lunes, 16 de febrero de 2015

Editorial : AL VOLTANT DEL PÀRQUING COBERT

Llegim en la premsa estos dies que s'han invertit 38.000 euros en el nou sistema de control d'accés i altres en el pàrquing municipal cobert del passeig; que este ens consta uns 100.000 euros al any a les arques municipals, i que una mitjana de tan sols 10 cotxes l'ussen al dia, a part clar està de les places llogades de continu.
Resultado de imagen de parking cubierto tavernes
Primer fer-nos unes preguntes : 

- Perquè no interessa als possibles ussuaris dit pàrquing, pel preu, perquè no hi ha eixa necessitat en el poble, perquè cregueu  ... ?

- Era un obra innecessaria des del principi ?

 - Cregueu que sí era necessaria però es va fer massa gran per a les necessitats i per tant per a que siga rendible ?

I una reflexió : 

En altres pobles que com el nostre estàn fent-se càrrec del pagament de l'inversió amb fons municipals i davant que damunt els costa com a nosaltres diners el mantindre'l obert amb control d'accés, han optat per deixar-lo de lliure accés vigilat per càmeres des del retén de la policia local, i així almenys estalvíen en jornals i altres inversions com la que ara hem fet dels 38.000 euros (quant tardarem en amortitzar estos diners ? ) . 

Ací tenim plaçes a més "privades", tal volta caldría estudiar a fons agrupar-les en una planta si es possible i que accedisquen a ella mitjansant un sistema de comandament a distància com el de qualsevol pàrquing privat d'una finca, i vore que fem amb l'altra planta : Accés lliure per a evitar costos de control d'accés, com altres poblacions, estudiar la possibilitat com s'ha apuntat en la Taula de Mobilitat per part d'algun membre de fer trasters en lloguer, promocions de preus ... que vos pareix, que penseu es podría fer ? Ahí ho deixem.  

28 comentarios:

  1. Que fara Units amb el parking si guanya les eleccions?
    Molt de escriure notetes criticant al govern pero ni una proposta concreta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que escriu estes editorials es el Secretari General del partit ...

      Eliminar
    2. I demostra no tindre massa idea.

      Eliminar
    3. Iluminan's i així aprenem tots, d'açò es tracta amb estes editorials.

      Eliminar
  2. Podrien utilitzar el parking per depósit de la grúa per traure mes ingresos

    ResponderEliminar
  3. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT16 de febrero de 2015, 9:13

    Units va a començar després elegir demà al seu cap a reunir.se amb els repressentants de la ciudadanía vallera doncs vol fer un programa electoral de baix cap amunt, escoltant als vallers els seus problemes i solucions i a partir de ahí fer.lo : No patisques que el coneixeràs i si vols podràs opinar mentres el preparem.

    ResponderEliminar
  4. De momento mucho criticar a Enrique pero sólo uno ha dado respuesta a las preguntas de qué hacer con el parquing, a lo mejor es que nadie sabe qué hacer con él.
    Yo voy a contestar : Sí, fué una obra faraónica mal planteada que ha llevado a que tengamos un edificio más grande de lo necesario y por tanto de difícil solución y desde luego está claro que no lo es dedicarlo sólo a aparcadero y habría que estudiar otros usos como el de trasteros, depósito y no sólo de coches, también cabría estudiarlo como almacén municipal y no pagar alquiler a otros y otros posibles usos.

    ResponderEliminar
  5. Una obra faraonica del PP que el govern local no ha sabut durant quasi quatre anys donar-li solució, sols parxes, o no ha volgut per a ussar-ho com arma política contra el PP. O a lo millor es que no la té perquè com diu el comentariste es un edifici massa gran, encara que tampoc veig es vaja fet un estudi seriós de les possibles alternatives i si molt de política en el tema de les modificacions de crédit per a inversió en el parquing.

    ResponderEliminar
  6. Ves Enrique, mediodía y aún nadie ha contestado a tus preguntas ni ha dado ideas de como solucionar el problema, que usos se le podría dar para que deje de ser deficitario, ni siquiera ese que os ha acusado a los de Units de aporta soluciones, sigo esperando las suyas, es muy fácil criticar pero dar soluciones no tanto.

    ResponderEliminar
  7. Que tanquen el parking i a vore aon deixen tots els vehicles que hi han aparcats alli comensant per els de l'ajuntament i acabant per els dels particulars.
    La necesitat del parking es voria si es tancara.
    Utilitzar una planta per parking de vehicles municipals, per diposit de la grua i almacen municipal es una bona proposta i estalviarien diners de lloguers.

    ResponderEliminar
  8. Esta Clar que els del PP primer, els del tripartito i els del bipartito despres i els de Compromís ara encara son els responsables del que esta pasant.
    Ningún de tots te soluciones.

    ResponderEliminar
  9. Amb la de coses que s'haurien fet amb els 1'8 milions que han pagat i encara s'atreviu a criticar? Sou patetics començant per este bloc que d'això no diu res, i cada dia te menos trellat.
    I el passeig fet un sequer i un desert.
    Vixca el PP que ha menjat el tarro a tots i ara la culpa son d'altres que han tingut que apexugar i solucionar els desgavells dels demes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si som tan patétics tots per a que entres ? Menys mal que entre tant de desgavellats i destrellatats vos tenim a vosaltres per a que ens ilumineu amb la vostra infinita sabiesa i ens guieu en la foscor.

      Eliminar
    2. Hombre, ya tenemos aquí al fanático de turno insultando a todo el que osa hacer la más mínima crítica pero sin entrar en el fondo del asunto y dar soluciones.

      Eliminar
    3. Pica pica que vos diguen les veritats.

      Eliminar
  10. Això del diposit ahi es una animalada com el Vatica de gran. El diposit es posa on esta el reten i no al reves, o es que tambe voleu posar el reten en la segona planta per ahorrar.
    Quines animalades de propostes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El retén deuria anar dalt,mira si n'hi ha espai al "sequer" que ens va deixar el PP. Més cèntric,prop de la carretera com volien i també de l'Ajuntament no podria ser. Primer pis magatzem vehicles i multiusos ajuntament i segon privat i usuaris eventuals.
      Pero dir que tinga algun ús una obra del PP seria fer-los el joc. Eixa és la mentalitat de la majoria de polítics al poble,també ara la del Bloc: no fem el joc al PP. I li'l fan a FG.

      Eliminar
    2. T'has lluit eh, karlitos.?
      El reten dalt en el Sequer del Passeig? Farem un edifici nou i li llevarem l'espai del passeig al poble, a la falla i al mercat. Vale tio. Brillant la idea. I com haurem de fer un edifici nou ens gastem un parell de milions d'euros. Però quina animalada, un reten de la policia local enmig del Passeig.

      O la segon animalada en la primera planta. haurem de disposar tot un edifici nou dins de la primera planta o habilitar despatxos, sales de reunions, cablejats nous, sistemes de vigilancia, sistemes de comunicació. Un parell de milions i damunt els sindicats de policia t'ho impugnen per males condicions laborals i tot a fer punyetes i sense fer.

      Es necessita tindre poc trellat per fer eixes dos propostes.

      Eliminar
    3. Amb els diners del regalet de lloguer a FG i els de l'obra feta allí,retén nou al Passeig. Cèntric,accés als sotans i ample de sobra. Per qué males condicions laborals? Pitjor estan ara,i et recorde que estan a un sotano.
      Per la falla, quants metres quadrats s'empra per a la cremà?
      I ara pateixes pel mercat? Va estar un any fora per les obres i no va passar res,i ample hi ha de sobra,mig passeig està buit de paradetes els dijous.
      Busca altra excusa que no siga deixar mort un pàrquing que el tens per a tota la vida vullgues o no vullgues. I mates dos pardals d'un tir. Però com la idea no és teua...

      Eliminar
  11. Respuestas
    1. Eixe que en quatre anys estarem en mans dels propietaris del loca que com tindran la paella pel manec imposaran el preu que vullguen i tragarem si no volem perdre els dos cent mil eurets.

      Eliminar
    2. això es el teu desig. La realitat ja la vorem.
      El desig vostre també era fer la circumvalacio, el cantalot, obrir la piscina i tindre un aparcament operatiu... la realitat despres d'alguns anys es que res s'ha fet com volieu.

      Eliminar
  12. Pues si vixca el PP que es va preocupar per fer una cosa bona per al poble. I el paseig esta millora ara que el d'ades i els abres nomes feen qu'embrutar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això queda igual de mal dit que els que diuen que el parking no val per a res i no cal arreglar-lo.

      Eliminar
  13. L'ajuntament te una comissió o un grup de treball exclusiu per al parking.
    S'ha fet algo en esta comissió? S'ha acordat algo? S'ha tret alguna conclusió? Val pa algo eixa comissió?
    Crec que la contestació és NO a totes les preguntes.

    ResponderEliminar
  14. Al senyor fanàtic de les 13:42 només dir.li que li se veu el "plumero" de lluny.
    El Govern municipal, de Compromís, nomes fa que criticar al PP per el pàrking, pero aixó es un tema que ja no te solució, en el seu moment es va fer i ahi està, el que cal es buscar solucions, ara que damunt es de propietat municipal.
    I solucións son si no intentar que siga rentable, intentar que siga el menos deficitari posible. I per aixó cal possarlo a funcionar, cosa que no han fet en quasi cuatre anys. I cada vegada que ha eixit un comentari, critica al PP, pero solucions cap, i aixina han passat cuatre anys.
    Ara, de cara a les eleccions, canvi de sistema d'obertura, etc
    Critiques al PP per no aprovar les modificaciones de crédit, que sempre portaven aparellades altres coses, mai una modificació de crédit unicament per el pàrking

    El Govern es el culpable de la SITUACIÓ ACTUAL del pàrking, i ningú més. Encara que els fanàtica vullguen desviar el tema.

    ResponderEliminar
  15. El mes de juny del 2013 i d'això fa molt de temps el PP, no va voler aprovar eixa modificacio.
    I no portava altres coses: portava això i l'aire condicionat del jutjat. Coses necessaries per a tots excepte per al PP i la transfuga que no volia i ho va dir textualment que "el Sr. perfecto tinguera millors condicions de treball" Llig te l'acta. No sa solucionat abans per culpa del PP.
    I de fanatics, n'hi ha eh?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tú ho has dit: això i l'aire condicionat. Jo sume i veig dos coses. Tú et contradius amb que "no portava altres coses". Portava o no portava? Jo també preferisc que es pose aire condicionat a totes les aules públiques del poble abans que al jutjat. Parlant del jutjat,altra malifeta desmuntant l'única aula municipal que podria ser homologable per a cursos,però clar,també l'havia fet el PP. I mira que el PP ha fet coses mal e innecessàries,però damunt no voler traure-li profit per voler deixar-los pitjor,és de psiquiatra.Mentres,les instalacions d'emprenedors i les sales d'associacions, buides.En un edifici on un dia cabia tot un Ajuntament.De psiquiatra.

      Eliminar