miércoles, 4 de febrero de 2015

Editorial : QUE NO ENS AGAFE EL BOU

Com sabeu estiguerem en FITUR setmana passada i encara per les circunstàncies polítiques locals hem tardat, no volem deixa passar el dir les nostres impressions del vist.

I el vist es que a nivell nacional i autonòmic, o espavilem  ens agafa el bou, perquè les economíes emergents i sobre tot d' Asia i del nord d'Africa venen apretant i fort, apostant i de debò pel turisme i tingam en compte que els seus nivells de vida son menors i poden oferir el mateix o més que nosaltres a més baixos preus. 

Així, els stands de per exemple Uzbequistan o com s'escriga, Vietnam, Corea o Mauritania eren impressionats i oferíen un producte més que interessant, font a uns pavellons de les nostres comunitats autònomes amplis poerò poc originals i ni de lluny tant atractius com els d' eixos paisos :
Tenim molt que oferir però amb la qualitat i professionalitat adquirida que compensen els preus més alts, i a més diferenciant-nos amb basse al que tenim i ells no com es la rica cultura i història occidental .

I baixant a lo nostre, dir que ens va agradar tant el modèl de platges familiars que pressentà Castelló provincia amb publicitat en eixe sentit, imatges acordes i productes destinats a tal tipus de turisme : La mateixa Peñíscola amb tot el seu renom ven eixa idea, prengam nota i definim d'una vegada per totes el modèl del turisme de la nostra platja, que no el de La Valldigna, adaptant-lo al que som i tenim huí per huí, i el modèl de Castelló es a considerar i de debò.

Per altre costat La Vall d'Albaida ens va demostrar com es pot fer un modèl turístic d'interior amb una guia audiovissual per a llevar-se el barret, però sobre tot complementada amb vissites programades periòdicament a cada poble amb una guía en persona gratuita que t'acompanya i t'explica cada setmana en una població. 

I per altre costat algo que hem defés que es el turisme intercomarcal, amb vissites preparades i amb bus entre els pobles d'esta vall, La Costera i les dos Riberes : Perquè no també La Valldigna i la platja de Tavernes ?
Des d'Aceplat es va prendre bona nota del modèl.

Així que espavilem que ens agafa el bou !!!

7 comentarios:

  1. I Llacer que diu que pensa fer en quant a turisme? Dur la Montecarlo i au?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algo mes que la teua Canet segur que farà. Ara en dos mesos ja ha fet més que ella en tres anys i mig: reunir-se, consensuar i fer el que havia acordat.
      I no han passat 100 dies.

      Eliminar
    2. Si,amb diners torrons. Pero la meua Canet no tenia diners. Ni permisos,ni altaveu,no pintar ni entre els teus et pot tindre lligada de mans i peus per poder fer res.
      Però no feia res i no la van tirar com Karina o Borràs,no molestava tant,la dona. O que feia falta per a les mocions.

      Eliminar
    3. Que la teua Canet no tenia diners? Tots el que volia i més. Tots els que demanava que per alguna cosa tenia Hisenda al seu costat a mes de promoció turistica.
      A més per a fer el que ha fet Llácer i té programat no fa falta massa diners, fa falta currar-s'ho, algo que sembla els socialistes encara no han apres.
      Precisament que parlen de Llacer, currante nato on els haja, i mes constant que forada les penyes quan ha de fer alguna cosa.

      Eliminar
    4. Si,per a dur la Montecarlo cal currar-s'ho.
      Que vaja el currante Llacer a contractar-la amb les butxaques buides.
      Festival del humor polític.

      Eliminar
  2. Pues crida a Karina que està el soluciona en seguida tot lo dels bous.

    ResponderEliminar
  3. Vosaltres els socialistes no feieu res, tothom ho sap. Amb Llàcer s'ha fet més que amb Canet i això és així, ací i a la Xina.

    ResponderEliminar