lunes, 9 de febrero de 2015

Editorial : DE FONS I FORMES

Anem a vore, en una noticia :

Qué és que es més important, el fons del que es compta, es a dir, que s'ha fet tal o qual activitat, qui la ha protagonitzat ... O  qui l'ha organitzat i qui dels organitzadors ha anat o ha deixat d'anar ?

I quí polititza, aquell que es dedica a comptar allò que veu i ressalta del fons els aspectes que aasenyalem en la pregunta d'abans, o aquell que diu que perquè no s'assenyala o destaca qui ho organitza o qui va o deixa d'anar dels organitzadors es l'editor del article el que politiza ? 

Nosaltres ho tenim clar i tal volta per això ens va com ens va, vent en popa a tota vèla en entrades i comentaris i bufant-li el cul a altres. 

I com som així podríem censurar als que ens ataca dient que si politizem perquè no traguem o destaquem allò que pensa deuríem destacar com fan altres, però no ho fem sino que damunt "li donem canxa" i tot. Tal volta eixa siga també altra part de que estem on estem.

I a més ens acussen d' anar contra "els seus" sempre, perquè no els fem la pilota com altres, si no que som tant irresponsables que som lliures de fer una llavor crítica quant ho creguem necessari. Però com sabeu no tan sols als seus si no a tot el que es merege : El bó es que per l'altra part alguns també ens acussen del mateix, d'anar sempre contra "els seus" ...

Que tenim que ferm, paciència ... 

5 comentarios:

  1. Para parlar sempre be de JJ i parlar sempre mal de tots els altres ja esta el Cotorro.
    Si volem altres opinions tenim altres llocs com este.
    Anim Enrique. Continua opinant ara que encara es pot opinar lliurament.

    ResponderEliminar
  2. T'han atacat per no ferlos la pilota ni ser palmero seu.

    ResponderEliminar
  3. Alguna cosa no està massa clara en els objectius d'este blog quant necessites tanta justificació. I justificacions davant d'anònims això no està gens clar. Als anònims cal que ens donen o prenem til·la, te'n recordes?
    Tu jugues amb les armes que t'has creat, entre elles voler semblar neutral, imparcial, voler la reflexió sobre temes, però en la trajectòria del blog es veu que no hi ha cap diferència respecte als altres. El mateix objectiu en el fons i formes diferents.
    Bé una diferencia sí la hi ha: els altres reconeixen el paper polític que volen jugar i tu no ho vols reconeixer. Tots esteu al mateix tall: uns a favor del govern i altres en contra. I no hi ha més. Per molt que justifiques.
    Sobren totes les justificacions que ningú ha demanat. És el teu blog, fas el que creus convenient per als interessos futurs del teu partit, el que valdran per ací dos mesos, i no hi ha més. No enganyes a ningú. Una altra cosa és que hi haja gent que es vulga deixar enganyar.
    Per tant sobren totes les justificacions i explicacions, que ningú dels que estan en "el ajo" es creuen.
    Encara que no ho semble, amb afecte.

    ResponderEliminar
  4. Justificacions ? Ninguna home, no em fan falta, sols dic el que hi ha i qui vullga que ho compre i qui no té altres opcions. Mai he amagat el tema polític, sería absurde sent secretari general d'un partit, no creus ? I si hi ha una grandíssima diferencia amb altres, no ho oblides : Ací publica tota opció política que vol i opina gent de tots els caires, inclus els que me critiquen , no ho oblides, i mai voràs i mira que ho tinc fàcil criticar eixa nota en sí .
    També amb afecte, com el que li tinc i tindré sempre a qui em parla encara siga discrepant amb el respete que ho fas tu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Zassss en toa la boca al de l'afecte.
      I es que hay amores que matan.

      Eliminar