat de conèixer tots els punts i temàtiques tractats, que es van realitzar per a consensuar la redacció del Pla de Mobilitat Sostenible que determinarà la fisonomia i el tipus de ciutat que serà Tavernes.
Els documents recullen l’opinió dels veïns de Tavernes que han participat en el Pla de Mobilitat, i que han aportat conclusions molt interessants que s’incorporaran al document definitiu del Pla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario