sábado, 16 de junio de 2012

NOTICIES LOCALS EN LA PREMSA AUTONÓMICA


LAS PROVINCIAS

Valencia y Levante, en el Torneo de la Vall


El fútbol base de la UD Tavernes vivirá este fin de semana el evento más importante de la temporada con la celebración del XX Trofeo Compac - Memorial Mariano Carbó de categoría cadete. El cartel presenta unos participantes de excepción, puesto que jugarán el Sevilla FC, el València CF o el Levante UD, a los que habrá que sumar el equipo cadete del Tavernes.


Torne a dir , este es el turisme en quant a joventut que deguem de desitjar i atraure , i no el del botelló, però per a això necessitem oferir-los també un mínim d'oci, doncs si no se'n aniràn cap a Gandia o Cullera i quedarem com camot .


La directora general de Patrimonio Cultural, Marta Alonso, inauguró ayer la VIII Multaqa que se celebra en el Monasterio de Santa María de la Valldigna entre el 15 y el 17 de junio. Es una iniciativa basada en el diálogo de las culturas judía, islámica y cristiana. Hoy se realizará una visita a la exposición de pintura 'La mujer ayer y hoy'.
Amb iniciatives com estes podem atraure un turisme que no tenim masa en conte, i que es de vital importancia per a noslaltres i més en una época de crisi que fa que el turisme forani es reduisca, com es el intracomarcal, sobre tot el de La Ribera i La Costera: Per el tant, un 10 per a esta iniciativa que deguem entendre com a turístic-cultural.




1 comentario:

  1. Juanjo Sala-Gerent Juanjo Tradicions16 de junio de 2012, 23:29

    L'empresa Juanjo Tradicions va oferir-los a la U.D. Tavernes una multiactivitat amb inflables, futbolins, gymkhana, prova de tir a porteria, pintacares, globusflèxia, parc infantil i monitors qualificats i del poble.
    Van triar una altra empresa que només duia inflables, encara que la nostra proposta era molt econòmica.

    ResponderEliminar