miércoles, 18 de febrero de 2015

Editorial : MÉS DE 400 RAONS

Estem pegant una miradeta a les dades de les subvencions a clubs i associacions locals signades este passat dilluns, cdmà farem un analisi de algunes d'elles, però huí dir que una cossa ens crida l'atenció : Perquè a Càrites no li se ha aumentat la subvenció de 10.000 euros mentres a altres sí?.

Resultado de imagen de economato caritas tavernesNo cal que recordem que esta associació i a nivell local està fent més esforç que mai, amb més de 400 families que sobreviuen amb la roba, menjar i altres que els oferix Càrites. 

I que per a poder donar un millor servici ha invertit en la compra i adequament d'una casa en el carrer Sant Joan Baptista, de la que com vos informarem es deu encara una quantitat.

I que per tot açò i en l'inauguració de la dita casa que es va fer fa unes setmanes i en la que estaven pressents entre altres dos regidors del govern i entre ells el d'hisenda, es va recalcar dit esforç extraordinari i es va demanar un major esforç en les ajudes rebudes. 

I fornt això trobem que no li se ajuda més que altres anys.

Ahir demanavem unes ajudes extres per a certes associacions i sols entendríem este tema si es perquè efectívament es va a procedir a ajudar entre altres a Càrites per mig d'un altra partida, perquè si no no ho entenem, la veritat. 

12 comentarios:

  1. A càrites este govern local sols la vol per a fer-se les fotos en les seues assamblées, fires del llibre i venda de menjar solidari, inauguració del economat i demés. Fora d'això si t'he vist no ho recorde.

    ResponderEliminar
  2. 400 families son com a minim 1200 persones, molta gent de la qual, mai s'hagués imaginat arribar a eixe extrem. grcies carites.

    ResponderEliminar
  3. Y Papa Estado que hace ante situación de injusticia social? Aumentar el beneficio a la banca? Dictar leyes que aumentan la fractura social? Y vosotros aplaudiendo.

    ResponderEliminar
  4. Mucho bla bla bla pero Compromís deja de lado a los más pobres al no apoyar a los únicos que en Tavernes les están ayudando. Y el PP más de lo mismo, mucha foto pero ayuda social ninguna.

    ResponderEliminar
  5. Molt be caritas!!! Si que hi ha gent que aprecia la humanitat. Que bonico es parlar amb la vida solucionada.

    ResponderEliminar
  6. Molt mal l' ajuntament!!! No es pot justificar la falta de humanitat !!

    ResponderEliminar
  7. I per cert, que feien els regidors del bloc a la inauguracio de la casa de caritas? Insultar a la gent i burlarse damunt? Ixir a la foto i despres criticar? Amb amics aixi, deu ens guarde denemics! Ara, lalcalde no es va dignar ni a anar. Amb aixo ja esta tot explicat. Sols per educacio calleu per favor!!!

    ResponderEliminar
  8. No es que no pugen,es que només entrar van llevar a tots els clubs esportius un 30% del preu del conveni i crec que no li l'han tornat a actualitzar a quasi ningú. Estaria bé que algú estudiarà les xifres dels convenis esportius de la legislatura per poder confirmar eixe quasi ningú o ningú. I després,que el regidor Llacer explicara perque dona,no dona,posa o lleva. Això seria la transparència que pregonen.

    ResponderEliminar
  9. 30% menys de pressupost, 30% menys de subvencions. Lògic.

    El PP va augmentar vora un 15% el pressupost del 2009 al 2010 i va disminuir un 20% les subvencions en el 2010. No lògic.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uns clubs 27.000 i altres 500 o 1.000€. Ilògic.
      No crec que un club faça pel poble 54 vegades més que altres.
      Sobretot els que més es subvencionen són entitats pseudoprivades,on gasten per a la cúpula del club i cobren a les pròpies bases més de la despesa que suposen. I tot això amb el suport municipal.
      Abans, amb la Fundació Esportiva Municipal no passava,perque tots els diners públics anàven als monitors de base que cobràven a través de l'AJUNTAMENT. Es deuria socialitzar l'esport,així com diguem de l'educació pública sobre la concertada,el mateix estem fent: privatitzar l'esport. Que en pensen de tot açò els que estan als partits progres?

      Eliminar
    2. El PP no ha explicat mai en 12 anys com fa els convenis,si consensuava les activitats o no amb les associacions,si comprovava l'execució o no i si augmentava o disminuia d'un any per altre,el perqué.No tenia cap vara de mesura que puguera explicar,però com que eren diners "donats" era un "si lo quieres lo tomas y si nó,lo dejas". Ilògic totalment.
      Amb el nou govern,després de 4 anys la política de canvi i major transparència ha estat...zero. Ilògic totalment.
      Són iguals PP i Bloc?

      Eliminar
    3. En donar subvencions són diferents,han afegit alguns nous i han apartat alguns que no devien estar. Però en repartir no s'han calfat mai el cap,han seguit el mètode PP,que ningú sap quin és,jo crec que ni ells el saben (ni els d'ara tampoc).

      Eliminar