sábado, 7 de febrero de 2015

JORNADA REFORESTACIÓ A LES CREUS

Com vos anunciarem ahir, fa uns minuts s'ha acabat l'activitat prevista per a huí de reforestació, on han participat un bon grapat d'entussiasmats xiquets acompanyats en la majoría de cassos pels seus pares i en altres pels seus tutors en associacions com els Scouts. a més d'un grup de participants en el taller de medi ambient en marxa promogut per l'ajuntament i subvencionat amb fons públics. 

Han col.laborat també el Centre Excursionista, Creu Roja i Grup Muntanya, així com Protecció Civil, i no es podría fer sense la Brigada Municipal. Vos deixem unes imatges.

Preparats per a eixir.

Un bon grapat sobre tot de families,
ben equipats i a la tasca . 

Si no fora per la brigada municipal i el recolzamnet de  
Protecció Civil i Creu Roja, estes tasques no es podríen fer.

Gràcies a tots ells així com als voluntaris de Grup
Muntanya, Scouts, Taller medioambiental 

i al Centre Excursionista. 

S'ha treballat amb ganes i entussiasme per tota
la falda de la muntanya .

I ací el ressultat, cada arbret amb el
nom de qui l'ha plantat .


I al voltant del migdia cadascú a sa casa, amb
la satisfacció de la faena feta i fins a la propera .

37 comentarios:

  1. Respuestas
    1. En la foto de la Cotorra no està,tindria altres coses que fer. Els que sí estan són els regidors Perfecto i Llàcer.

      Eliminar
    2. Ja sabeu que estan molt ocupats tots ara cara eleccions i per això del PP no va anar cap ni del PSOE tampoc.
      Els del PP es normal no vagen a massa actes perquè van de cap volent tancar la llista electoral. Ningú vol anar a recolzar la llista dels corruptes i balafiadors del cas Gurtel, Formula1, Noos, els sobre de Barcenas. O estan tenint dificil.
      I els del PSOE amb el cas del numero 2 tirant fora a Altur dels llocs que pot eixir de regidora no ha sentat gens bé en el col·lectiu i també hi ha escarot en el galliner.

      Eliminar
  2. Al del atac personal : Primer t.he publicat i contestat, però ara ho acabe d'eliminar perquè no val la pena donar-te ni un minut de glòria. Així que no, tampoc no pergues més temps tornant a escriure.

    ResponderEliminar
  3. Als de Compromís no els agrada que escrigues lliurement i per aixó t'ataquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se qui m.ha atacat però ha segut a mala llet i personal. Tal volta caldría que abans coconegueren les circunstancies personals de perquè un va o deixa d.anar o va més tard o més prompte, però no els importa, qualsevol excusa es val per a menysprear al per a ells enemic polític.

      Eliminar
    2. I tant i a mala llet amb atac personal

      Eliminar
    3. En la Cotorra esta. Cada u que heu valore.

      Eliminar
    4. Ni mala llet ni personal. Ja esta be qu'es penseu que tot lo que digueu es de veres i axo no es aixina.

      Eliminar
  4. I això qui ho organitzava?

    ResponderEliminar
  5. Llisc en la Cotorra que eixa repoblació la organitza les regidories de Deport i Mig Ambient i aci no es diu res d'això i es parla d'altres societats. Els cotorrins sempre diguent mentires.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En el cartell diu que organitzen les regidoríes d.esport i medi ambient i de ahí que estigueren pel que hem vist en eixe blog Perfecto i Llàcer, nosaltres hem anat sobre les onze i mitja i ja no els hem vist, pel que així es, organitza l.ajuntament però això es com sempre, no es nou. I si ací no s.ha dit no es per rés , si anomenem i felicitem a la brigada que com sabeu es una brigada municipal de treballadors que per a l.ajuntament treballen. I no hi ha més encara alguns vullguen vore altres cosses.
      Per a nosaltres i no com per a altres no es important qui organitza ni si està este o aquell si no l.acte en sí i els verdaders protagonistes, en este cas els participants i col.laboradors.

      Eliminar
    2. O siga els protagonistes i mereixedors dels reconeixements els treballadors si la cosa ix bé i si la cosa ix malament el palo el peguem als politics.
      Ara es compren perquè una errada humana com enganxar sense estar aprovat encara el butlleti, però si demanat de feia temps, la culpa es del Govern de Compromís. Tot ben clar.

      Eliminar
    3. La carneta de les lloances per als treballadors i els ossos de les crítiques per l'Ajuntament, bé tampoc ni per a l'Ajuntament, sinó per a Compromís.
      Això no es politiqueig, això es objectivitat.

      Eliminar
  6. Els protagonistes son els veins i els voluntaris. Policia, brigada, monitors, Llacer, Perfecto.... van perqué cobren.
    Un 10 per la gent que ha anat per colaborar desinteresadament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Protagonistes com els teus del PPSOE per no anar? Tu saps massa bé que anar o no anar a una repoblació no té res que vore amb el cobrar per fer la tasca de regidor.
      El teu nivell moral amb eixe tipus de comentaris està per baix de zero.

      Eliminar
    2. Ja vorem si Perfecto o Llacer van quan no estiguen de regidors,o si Jordi quan siga diputat continua anant a vore la UD al Camp d'esports. S'accepten travesses dels moralistes.

      Eliminar
    3. El que esta ben clar és que ara sent regidors van. Els altres sent regidors no van. Jo no els vaig vore.

      Eliminar
    4. Igual de ben clar que abans de ser regidors no els veiem per estes activitats. No és precís esperar al futur per endevinar les intencions.

      Eliminar
  7. Però al final com queda tot. A vore si algú ho aclarix.
    De fa lo menos 20 anys, des de que Altur era regidor de Mig Ambient i després va ser alcalde això de la repoblació sempre ho ha organitzat i montat l'Ajuntament que tots els anys repartix les llavors i els plantons i porta aigua i ferramentes.
    ¿S'ha fet aixina este any o la repoblació ha sigut una cosa a banda, cosa de algunes assocacions i de la brigada i l'ajuntament no ha pintat res ni ha tingut res a vore?
    Xe, que no ho tinc clar. Lliges la Cotorra i ha sigut com sempre, cosa de l'Ajuntament, i lliges ací i pareix que siga una cosa muntada per uns altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací el referiràs a algun comentariste perquè este blog va penjar primer divendres el cartell on queda ben clar qui, i com sesempre, ho organitza, no ho ha negat mai ni ho ha ocultat, encara algú estiga empenyat en que sí.

      Eliminar
  8. Home, Enrique, si no fas cap referència a l'organitzador i responsable últim de l'actuació si que ocultes alguna cosa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I lo teu ganes de buscar-li tres peus al gat , vore on no hi ha i de polititzar el que no cal.

      Eliminar
  9. En valencià, es busquen cinc peus al gat. I clar que és una politittzació. I tant que es una politizació, però de tot el que es negatiu per al govern, que es magnifica i es fan editorials i es demanen opinions als lectors.
    De coses positives que fa el govern ben poques, per no dir cap. I d'exemples mil en la legislatura. On son les editorials i els punt de vista de la baixada de l'IBI, millores en la Sardina, millores en dotacions de vehicles policials, millora en salvament i socorrisme d'enguany, els premis per violencia de genere de policies, de l'abaixada dels valors cadastrals, del taller d'ocupació, de la visita l'alcalde a Madrid pel tema de la subestació Golfo, possibilitat de pagar cada mes fraccionant els impostos municipals, asfaltat del final del passeig Lepanto (el PP va votar en contra), asfaltat de la Dula, el parc cani, millora de la placeta del tio Julio, millora del carrer i clavegueram del dc Fleming, millora en el Camp7 del Vergeret, millora en les dotacions d'aigua calenta i enllumenat dels camps7 al costat del polisesportiu, millora i ampliacio de l'horari atencio ciutada en Ajuntament,i aixi te'n diria cent i pico mes de temes que no han merescut al llarg de la legislatura cap editorial, com si no existiren.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és com tot. Tú has anat a Mercadona,al taller mecànic o al kiosc a dir-los lo be que ho fan i lo content que estàs? No,veritat? I has anat quant has tingut alguna queixa o producte en mal estat? Si,no? Doncs,igual,la gestió pública,mane qui mane,és un servei que paguem entre tots i quan no es fa bé,s'ha de dir. I quan es fa bé no calen
      alabances,per això els pagues,per fer bé la seua feina.
      Com qualsevol empresa,cal millorar i molt l'atenció al client,el millor marketing per a un negoci es la feina ben feta,i si es fa així,parla be fins i tot la competència. L'autobombo té les potes curtes,per això el client (votant) canvia tant d'un producte a altre totalment contrari.

      Eliminar
    2. Amén. Nomes el falta la trona. Sempre trobes justicació de tot... si és per anar contra els mateixos de sempre. De pinyo fix.

      Eliminar
    3. Al final què? la repoblació la paga Mercadona o el taller de la Ford? O es l'Ajuntament?

      Jo crec que el tema era que el tractament d'este blog, que sempre es diu apolític i objectiu, en la pràctica no funciona com a tal. Aci es potencien les notícies que li interessa al partit que hi ha darrere i es treballa pel seu interes i que no es altre que socavar al rival, ara el govern, i no fer propaganda de res que puga ser-li un guany al rival.
      Una forma com un altra de fer el politiqueig, com fan tots els demés, això si menys a les vistes, però tot arribarà.
      I em sembla bé. Cadascú pren la línia que creu li interessa, ara que no ens parlen de neutralitat i demés.Ja arribarà abril amb les cartes damunt la taula i vorem si serà o no la veu de qui ha de ser, només tinga coses a dir.

      Es la meua opinió, dita amb tot el respecte. I que no teniu perquè compartir. Si tots pensarem igual no hi hauria debat ni partits.

      Eliminar
    4. No,ací no n'hi ha neutralitat. Se n'anem a La Cotorra o al Ventilador... I al primer blog publiquen menys comentaris que al segon.

      I al de les 21:38 per alusions,si sempre trobe justificacions es perque les argumentaré,en contra d'uns o d'altres. Efectivament,contra UXT o ERPV o inclòs EU poca cosa a dir per ara,si parlem de fets,perque no han tingut l'ocasió i les ideologies s'han de refrendar amb fets. Digues bones crítiques meues dels governs socialistes o del PP,a qualsevol nivell polític,inclòs local. No en trobaràs,per això que dius vaig sempre pels mateixos... Bé,ara et pertoca justificar-te tú. Amb més arguments i menys trones ni històries. No diuen a Compromís,com en Podemos,que els protagonistes som els ciutadans? Doncs,alguns encara no s'heu fet la idea,per ara.

      Eliminar
  10. Quienes ganes tenen alguns de controlar a Enrique xe?
    Ni que Tavernes fora Korea del Nord.
    O si que es?

    ResponderEliminar
  11. P.D. I a qui no li apanye el que fem ací ja ho sap, té altres blogs segur més neutrals ...

    ResponderEliminar
  12. Total vinti i pico comentaris i ningún sobre el fons del artícul. No se si es el que volía el que ha començat politizant el tema però ho ha conseguit, enhorabona.

    ResponderEliminar
  13. Es molt cinic que demanen neutralitat els que mai diuen res mal de Jordi i companya.

    ResponderEliminar
  14. Tu també ho has aconseguit i ells s'han quedat amb les ganes, perquè, tu erre que erre, no has donat el braç a tòrcer i no has reconegut ni has publicat que la repoblació és una activitat feta des de i per l'Ajuntament com a organitzador i responsable. Això en cap moment ho has dit dins la noticia. I això era el fons i si que s'ha parlat.
    I Enrique, que ho sabem: no no hi ha blogs neutrals. Este tampoc ho es. I ho tenim vist que tu tens una manera de funcionar: al despiste del parditisme polític, i altres en tenen altra i es decanten sense amagar-se.
    Dalt t'ho han dit: ací mai una actuació positiva del govern- també n'ha fet, eh? com de negatives- ha merescut l'honor de servir-te d'editorial. Les negatives moltes. Això dis-li com vulgues.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací les possitives no caben,ja les hem llegit totes juntes a la Cotorra. És la llei de la compensació,seria molt avorrit llegir sempre el mateix a tots llocs,encara que molts polítics i periodistes ho intenten.

      Eliminar
  15. Per a totes sempre possitives ja teniu La Cotorra, deixeu este blog en pau, mira que vos fot vos diguen les veritats i vindre a fer d'un gra una muntanya a este per vore si feu a Enrique avorrir i el tanca.

    ResponderEliminar
  16. Che Enrique, tienen razón, es que has creado confusión, a ver a quién se le va ocurrir si no lo aclaras que los de la brigada no están allí como voluntarios y pagando de su bolsillo el coste de los dos vehículos municipales, los pinos y el agua. Es que eres mala persona hombre ocultándolo para que creamos que es algo particular a diferencia de todos los otros años para perjudicar al Bloc, mala persona, que eres una mala persona, pobres funcionarios después que se lo pagan de su bolsillo.

    ResponderEliminar