lunes, 2 de febrero de 2015

Editorial : VEUS COM NO ES EL MATEIX

Ens referim als que diuen que es pot governar igual amb presupostos aprovats que amb presupostos prorrogats.

I es que huí hi ha ple ordinari de Febrer, i en la comissió previa l'Alcalde havía propossat per a tractar una sèrie de modificacions que per a no fer-ho llarc, dir anaven en la línea dels pressupostos pressentats i no aprovats per a este any, i entre ells els 100.000 euros per a Adisva, un aument notable per a la SIUM o una partida per a pintar passos de peatons entre altres.

Manolo i Jordi, no
esteu tant lluny.
Però davant l'intenció de portar endavant el PP les seues propostes en la línea també de l'esmena que va intentar pressentar a estos pressupostos, amb bàssica i fonamentalment auments per a associacios varies, i dels socialistes d'incluir els 300.000 euros per al mur de Vergeret, rés de tot açò es va a tractar en dit ple de huí perquè l'alcalde ha reitrat el punt del ordre del dia, i per tant ni Adisva rebrà els diners de moment, amb el qual un mes més de retard en poder obrir el seu centre i vorem si no en son molts més, ens ho temem, ni pintarem ja i mira que els fa falta, els passos de zebra, etc etc etc .   

Si sents a uns i a altres, nosaltres tinguerem l'ocassió de comentar-ho dijous en Fitur i profússament tant amb Jordi Juan com amb Manolo Vidal, tots tenen i no tenen raò, símplement cadascú tracta d'impossar el seu modèl de poble, però el no ficar-se d'acord va a perjudicar als ciudatans de Tavernes, això es clar. I tot açò no passaría si tinguerem uns pressupostos, en un sentit o altre, ens agraden més o menys, aprovats en ple. 

Pel tant no es el mateix anar "a bot de matoll " amb pressupsotos prorrogats i modificacions de crèdit, com hem denunciat moltes vegades, que anar seguint una línea que el pot agradar com hem dit més o menys, però es el modèl de poble que una majoría decidix i les urnes ja dictaràn el seu verdicte al respecte.

I parlant com diguem amb uns i altres, concluim que el que vol el PP i el que vol Jordi no es tant diferent ni menys incompatible, altra cosa es amb els socialistes pel tema del mur que tots sabem, si no per contra molt complementari si hi ha voluntat d'acord entre abdós i per tant modéstament els demanem ho facen pel bé de Tavernes, perquè lo dels passos de peatons, per dir algo, es de jutjat de guàrdia i esperem no tindre que lamentar-ho algún dia per un atropellament per manca de vissibilitat d'estos.

I tots per a això tenen que tindre clar que uns son govern i deuen de portar endavant el seu modèl, però no tenen majoría i els altres tenen que poder dir i aportar també lo seu, i després i com hem dit les urnes jutjaran. Esperem així ho entenguen, nosaltres ja en el colmo del atreviment i donades les bones relacions que amb abdós ens unixen, ens oferim també modéstament a terciar si fa falta, perquè com hem dit ni estan tant lluny no son incompatibles les seues propostes im no podem estar cinq messos més així, o més inclús si després eleccions locals si ningú assolix una majoría absoluta en solitari o amb pactes.

Ara bé, si preferixen fer politiqueig això ja es altre cantar, ahí ho deixem.  

11 comentarios:

  1. La culpa de la paralització de Tavernes és de l'alcalde que, per politiqueig pur i dur, es nega a proposar modificacions crédit amb un únic concepte.
    Si ho fera així segur que s'aprobarien el 90% de les seues propostes però els seus assesors li han dit que li interesa mes anar de víctima que consensuar i, com siempre, a pagarla el poblé, la banda, ADISVA i altres colectius i associacions que veuen com els seus projectes i necesitats no son reben apoio del consistori.
    Molt mal Jordi, Molt mal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu saps que això es fals. I ho saps per experiència. Ja m'entens.
      Deixeu en pau a assessors que no hi ha ni han existit mai, i tu també ho saps, i digues la veritat dels fets. No feu com el PP empenyats sempre que manen de fora, quan no s'ho creuen ni ells. Els té ben posats i tu ho saps. I estaveu advertits.
      Si voleu fer d'oposició, la feu des de l'oposició no des del govern.

      I ara voleu fer al reves: voleu fer de govern, des de l'oposicio i això no pot ser. Tu ho saps ben bé: Es l'alcalde i el seu govern qui té la responsabilitat del pressupost i de marcar la política de l'Ajuntament. I quan no estigues conforme, ja ho saps: moció de censura al canto. La pots fer sense problemes. O feu-la o deixeu treballar.
      Ara es més facil el que feu: actuar igual que amb el resultat d'una moció de censura PP+PSOE. Creues que encara en queden de bovos i el poble no ho veu? Molt mal PP i PSOE, molt mal.
      Ara, la tenia grossa si voleu fer creure al poble que no es convenient la senyalització del poble, ni millores en parc i jardins, ni millores en escoles, per exemple, i per això esteu i voteu en contra.

      Eliminar
    2. Pues lo que diu el de les 6:31,negociant traurien mes que com fan ara,pero açò es una demostració de qui pot mes,el poble no pinta res per a ells,un que si soc el govern i l'altre que si no tens la majoria.Doneu tots dos (o tres,o quatre) llàstima,o vergonya,que es pitjor.

      Eliminar
    3. Si els té ben posats que s'els deixe a casa i que busque acords en lloc de buscar confrontació. Pa que volem que els tinga ben posat si a soles valen per paralitzar el poble?

      Eliminar
    4. No em tragues de context la frase. Eixa frase esta dita en un altre sentit: en no deixar-se avasallar pel PPSOE.

      Buscar acords i punts d'encontre és una altra cosa: Jo cedisc un poc i tu cedixes un poc. Això mai ho ha fet el PP i tampoc ho farà ara el PSOE.
      Però el PSOE té un problema: els seus 3 regidors no aporten res a majories.
      M'explique: el PP en te 8 + Karina, ja té majoria i els 3 del PSOE no li fan falta per a res
      Compromís en te 5 i amb +3 del PSOE tampoc te la majoria.

      O siga... que si es vol algun pacte per a traure endavant algunes obres per a Tavernes està ben clar: Compromís i PP han de consensuar.
      I supose que saps perquè, no?
      Davall hi ha un altre comentarista que tambe ho explica.

      Eliminar
  2. De tot el que s'ha proposat només hi ha una cosa impossible: el mur del Vergeret. Això ho saben tots i ho sap el PSOE, que s''ha agafat a una paret llisa. També ho sap el PP.
    I es impossible per terminis i ho ha dit moltes vegades l'alcalde i ho diuen els tècnics pels mateixos terminis del procés Administratiu que, suposadament el PSOE hauria de saber ¿O és que no s'han preocupat d'això, dels terminis?.
    Anant tot a la perfecció, mai abans de març del 2016 per iniciar l'obra si començara ara el projecte i la Confederació pegara la cabotada. Per tant, que explique el PSOE per a que vol retraure ara 200.000 euros (o son 300.000?) en el pressupost del 2015 si no els vas a gastar enguany. Gasta-los en allò que fa falta: passos de vianants, millora de parcs i jardins, o el llac de la Goleta, que bona falta fa.

    Ara, el PSOE no se'n vol abaixar del burro... ja s'ho farà mirar. Segur que despres del 24M.

    Del demés que parles, totalment d'acord. A més ¿quantes voltes ha demanat el PP millores en senyalitzacions, semàfors, i ha criticat l'estat dels jardins? Tu mateix, Enrique, ací ho has publicat moltes vegades. I ara que fa el PP que no vol aprovar-ho?
    Que diga el PP: vull ADISVA, senyalització, semàfors i parcs i jardins i voràs la cabotà que pega Compromís. I supose que en el paquet també inclouria ajuda a la SIUM i al sindicat de regs. Que explique el PP perquè no ho vol aprovar això junt a Compromís.

    A que UxT ho aprovaria de seguida i amb els ulls tancats?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PSOE no vol baixar del burro.
      Però el PSOE no li cal per a res al govern.
      Que negocie Compromís amb el PP i amb el que estiguen d'acord,que vagen fent. Tampoc caerà esa breva,i això que ja tenen experiència en governar junts.

      Eliminar
  3. Aixó del PP+ PSOE es una mentira tant gran com la de portar l'estacio del tren a borderia o fer una bolera a Tavernes de la Valldigna. Estan utilitzan eixa tactica i els esta funcionant. El PSOE mai pactara en el PP a Tavernes. D'aixo estic ben segur. No es pot mesclar l'oli amb l'aigua. I menys el mal que ha fet el PP a Tavernes. Xo be ells continuen confonent el personal. El ñau si q li votava a favor en els plenos a Eugenio a canvi d la regidoria de esports. Compromis+PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Continues en la mentira. Quan Nyau votava junt als PP en els plenos hi havia un govern PP-UPV. O quan a Jose Escrihuela li votava el PP i UV quan era alcalde. Normal, havia fet un pacte PSOE+PP+UV per llevar-li l'alcaldia a la coalicio EU-UPV. El primer pacte d'un partit d'esquerra amb la drea de la historia de Tavernes. No dones lliçons ara ¿val?
      Es el mateix que quan EU (Karina) i el PSOE votaven en els plenos a favor de Jordi: hi havia un govern Compromís+PSOE+ EU (Karina).
      O siga que serietat i menos bovades i més coneixement dels fets. I no confongues al personal que no crec ara li interesse a ningu que va passar entre 1996-1999, fa ja 16 anys mínim. Com tampoc ens interessa ja que va passar entre el PSOP d'Escrihuela i el PP i UV entre 1987-1991.

      I a mi personal m'alegra que digues que el PP i el PSOE no pactaran. I si no pactaran ¿Per que totes les reunions de la setmana passada de Manolo Vidal i Víctor Borras en el despatx del PSOE de l'Ajuntament? Eren per a fer-se cafes? Que els han vits mig Ajuntament.
      Millor haver anat a la platja, a l'apartament llogat de Manolo. Igual no els veia ningú. Això Kariana ho feia continuament, sempre estava allí, i com que es passava de vegades algun temps esperant a Manolo, sempre la pillaven.

      I quan es diu PPSOE s'esta dient que fan la mateixa política, realment son dues cares d'un mateix problema que tenim els espanyols. I si ja haveu pactat per reformar la Constitucio, una cosa tan important, i a esquenes del poble i sense consultar, ¿com pots tu afirmar que no pactaran per eixe poble perdut allà en Valencia que es diu Tavernes? O perquè no tornaran a pactar a nivell global per continaur manant?

      Eliminar
  4. Portar l'estacio a Borderìa no s'ha dit mai. Això es un invent del PP. Quina mania de manipular i interpretar el que no es diu aixi en el programa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Publica ací el tríptic de Compromís amb el programa electoral sencer i dubte aclarit!

      Eliminar