martes, 3 de febrero de 2015

Nota de premsa de DEMÒCRATES-UNITS PER TAVERNES SOBRE POLITIQUEIG UNA VEGADA MÉS EN LA POLÍTICA LOCAL

Una vegada més des de D-UxT volem denunciar el politiqueig pur i dur que està regint la política local i que està comportant una paràlisi en inversions necessàries per a la ciutat en general i per a associacions concretes, amb prejudici per a tots ells. 

Així, la no aprovació en ple de les modificacions de crèdit necessàries per a manteniment vial, ajuda a Adisva o les reparacions en l'escola de música, entre altres, comporta en el primer cas un perill per als ciutadans , en el segon no poder oferir els seus servicis socials i en el tercer un perill per a la salut dels educands, que han de suportar humitats i floridures, i una mala climatització al no tindre instal·lats els aparells d'aire condicionat que es van adquirir fa ja prou mesos i que esperen guardats agafant pols en un despatx

I el politiqueig ho és per part de tots, uns per no presentar les modificacions de crèdit necessàries per separat o en blocs d'aquells assumptes que saben tots estan d'acord, com el tema assenyalat d'Adisva o l'escola de música, i altres per presentar contrapropostes també en bloc que saben que el govern no va acceptar. 

El govern ha de tindre clar que governa en minoria , però l'oposició també que qui regix l'ajuntament són l'Alcalde i el seu govern, i que si no estan d'acord ahí estan els mitjans legals per a substituir-los, però el que no s'ha de fer és el que estan fent tots i que és politiqueig pur i dur de desgast dels uns als altres per mitjà de posicions inamovibles, del tot o res, i mentrestant la ciutadania pagant les conseqüències.

Una vegada més demanem a tots altures de mira i que acorden almenys el bàsic perquè Tavernes no es veja perjudicada, i les urnes ja dictaran en uns pocs mesos el seu veredicte sobre els models de ciutat que proposen. 




9 comentarios:

  1. La culpa es de l'alcalde que esta encabotat en posar-ho tot en la mateixa modificació de crédit i el poblé esta paralitzat per culpa seua.
    Si separa la modificació de crédit i segur que ixen moltes coses pero com a l'alcalde l'han assesorat que es millor anar de víctima i no fer res pues aixina de mal esta el poblé.

    ResponderEliminar
  2. La culpa es del PP.
    El PP s'ha passat el darrer any demanant pintura de senyals vials, millors semafors, que plantaren arbres i milloraren els jardins. ¿Estic dient alguna mentira? No, una veritat com a punys
    I ara que fan? Perquè voten en contra i no volen coses que venien ells demanant de fa mesos?
    I la culpa de l'alcalde.... Venga ja! ,

    ResponderEliminar
  3. La culpa fué del cha cha cha y el pueblo pagando sus consecuéncias,

    ResponderEliminar
  4. Si els polítics d'ara no s'aclarixen que vajen al carrer i entre Units i Podemos que segur que treballe pel poblé.

    ResponderEliminar
  5. Ara el PP es cha cha cha? Xe, no els deixes en tan mal lloc.

    ResponderEliminar
  6. La culpa como bien dice Units y la editorial de ayer es de unos y otros por no querer ceder ni un ápice en sus planteamientos y no presentar propuestas y contrapropuestas separadas en bloques en los que todos están de acuerdo. Se prefiere por parte de la oposición bloquear al gobierno para que no pueda hacer cosas que le beneficien electoralmente como señales y pasos de peatones, y por parte del gobierno hacerse el mártir denunciando como hacen hoy en La Cotorra lo malos que son los otros.

    ResponderEliminar
  7. Això esta molt be pero el govern veig que fa propostes logiques i l'oposicio no argumenta ni explica perque no les vol.
    PP perque eixes propostes no les voleu?
    PSOE perque eixes propostes no les voleu?
    A Karina no li ho pregunte perque ja se que fara igual que el PP.
    A vore si tinc sort i ho expliquen aci.

    ResponderEliminar
  8. Eixes propostes no es voten perqué l'alcalde no les vol portar al pleno.
    Tan simple com aixó.
    i altra pregunta: Per que l'alcalde no vol portar les propostes al pleno?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perque diu que mana ell i no la opossició (encara que tinguen la majoria en vots).
      De xiquets dèiem: el baló és meu i no juga ningú que jo no diga.
      Pues el mateix.

      Eliminar