jueves, 12 de febrero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Resultado de imagen de solidaritat amb el tercer monPilotaris de La Valldigna competint al més alt nivell autonòmic ens diu el Levante, que a més ens informa d'una millora tècnica en les estacions de tren per part de RENFE i entre elles la nostra per a facilitar l'accés al tren, i del pavelló de pediatría instalat en un hospital de Liberia amb els fons dels vallers arreplegats per la ONG local Solidaritat amb el Tercer Mon.

Enhorabona a la ONG, que este dissabte cel.lebrarà la seua assamblea anual, allí estarem com a col.laboradors i ben a gust que som d'ella i vos informarem de les seues activitats. 

Enhorabona també als nostres pelotaris i bona noticia la de RENFE.

6 comentarios:

  1. Açò no està en premsa,però si era tema d'actualitat fa poc al poble,tret de la xarxa:

    "Per això, des de VerdsEquo del País Valencià, ratifiquem l’oposició de Compromís a promocionar la festa dels “bous al carrer”i descartem que es puga defendre aquesta manifestació festiva disfressant-la de tradició o de “les nostres senyes d’identitat”."

    Link: http://verds.compromis.net/des-de-verdsequo-des-de-compromis-per-coherencia-i-dignitat-mai-promocionarem-els-bous-al-carrer/

    Vols ideologies o qué vols?

    ResponderEliminar
  2. Esta Clar que Compromís vol llevar els Bous de les festes del poblé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí,per això porta quatre anys pagant-los de la butxaca de tots per decissió seua.

      Eliminar
  3. Com paga el gasto de les paelles i la orquestra de les paelles dels diners de tots i tots no van, com paga l'orquestra de la nit de disfrassos amb diners de tots i tots no van, com paga espectacles en la plaça amb diners de tots i tots no van, com paga mascletaes amb els diners de tots i tots no van. Com paga tot lo de festes i tots no van.

    Això que dius en el meu poble te de nom molta demagogia i barata damunt.

    Si tu no vols anar, no vages com tanta gent no va a tantes coses i tambe ho paguen de la butxaca de tots. Com sempre s'han pagat les festes del poble.

    Demagogia i barata

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estem parlant d'un tema polèmic en que el mateix Compromís ha dit que no està per la labor,i ací no es que ho deixen fer,sino que ho financien i promocionen l'associació com a tapadora per no llogar-ho directament l'Ajuntament.
      Ara ens diràs que a la paella es maltracta el pollastre i conill que ens mengem.
      I tú ens vens amb la demagògia. Aplicate el cuento.

      Eliminar
  4. Este també llegit a la premsa,però de les xarxes.

    http://blogs.publico.es/escudier/2015/02/esos-malditos-griegos/

    Dedicat a la ONG Gekko Brokers.

    ResponderEliminar