sábado, 30 de junio de 2012

CAP DE SETMANA : Memorial David Cano / Fira Marinera


El Memorial David Cano del Club Ciclista La Valldigna arriba este dissabte a la cinquena edició

Este dissabte de vesprada, Tavernes de la Valldigna acull la celebració del V Memorial David Cano, que organitza el Club Ciclista La Valldigna per cinqué any consecutiu en record del corredor valler.

Les curses començaran a les 17:00 hores i acolliran un total de 8 carreres. Les distàncies són: primera carrera, 500 metres, i successivament 1.000, 2.000, 4.000, 6.000, 12.000 i 20.000 metres.

El circuit de les diferents curses i proves ciclistes previstes en la cinquena edició del Memorial David Cano comprén la zona del passeig de la República de Malta, passant pels carrers de Na Violant d’Hongria, Joan d’Àustria, Metge Grau, Matadero i  Ombria.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha informat que “des de la Regidoria d’Esports continuem treballant i fent promoció de l’esport de base i, més concretament, de l’Escola de Ciclisme La Valldigna. És molt important realitzar activitats com esta per a fomentar la pràctica esportiva i, per això, l’Ajuntament de Tavernes sempre farà costat als esportistes, monitors i entrenadors que duen a terme esta labor formativa, treballen i s’esforcen per a aconseguir els magnífics resultats que l’Escola de Ciclisme La Valldigna ha obtingut les darreres temporades”.

En total, es lliuraran 43 trofeus a tots els participants en el Memorial, que entregaran regidors de l’Ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament col·labora una vegada més en la celebració de la jornada ciclista dedicada a recordar la figura del desaparegut ciclista de Tavernes David Cano. Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, FCC, operaris municipals i membres del Club Ciclista tindran cura que les diferents curses esportives es duguen a terme en condicions.

Este cap de setmana, Mercat Mariner en la platja de Tavernes

Del 29 de juny a l’1 de juliol, la platja de Tavernes de la Valldigna acull la celebració d’un mercat especial, el Mercat Mariner, que estarà situat en l’avinguda de la Marina, acabada de remodelar.

Seran tres dies que comencen hui divendres 29 de juny, a partir de les 17:00 hores, en els quals els visitants i residents de la platja podran gaudir d’una excepcional exhibició de vaixells cèlebres.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet ha indicat que “les activitats d’estiu en la nostra platja, com ja es tradició, seran un dels principals eixos emprats per l’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Promoció Turística, per a dinamitzar el temps d’oci dels veïns i visitants. Enguany presentem més varietat d’oferta lúdica, cultural, festiva i participativa per a potenciar el sector turístic, un importantíssim motor econòmic”.

Els al·licients que aporta el Mercat van des de l’artesania i productes alimentaris fins a activitats i oferta per als més menuts, amb unflables, animals, tallers per a xiquets i espectacles.

Tot açò condimentat amb camallargues, pintacares, nits de foc del Gran Faquir, entre altres espectacles que configuren el Mercat Mariner.

No hay comentarios:

Publicar un comentario