viernes, 6 de febrero de 2015

Nota de premsa del PARTIT POPULAR, RETÉN I GRÚA

El retén de la policia continua portant 
despeses innecessàries a Tavernes

Des de fa quasi 30 anys el servei de grua era oferit per una empresa de Tavernes, amb treballadors de Tavernes i amb diferents grues a disposició dels requeriments que fera la policia local. Ara a gener el nou servei de grua ha sigut adjudicat a una empresa d’Antella.

Segons el concurs preparat pel govern de Jordi Juan, el servei de grua de la nova empresa hauria d’haver començat a principis de gener. Fins ara no s’ha fet i el servei segueix oferint-lo l’empresa que estava oferint-lo fins ara i que s’ha quedat fora. El motiu pel qual encara no dóna el servei la nova contractació és que el depòsit de la grua, situat al nou reté de la policia, no està disponible.

Des del Partit Popular volem denunciar la mala gestió en este tema ja que ha tret a concurs un servei sense tindre el dipòsit de vehicles preparat. De nou esta mala gestió deixa amb total incertesa el servei de grua ja que no se sap quan es passarà al retén de la Policia Local que està preparant Compromís i que fa més d' un any que genera despeses que superen ja els 200.000€ entre lloguer del local i les obres que allí s’han fet.

Com diu el nostre portaveu Manolo Vidal “No sabem aquests canvis com afectaran el servei de grua que fins ara s’ha prestat amb solvència i bons resultats. Li llevem el pa als de casa sense que hi haja cap avantatge per a la ciutat”.

La prova de què l’executiu de Compromís s’ha equivocat és que estem a febrer i encara no hi ha ni dipòsit de vehicles ni grua per part de l’empresa que va ser adjudicada pel departament de contractacions de Tavernes en mans del partit de Jordi Juan.

Al Ple del passat 2 de febrer l’alcalde va ser incapaç de respondre a Manolo Vidal sobre el lloc on estarà ubicada la grua quan siga requerida per un servei. 

No sabem ni d’on vindrà ni qui la conduirà. Tampoc si hi ha una grua o més.

I ens preguntem, suposa això una duplicitat de despeses innecessàries per a les arques municipals? Està el veí de Tavernes de nou pagant de la seua butxaca les errades de Jordi Juan? Com s'ha fet el procés de selecció? Per quin preu, duració i condicións s'ha dut a terme l'adjudicació?

19 comentarios:

  1. Altre "error humano" o altra trastada dels de Compromis?
    Han tirat als socialistes del govern i els de Compromís en fan una empastrada darrere altra.
    #JordiDimissió.

    ResponderEliminar
  2. Que fort! MGM son del poble i Jordi va i busca una empresa d'Antella? Això és tindre cervell de RAntella

    ResponderEliminar
  3. I ens preguntem, suposa això una duplicitat de despeses innecessàries per a les arques municipals? Està el veí de Tavernes de nou pagant de la seua butxaca les errades de Jordi Juan? Com s'ha fet el procés de selecció? Per quin preu, duració i condicións s'ha dut a terme l'adjudicació?

    I al PP quina es la faena que fa? No te tenps en 8 concejals a anar i enterarse. Cada dia sou mes irresponsables de les tasques d'oposició. Res, xe, a votar Democrates Units i s'acabat

    ResponderEliminar
  4. I, damunt, els diners s'els emporta altura vegada una empresa de fora.
    Molt de repartir cartelets de "Compra a Tavernes" però els contractes els donen a gent a de fora.

    ResponderEliminar
  5. Es el que sol passar quan s oferta a concurs public la gestio d un sevei, que l oferta mes economica es la que guanya sempre que complisca els requisits.
    I aixo esta be per que repercuteix en un estalvi als contribuents.
    L empresa de tavernes que no ha quedat adjudicada havera pogut posar una oferta millor (en cas de ser la part economica la decisiva).
    No fa molt, quan governava el mateix Manolo Vidal que ara s indigna, va ocorrer una cosa semblant amb la gestio del socorristes de la platja, on des de feia molts anys ho portava la creu roja i amb un concurs ho va perdre en benefici d una empresa de fora que les males llengues diuen...
    no se tampoc si en benefici o perjudici economics dels contribuents.

    ResponderEliminar
  6. Com s'ha fet l'adjudicació la grúa?
    No han dit res de que s'habien demanat ofertes.
    Es esta la "transparencia" de la que parlen?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En una mesa de contractació i valorant les ofertes.
      I tu qui eres, tan important, perquè el diguen que havien demanat ofertes? A mi tampoc m'ho han dit i em sembla normal perquè no pinte res.
      Tu pintes molt? Eres regidor/a? El cami ja el saps: A l'Ajuntament a fiscalitzar que per algo eres regidor.

      Eliminar
    2. En el Plan E de Zapatero, el PP va adjudicar a 7 empreses de fora del poble obres per valor de 1.700.000 euros.

      A més,, el Braç Treballador el va adjudicar a Jarquil Andalucía SA d'Almeria per valor de 540.945 euros.
      En el Plan Camps les obres de l'Avinguda de la Platja es va adjudicar a una UTE de fora per valor de 1.700.000 euros.
      La piscina del poble es va adjudicar a una empresa insolvent de fora i ens costar``a quan la paguem un parell de milions d'euros.
      L'aparcament del passeig la va adjudicar a una empresa de fora i ens ha costat 1'8 milios d'euros.

      Aquesta és la manera d’actuar del PP. Vora 8 milions d’euros adjudicades en obres a empreses de fora del poble en pocs anys.
      Valdria més que s'ho feren vore abans de parlar.

      Eliminar
    3. Anònim de les 23:27, la pregunta seria qui eres tu? I que fas defenent la falta de transparència. Hi ha que vore en 4 anys quina rentà de cervell han experimentat alguns.

      Eliminar
  7. Si que s'ha dit i es va dir en el pleno. I ho va dir la regidora que s'havien obert les ofertes de les empreses i la mesa de contractació que és tècnica i no política ho havia adjudicat a la de fora perquè havia presentat millor oferta.
    Lo que diu el PP en la nota es una mentira com un cabàs. Va preguntar i li van respondre.
    Amb mi havien de pagar: Vagen vostes i pregunten als tecnics que en eixa pregunta no hi ha mes que llegir l'expedient. Aixina quasi totes les que fan. Els va millor no acostar-se per a res ni treballar com toca.

    El que passa es que el PP i altres també no volen saber la informació. A ells la informació es el importa una bled. Nomes volen el lio. Altres també volen el lio. Si la preguntaren on toca al departament i al tecnic que toca, la poden saber per alguna cosa son SON REGIDORS per a anar i preguntar-la.
    Però es millor anar al plenari i demanar com fa Karina que la informació li la busque l'alcalde o com fa la Tudela amb la llum.

    Jo hui ho he preguntat a un regidor i li he dit que que passava amb el tema de la grua que en alguns blogs com este s'estavien dient moltes coses sense cap demostració. I m'ha respost i m'ha aclarit el tema.
    No vaig a dir-ho. Qui vulga que pregunte o que vaja on toca i mire l'expedient que per alguna cosa cobren de regidor. Nomes dire que l'empresa del poble MGM va fer una oferta bàsica, la que contempla l'ordenança, l'altra empresa ha fet una oferta del 20% menys. I s'ha adjudicat la grua.

    Ni mes ni menys com va fer el PP amb el salvament i socorrisme, per dir nomes la que va ser mes sonada perquè després les voreres del poble, o l'avinguda de la platja, entre altres, tambe les van fer empreses del poble. I sino, mireu els Plans E de Zapatero i els del Camp.
    Mes de la mitad de les obres fetes per empreses de fora. O la mateixa piscina, emrpeses de fora. Perquè la piscina no la van fer empreses de Tavernes?

    ResponderEliminar
  8. El PP diu:
    “No sabem aquests canvis com afectaran el servei de grua que fins ara s’ha prestat amb solvència i bons resultats. Li llevem el pa als de casa sense que hi haja cap avantatge per a la ciutat”

    No sabem un servei amb solvència que és, però Vidal com alcalde sap i informes en deu tindre que massa vegades la grua tardava mes del raonable en retirar els cotxes quan ell era alcalde perquè estava ocupada en servicis d'assegurança o altres, i sap també que en moltes ocasions s'han deixat cotxes sense retirar perquè no hi havia temps per a mes. Ara cadascu conta la historia com li conve.

    Quant a la segon part, l'Ajuntament ha de mirar pel pa de tots, no només pel pa d'un particular. Manolo Vidal i el PP sempre està massa preocupat pel pa dels amics.
    I com que l'Ajuntament, cosa que ell no practicava, ha de procurar pel pa de tots els que ho paguem amb els impostos, ha de fer que els servicis li costen el menor cost possible.
    Això ho paguem entre tots i es prou normal que si l'empresa d'Antella és molt més barata, em pareix molt bé que s'ho endunga l'empresa d'Antella.

    Es com va fer el PP que va creure convenient que el servici del fem se l'enduguera FCC, o que el servici de salvament de la platja anara a una empresa del poble, també perquè era més barat. ¿O ara dira que no van buscar l'estalvi per al poble i eixos servicis els van donar als amics?

    Massa demagogia en eixe tema per part del PP que em pareix bé critique el retard del reten, però no la concessió més barata d'un servici. I si no està conforme o creu que no es adequat, sempre li queden els tribunals per paralitzar la concessió. Així que deixeu-se de demagogia barata i de mesclar el reten amb l'adjudicacio del servici.

    I si hi ha un preu més barat i ens estalviem diners ja hi ha un benefici per a la ciutat.

    ResponderEliminar
  9. Com es por adjudicar la grúa sense tindre preparat el diposit?
    Ja no es por fer pijor?
    Son la risa de la comarca per les errades de este govern.

    ResponderEliminar
  10. Este del bloc que parla tan per ací ens
    mostra el seu plumero i cotorreja manipulant. El concurs de la grúa técnicament será correcte però no s'ha fet bé perque s'han deixat factors i ara es veu perque l'empresa de fora no ha pogut començar un servei que hauria d'estar donant-lo des del 1 de gener i encara no esta preparada per fer-ho.

    ResponderEliminar
  11. A qui diu les veritats....
    Voleu que parlem de concursos de palmeres per a Tavernes? 1'4 milions adjudicat a amigos del alma i sense concurs.
    Voleu que parlem de pintures dels carrers fraccionats per sector i adjudicats a amigos de l'alma en la passada legislatura? Sense concurs... Parlem de l'adjudicació del salvament i socorrisme? parlem de l'adjudicacio de materials de neteja per a edificis publics? Parlem d'adjudicacio de vigilancia de carrers fraccionats a pagos per mesos sense concurs? Vopra mig milio en la passada legislatura? Parlem del centre de joves adjudicat sense concurs ni publiciatat de cap classe? Per que la gent del PP no en parleu d'això?

    Si el concurs de la grua tecnicament es correcte, com ho es, de que parleu?

    ResponderEliminar
  12. ¿Un reten? ¿Para cuando dice que lo quiere? Juajuajua.
    Riure per no plorar pel desproposit del reten.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que està abans de la circumval·lacio que el PP va presentar en el 2004 i abans que el riu Vaca que el PSOE va encarregar en el 2005.

      Eliminar
    2. I que la estació de borderia! Ens has fotut!!

      Eliminar
  13. El concurs de la grúa es técnicament correcte igual que molts altres concursos que acaba fent el mateix acompanyant de l'alcalde.
    Si sempre es demana presupost als mateixos sempre fan la faena els mateixos.

    ResponderEliminar
  14. No es que es demana pressupostos als mateixos sino que no ni ha mes. No estem en Valencia o Madrid que hi ha cinquanta de cada classe. Si nomes ni ha un o dos, es normal que treballen els mateixos. No ni ha mes.
    I això tenim que donar-li les gracies al PP que ha mort tota l'economia espanyola, valenciana i local i ho afonat tot.

    ResponderEliminar