miércoles, 18 de febrero de 2015

Info-UNITS : VICEN CORTÉS CANDIDATA A L'ALCALDÍA

Vicenta Cortés serà la cap de llista en les properes eleccions locals segons es va acordar per unanimitat en l'assemblea d'afiliats i simpatitzants del partit celebrada en la vesprada d'ahir. 

Li acompanyaran encara no està decidit l'orde i entre altres, Enric Estruch Ferrando, Concha Gómez Mariner, María Teresa Sala Escrihuela, Bernardo Boscá Sabater i María Lourdes Valero Blasco. 

En les pròximes setmanes es començarà a plasmar els principis bàsics del programa electoral a fi de presentar esta opció política a la ciutadania i associacions i clubs locals, i que estos participen activament en l'elaboració del dit programa electoral a fi que este reflectisca al màxim les necessitats i opinions dels vallers.

40 comentarios:

  1. Enhorabona!!! Formeu un gran equip!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT18 de febrero de 2015, 8:08

      Gracies Javier

      Eliminar
  2. Enhorabuena Enrique, un buen equipo de jovenes profesionales, empresarios y comerciantes que sabéis lo que es llevar una empresa y crear puestos de trabajo, experiencia que llevaréis al ayuntamiento.

    ResponderEliminar
  3. Un buen grupo de personas con el objetivo de trabajar por Tavernes no como el alcalde que quiere irse a las Cortes o Manolo Vidal que quiere continuar enchufado en la Diputación.
    Solo falta un buen programa y seguro que sacan varios concejales.
    Enhorabuena y a trabajar para entrar en el Ayuntamiento.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Venga, animo y a ver si haceis algo en Tavernes, no como este alcalde que ha tenido abandonado el puebli durante cuatro años y ha empezado ahora a adecentarlo de cara a las elecciones.

      Eliminar
  4. Bon dia Tavernes. Aire fresc front als polítics professionals com Vidal, els que no volien ser jornalers de la política però aussaes ho es, el senyor Juan, un que vol seguir vivint de la política perquè hui per hui ho necessita doncs fora d'ella no té benefici com es el senyor Borrás, un dinosaure polític que vol tornar a primera línea si es que sen ha anat mai com el senyor Bononad, i una transfuga com Vercher.
    A vore si els vallers tenim trellat i els donem una oportunitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De tot el que dius lo que te mes trellat es lo del senyor Juan i el senyor Bononad. Un perque ha intentat dirigir la politica local desde "parque jurasico" i l'altre perque sa deixat dirigir per dinosaures, i aixo ha fet que perdera el seu lloc a la universitat i es convertira en jornaler de la politica. Atencio pues als dinosaures, que encara q intentaran fermos vore que son "especies diferents", entre tiranosaures rex i coreosaures del nord intentaran fer de Tavernes un "park" a la seua mida. El pacte esta servit. Enrique, tu a la teua, i no permetes aixo.Anim i endavant!

      Eliminar
    2. Ulleres, el fan falta ulleres en el tema dels dinosaures i el Sr. Juan. ¿No ho has vist en els plens? No que tu no vas.

      Eliminar
  5. Endavant Vicen i Enric, sou el nostre podemos a Tavernes i a la Plaja.

    ResponderEliminar
  6. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT18 de febrero de 2015, 8:08

    Gràcies a tots

    ResponderEliminar
  7. Veig bona gent però sense cap experiència i avui es necessita gent que ja conega l'Ajuntament com funciona. No crec que es puguen comparar a Jordi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quina experiencia tenía ningún dels actuals regidors abans de ser-ho ? I Estruch experiencia un rato llarc, porta un grapat d'anys en primera línea política i en càrrecs orgànics dins de UV. Per tant el teu argument ben fluixet amic.

      Eliminar
    2. La misma experiencia que tenían Llàcer, Evarist, Perfecto, Vanesa, Borrás, Karina o Pilar en cuanto a los de gobierno, o Inma, los dos Salvas, María o Carmen Alario en cuanto a los de la oposición. Para mi vale mil veces más la experiencia como personas con empresas o como profesionales que toda la experiencia de los políticos profesionales.

      Eliminar
    3. Sempre hi ha una primera vegada i de primerencs que han guanyat eleccions i han estat molts anys governant hi ha un grapat d'exemples.
      Jo veig un bon equip amb moltes ganes de treballar per millorar Tavernes.
      Anim Units

      Eliminar
    4. La experiència no val de res si el primer dia de legislatura apleguen els dinosaures i et marquen el que pots dir o fer. Plantar cara a eixa política d'interessos,amiguismes,endollisme i manipulació. I això es dona en tots els partits que han tingut representació.

      Eliminar
    5. Jo tampoc conec al anònim de les 11:39, i això que eixe està en un partit. A qué et dediques tú? Gràcies.

      Eliminar
  8. No entenc perque Vicen i no Enrique de primer, si es el que més experiencia te.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual dona, no va a eixir-ne cap.

      Eliminar
    2. ¿Quina experiencia i amb quina empresa? Amb una familiar de tres empleats a l'estiu?
      Estem parlant d'una empresa de mes de 200 treballadors i que gestiona ara mateix 15 milions d'euros a l'any. En això tenen la mateixa experiencia que jo tinc en vendre roba o elaborar grofes: no cap.

      Eliminar
    3. Més que la que teníen Jordi, professor, LLácer, mestre, Evarist, professor, Benavent, funcionari, Llum, sanitaria, Vanessa, profesora o mestra, no ho se ,Altur, mestra, Vercher, professora i arquitecta, Borrás,assesor .
      Per a fer-ho pitjor que estos o que els populars mal ho tindríen que fer, però que ben mal, almenys jo els vaig a donar un vot de confiança.

      Eliminar
    4. La que tenia Juan,es veu que el doctorat era master en gestió d'Administracions públiques,especialitat Ajuntaments.
      O en gestió de grups polítics de treball interdisciplinar. Vist l'èxit que ha tingut amb el tripartit...
      La principal experiència que demanem els votants és honestedat i compromís amb el ciutadà. Compromís del polític AMB EL ciutadà, no del ciutadà AMB EL polític.

      Eliminar
    5. ¿No va a salir ninguno ? Ya veremos, algunos de momento os estáis poniendo nerviosos cuando entráis ahora, pués en artículos anteriores sobre este partido no habéis dicho ni mu, por algo será cuando os preocupáis ahora de entrar.

      Eliminar
    6. Va que no son més de 10 els que donen guerra i sempre els mateixos.

      Eliminar
  9. No vos conec, me podeu dir qui sou els de la foto almenys i a que es dediqueu ? Gràcies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT18 de febrero de 2015, 11:56

      D'esquerra a dreta, Tere Sala que es mestra, Conxa Gómez hostelera que té un burguer a la platja, enmig la cap Vicen Cortés, empresaria que té una tenda de roba de fallera i comunions en la carretera, al seu costat jo, Enric Estruch que soc Administrador de Finques i Agent Inmobiliari, i a la meua dreta Lourdes Valero, la meua esposa que es Administratiu Superior i treballa amb mi.
      Tenim a més afiliats i simpatitzants obrers, funcionaris, més administrarius, empleats municipals, jubilats, monitors d'esports, més mestres, altre agent inmobiliiari, un llumero ... de tot un poc i tot gent apolítica que sols ve a treballar pel seu poble, la gran majoría es la primera vegada que es pressenta en un partit polític i han optat per una força local independent.
      Gràcies pel teu interés, seguirem informant i vos animem a col.laborar amb nosaltres.
      Podeu contactar amb nosalters al facebook del partit.

      Eliminar
  10. Segur que esta nova candidatura trau bons resultats.
    M'agrada perqué es gent que viu i treballa en Tavernes.
    Anim i a treballar que segur que entren a l'ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nova candidatura? Si és la mateixa de fa 4 anys, les mateixes cares i candidata.
      250 vots.

      Eliminar
    2. La mateixa ? Ficat ulleres, ni Enric, ni la dona, ni Tere estaven en cap candidatura i Concha i Bernardo en la de la platja.

      Eliminar
    3. Al anónim de les 19:45 : Ja te.n has passat un rato i has arrivat al menyspreci així que ja ho tens bé.

      Eliminar
    4. Enrique, no se perque s'enfadeu si ni hi ha cap despreci i això no te cap importancia i eixe comentariste diu la veritat. Fins i tot el Levante ho diu:
      Se trata de una comerciante del textil del municipio que ya lideró la candidatura de Gent de Tavernes hace cuatro años y que ahora vuelve a probar suerte bajo el paraguas de unas siglas que integra a personas que también formaron parte de otras listas en 2011, algunos de ellos comerciantes y vecinos de la playa.
      Ho diu ben clar: que también formaron parte de otras listas en 2011. FORMARON PARTE DE OTRAS LISTAS: Gent de Tavernes i la llista de la platja.

      Ara que fem, diguem al Levante que rectifique?

      Eliminar
    5. Enric Estruch, Secretari General de d-UxT19 de febrero de 2015, 10:26

      No es EL QUE ES DIU si no COM ES DIU : La veritat sols té un camí i el Levante no sols no mentix si no que diu el que es el fons de Units, la unió dels independents vallers baix unes mateixes sigles i un nom aposta : UNITS.
      Però la forma en que es diuen les cosses i la intencionalitat es veu clara en eixes formes.

      Eliminar
    6. P.D. I no es éste que llegiu el comentari al que ens referim a les 22:31 si no un altre no publicat amb molt mala llet en quant a la expresió comercial ussada.

      Eliminar
  11. Respuestas
    1. Eres adiví ? A algú li està entant mal de panxa !!

      Eliminar
    2. Més que Karina.
      I amb això sols ja li va fer la guitza a Juan.

      Eliminar
    3. Ni mal de panxa ni de cap ni de genoll. No li lleveu ni un vot a Juan.

      Eliminar
    4. Vots no ho se però vorem si Juan no té que anar a morir a Units per a poder governar, no es gens descabellat, amb un regidor i com be sabeu es pot fer ú l'amo i ací ningú va sobrat.

      Eliminar
    5. Sense traure'n ni un,ja van haver-hi dos partits de centre-dreta que gràcies a ells li van llevar l'alcaldia al PP. Ni progres ni tripartit ni Karines que valguen. Si Juan ha estat alcalde ha sigut gràcies a la dreta farta del PP. Per això tanta falla,processó i futbol esta legislatura, i cap foto pillat junt una quarribarrada,tú. Però no,no pretén viure de la política,este xic.

      Eliminar
  12. 17:23, 17:25, 17:27 : Tots del mateix i parlant malament, se t' ha vist la cúa compare !!! A algú li està entrant mal de panxa !!!

    ResponderEliminar
  13. Treinta i pico comentaris : Quant el carro fa soroll perquè roda ...

    ResponderEliminar