miércoles, 11 de febrero de 2015

Editorial : "CAS MONEDERO", FRAU O ACOSSAMENT ?

Resultado de imagen de monederoHuí anem a fer l'editorial i com hem fet altres vegades, a proposta d'un comentariste, Gordon Gekko, que ens ha enviat este email : 

Hola Enrique. T'adjunte esta noticia per si creus convenient la seva publicació. Molt de criticar a l'ibex i l'optimitzacio fiscal i resulta que estos fan pitjor. I damunt el senyor Monedero te dos fons d'inversio que sumen mes de 500000 euros. Un comunista deixant els seus diners a les gestores de bancs per a que li generen beneficis? Ai mare! Quina hipocresía!. 

Gordon Gekko


Monedero reconoce su deuda con Hacienda por asesorar a Venezuela (El Mundo)

  • Presenta una declaración complementaria para regularizar los 425.150 euros que facturó su empresa


Juan Carlos Monedero ha terminado por rendir cuentas a Hacienda y reconocer que defraudó al fisco. Dos semanas después de conocerse que el número tres de Podemos creó una empresa instrumental en 2013 con la que facturó 425.150 euros por trabajos realizados tres años antes para los gobiernos de VenezuelaBolivia,Nicaragua y Ecuador, el también fundador de esta formación política decidió regularizar su situación con la Agencia Tributaria y presentar una declaración complementaria de su renta como persona física, según confirmaron a este diario fuentes conocedoras de la operación. Monedero realizó en 2010 servicios de consultoría política para crear una unidad monetaria en Latinoamérica, según sus propias palabras; sin embargo, facturó esos trabajos en 2013 a través de una sociedad que no existía cuando los realizó (l'article es més llarc però açò es lo fonamenta d'ell).
I ara vindría la pregunta i posterior debat : Estem davant com diuen ells, els de Podemos, d'un atac, una perssecució, un acossament polític contra ells, o davant un cas més de possible irregularitat fiscal, ara d'uns que van donant a més lliçons de moral ?.  Ahí ho deixem.  

40 comentarios:

  1. Gekko fent de transmissor del pamflet El Mundo.,je,je,je,falta gent preparada com ell perque els tentacles del sistema corrupte ens aplegue també a províncies.

    http://noticias.lainformacion.com/politica/monedero-desmiente-que-tuviera-700-000-euros-dice-que-solo-tiene-205-000_jHS0IfRWeSs5hgSoAFScF6/

    https://mobile.twitter.com/pahblos/status/537295799903064065

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=821383847878024&id=149885159988

    https://www.meneame.net/story/mundo-manipula-propias-encuestas-img

    http://www.mundoarabe.org/islamofobia_espana.htm

    I n'hi han molts més enllaços,ací tots sabem fer corta-pega,Sr. Gekko. Ara bé,només liberals de pandereta que ens tenen als mortals obrers per tontos poden fer-nos creure quasi res del que diu la premsa,ni molt menys res del que diu eixe diari,i si parla amb intenció política,ja apaga i vamonos.
    I es que no es certa aquella dita del "todo El Mundo es bueno".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A vore:
      Monedero ha fet una declaracio complementaria dels ingresos provinents de Venezuela? Si
      Reconeixenent del frau? Si en la mesura que fa la regularizació.
      Ha utilitzat societats instrumentals per pagar menys impostos? es evident
      Per tant el senyor Monedero es un defraudador. No perque ho diga jo sino perque ho reconeix ell. Punto.
      I aixo es doblement greu en un personatge public que fa mesos ens esta donant lliçons als demes de com actuar de cara a l'Hisenda pública.

      Sobre l'objectivitat del Mundo es la mateixa que la d!El País o la Sexta: ninguna. Clar que hi ha una intencionalitat política! Pero eixa no es la,questio. El tema es si lo que diu es de veres o no. I Monedero, t'agrade o no, ha defraudat a Hisenda.
      Tarda en dimitir.
      Alguns som liberals de pandereta altres no saben ni lo que son.

      Eliminar
    2. Pues jo crec que la cosa va mes per ací:
      http://www.antena3.com/noticias/espana/echenique-polemica-monedero-hubo-fraude-tendra-que-decirlo-hacienda_2015020600070.html
      De repent,tots som experts en fiscal y penal,per anar posant adjectius a les irregularitats,si n'han hagut.
      I sobre moralines als personatges públics,demanem-li-les al teu amic Montoro,que des de la posició de poder que ostenta sí que fa un frau de llei en destapar des d'hisenda tot este tema contra les dades personals de Monedero.Els de la llista suïssa no pot nomenar-los perque va contra la llei de protecció de dades. Sempre dos vares de medir.
      Els que no sabem ni el que som continuem amb el tic-tac-tic-tac...

      Eliminar
    3. Irregularitats han hagut. De fet presenta una declaracio complementaria perque sap que no te els compters clars. Pero a mes va jugar al gat i al gos amb Hisenda per retrasar la notificacio de l'obertura de diligencies al mes pur estil Ruiz Mateos. Tretes legals, societats instrumentals, testaferros.....vos sona? I encara no han gestionat un duro public el paio este.
      Monedero, defraudador, dimissio millor hui que dema.
      I Karl, ves espai amb el rellotge que entre les fustracions de Syriza i la corrupcio de Podemos...a lo millor es trenca i aplegueu tard a tots els puestos. Tranquil sempre vos quedará Venezuela.

      Eliminar
    4. Si,Syriza un fracàs,sobretot per als q pensaven fer negoci a costa del poble grec. I si, a Podemos sempre li quedarà Veneçuela... o la Oltra.

      Eliminar
    5. Syriza esta tenint una dosis de realisme que mes prompte que tard haura d'admetre. Si no pagará les pensions amb piruletes. Es lo que passa quan es fan promeses amb els diners de la resta de contribuients europeus. Pues va ser que no. Grecia i la troika aplegaran a un acord pero ni molt lluny del que demana Syriza. Han insultat i despreciat als seus acreedors i ara diuen que no volen pagar lo que deuen i que damunt seguisquen financiantlos. Al final Grecia tragara i el Partit Comunista Grec haura d'asumir les fustracions del seu electorat. I mentre Pablo Iglesias vora com la paradeta es desunfla conforme Syriza incomplix els seus compromisos electorals i la corrupcio acorrala al seu triunvirat.
      Tic tac tic tac si no guanya Podemos Espanya eixira guanyant pero si triomfa el que guanyara seré jo, per molta malixia que el done Karl.

      Eliminar
    6. I jo m'alegraré de tot el que guanyes.
      Bueno,la veritat és que m'alegraré per tots els demés que tindran el que els pertoca,sí,a eixos que a tú no t'importem res. Després fen-te el gracioset per la falla,ai si tots et digueren el que pensen.Ui,no t'ho diuen,perque dones a menjar tantes families... El nou Federico Giner,ja,ja,ja.

      Eliminar
    7. No crec que t'alegres tant.
      I ja que traus el tema no et preocupes tant del que diuen de mi a la falla. Alguns parlaran mal i altres be. Jo em preocuparía del que parlen de tu i ahí amic bolxevic hi ha consens absolut. Uns fem de graciosets i altres de sabudets tanto monta monta tanto.
      I com sempre vas de listo, de sobrat i de saber lo que es diu podríes preguntar a la falla que ha fet un servidor davant un banc per una determinada familia. Pregunta pregunta tu que eres tant sensible amb el débil. No tens ni punyetera idea del que parles. Ho fas per ofendre pero estas tan lluny de la realitat que en el fons dones pena. Parla en Carlos i Pep de la Falla, pregunta, pregunta tic tac tic tac....

      Eliminar
    8. Gekko, deixeu els temes particulars fora d'este debat, gràcies.

      Eliminar
    9. Ja has llegit,Gekko,deixa't de fer-te propaganda. A altres no ens cal parlar de nosaltres mateixos,nomes veient els noms i oficis i beneficis dels que intenten desqualificar ja ho diu tot.

      Eliminar
  2. http://www.sinlavenia.com/2015/02/08/el-caso-monedero-puede-volverse-contra-el-pp-no-caigas-en-su-trampa/

    ResponderEliminar
  3. Pienso que más que persecución lo que hay es que quién se expone públicamente y encima quiere dar clases de moralidad está expuesto a que le miren con lupa su moralidad. Ahora bien, si lo tienes todo correcto nada puedes temer, al contrario, mejor para ti porque predicarás con el ejemplo y serás más creíble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estoy totalmente desacuerdo con usted.

      Eliminar
    2. Jo també d'acord,i afegisc que partint de la premisa de que el 99% dels de dins i fora de la política tenim alguna taqueta o empastrà,hi han moralitats i moralitats.

      Eliminar
    3. Deacuerdo. El teclay predictiu em fa alguna mala pasada.

      Eliminar
    4. Es pot repassar. Sempre que en eixe moment no estigues donant ordres al broker,ja,ja,ja.

      Eliminar
  4. Amén.
    Eixe 1% ja sabeu qui es: Karl Marx, sense tanca, sense mancilla, sense res...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Torna a llegir bé,he dit TENIM. M'incloisc com un mortal més,per això no he entrat mai en política (i embrutar-me).I si lo meu són taquetes o tacotes ja ho diran i ho demostraran els demés.

      Eliminar
  5. Monedero y Podemos van a empezar un declive gradual a medida que vayan sacando sus trapos sucios (que los tienen) en los medios y sigan con el oscurantismo que ellos tanto han demandado. Antes las entrevistas que concedían eran sin restricciones (como debe ser) ahora solo intervienen si se habla de lo que les interesa y vetando a periodistas "non grato". Empezaron muy bien denunciando los excesos de las casta pero a este paso van a coger lo peor de ella. Y como siempre no dimite nadie. Lo de Monedero es vergonzoso.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Adiví o tan sols desitjos?

      Eliminar
    2. Estoy desacuerdo con su análisis

      Eliminar
    3. De acuerdo o desacuerdo,en qué quedem? No és el mateix.
      Els diners i la cultura no tenen perque anar sempre separats,n'hi ha qui creuen tindre diners i per això creuen tindre cultura.

      Eliminar
    4. Hi ha qui te diners i no te cultura. Altres ni una cosa ni l'altra.

      Eliminar
    5. Dis-nos de que pressumeixes i et diré el que no tens. I tú ací no calles amb el que et sobra.

      Eliminar
    6. Si et sents millor aixina per mi perfecte.

      Eliminar
  6. Es un frau com una casa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Nosaltres prenem l'altre camí,ningú ha dit que no tinga corbes.
      Tú segueix com fins ara,cap el precipici.
      Tic-tac-tic-tac...

      Eliminar
    2. Una cosa es tindre corbes i altre robar a l'Hisenda pública.

      Eliminar
    3. Si usem la paraula robar com tú, deuriem anar amb conte uns amb altres. Més robar és lo de les SICAV's,assegurances,i preferents,i no t'he sentit mai estar en contra dels teus amics els de les corbates.
      Este estiu,de viatge a Andorra,no?

      Eliminar
    4. A vore listo.
      Les Sicavs paguen l'1% a Hisenda. Poc, molt, questio d'opinions. Pablo Iglesias i les seves falses Ongs que amaguen empresas encobertes paguen.....el 0%. Tornem a caure en l'error de criticar als demes i nosaltres fer pitjor. Teniu un morro que se'l xafeu. Per cert Monedero porta 13 díes desaparegut. A este pas fara bo a Rajoy donant explicacions. Que es compre una tele de plasma i au. Aixo es robar aci i en Siberia ho faja Iglesias o el Papa de Roma.
      I com hui estic inspirat vaig a ferte una premonicio. Podemos recaudará menys impostos quan governe del que es recauda ara.Ja t'ho he dit alguna vegada. Hui es cobra l'1 % de molt. Monedero (tindria contá que fora ministre d'hisenda....lo que ens reuriem) cobrará el 20% de res.

      A Octubre anire a Nova York i Boston ha donarme un bany de capitalisme salvatge.

      Eliminar
    5. Si ara totes les ONG's (i no vullc parlar de les dels familiars i coneguts del teu amic liberal Blasco,un altre listillo) són falses,vas i les denúncies,tú que en saps tant quines són les bones i les roines. Et semblarà bé que un treballador pague un 21% IRPF i grans empreses,obligant a 100 dels seus socis i treballadors,a través d'una SICAV. O que el 95% de les empreses IBEX estiguen denunciades per poca transparència. Només et falta demanar l'IVA a les associacions, ja possat podries demanar impostos per a l'església,per exemple.
      Ja,ja,ja,hui es recauda l'1% de molt,diu (fent trampa el capital i els seus esbirros polítics),clar, i si defraudes més, Montoro et deixa arrepentir-te al 10%,sempre que no sigues pobre.
      Mira,mira,açò al teu benvolgut El Mundo:
      El fraude en España se sitúa entre el 20 y el 23% del PIB, 60.000 millones
      El 72% del fraude en el país procede de grandes empresas y patrimonios.
      Menudències.
      I ara ací:
      http://www.nuevatribuna.es/articulo/economia/gestha-denunciara-bruselas-existencia-bolsa-europea-fraude-billon-euros/20140516140046103547.html
      On diu:
      Mitjana europea de ciutadans per funcionari d'hisenda (970). MITJANA.
      Mitjana espanyola de ciutadans per funcionari d'hisenda (1.958),ja som en algo els primers d'Europa,la vergonya i corrupció institucionalitzada,però al que els va bé i altres com tú que voldrien ser igual,diuen que no es pot fer res,fugirien les empreses. Últims d'Europa en buscar el frau,ni Itàlia,ni Grècia,ni Portugal,ni Xipre,ni Rumanía ni Bulgària,...Espanya. No hi ha empreses que fugen als demés paisos europeus?
      Saps quí és Gestha? Els nostres tècnics d'hisenda que ens denúncien a Bruxelles.

      Que t'aprofite per Ianquilàndia,allí haurieu d'anar tú i tots els com tú,que us vaja perfecte i si pot ser no torneu.Si val mal,sempre podreu fer de criats fent-vos passar per mexicans.De capitalisme no sé,però de salvatges n'hi han molts per allí,quasi tots amb corbata.

      Eliminar
    6. Jo crec sincerament que no tens clar alguns conceptes. Tindre diners en Luxemburg o Xipre no es ilegal, el que es ilegal es no notificaro a l'administracio. Et beneficies de la fiscalitat i dorms tranquil. Molts no declaren eixos diners perque el seu orige no es licit. Ahí es on han d'intervindre els técnics i a la preso. Els Barcenas, Ruiz Mateos o Monederos a la preso.
      Altra cosa diferent es que jo tinga una empresa i jo tinga la llibertat de posar la seu social on em done la gana. Faltaría mes! Aixo te avantatges i invonvenients i cadascu adopta eixa decissio en funcio dels seus interessos. Tots volen pagar menys impostos, Monedero tambe se les ingenia per a pagarne menys.
      Una cosa es la lluita contra el frau i l'altra la búsqueda de les empreses de les formes legals mes adequades per a minimitzar la factura fiscal. Uns creen fillials a Panamá i altres fan inversions en I+D.
      Et comprare un llavero dels Boston Celtics per a que t'alegres un poquet. Et vec estresat ultimament.
      Per cert....Pablo.Iglesias porta corbata.

      Eliminar
    7. Pues sí,tens raó,está molt bé demanar esforços i retallar serveis públics als obrers i que amb els beneficis privats el proletariat els declare (legalment) a l'extranger. I eixos són els que es tenen pels grans patriotes, vaja morro! Per cert,Nadal i molts altres famosos que tenien la pasta a Andorra o altres amagatalls van rectificar només saber-se, de algo se n'hauran penedit...
      Per cert... que els pitjor lladres porten corbata no és el mateix que els que porten corbata siguen els pitjors lladres. L'ordre dels factors sí altera el producte.

      Eliminar
    8. On diu beneficis privats del proletariat caldria dir de la patronal,crec que és evident el lapsus.

      Eliminar
  7. Monedero hauria de dimitir

    ResponderEliminar
  8. Estic d'acort Monedero dimisió i Rajoi ¿perque no? Sobres,mentides,Seus amb negre,del Pirineus cap amunt ia estaria destituit-

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De Pirineus cap amunt no ens salvavem més que un 5-10% dels espanyols i espanyoles.

      Eliminar
  9. Gekko i Karl sempre esteu com el gat i el gos. En la Sexta triomfarieu jajajaja.

    ResponderEliminar