viernes, 15 de junio de 2012

NOUS COMERÇOS EN EPOCA DE CRISI


Com dia en una editorial dies passats, si es difícil emprendre qualsevol negoci en qualsevol moment, més dificil i loable eu es en época de crisi, però sempre hi han emprenedorsque tiren del carro, i creen empleo.

Doncs bé, huí Divendre dia 15 obriràn al Passeig dels Taronges de la pltaja ( on fan els mecadillos els dissabtes ) dos comerços, un d'alimentació (Fruites Murciano) i altre de bazar (Un poc de Tot) :

El primer es el tercer, i segur que no l'útim, negoci que obrin Isa i Salvador "El Murciano" , que ha heretat el nom i la fet més gran si cap, d'eixe emprenedor nat que es el seu sogre.

I el segón l'obri, com ja he assenyalat en dita editorial, César Serco i la seua novia Sara, a uns poc metres del seu negoci d'alimentació actual .

A més , per estos díes reobrirá de nou el supermercat Valentín y ja ha obert reformat el negoci d'hostelería "Tapas", al Passeig de La Goleta, molt prop dels dos anteriors, i abdos de els mans de Alberto el carnicer, tipo emprendredor  nat .

Nova fruitería del murciano , al cantó del
Passeig dels Taronges amb el de La Goleta
El propietari de "De tot un poc", César, amplía
 la seua oferta comercial amb un nou local, en
este cas de bazar, a uns poc metresdel actual .












A tots tres, així com a Jaime Gilabert que obrí ahir amb gran éxilt el forn "Pa de Blat" al antic forn de Purin, enhorabona i demanar-li a les administracions i entitats bancaries que es ajuden a eixir trionfadors , que de segur eu faràn, a estos xicotets emprenedors, però que son qui creen empleo, en este cas sobre una dotzena de segur entre els quatre .

No hay comentarios:

Publicar un comentario