jueves, 26 de febrero de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE DESPESSES OCULTADES FESTIVERN

L’alcalde, Jordi Juan, ha consentit que l’Ajuntament de Tavernes es gaste més de 7.000 € en propaganda per a una empresa privada i ha amagat estes dades en un intent d’enganyar a la gent i manipular les xifres.

KARINA VERCHER, D’ACORDEM TAVERNES, ACUSA A L’ALCALDE DE MENTIR AMB LES DESPESES DEL FESTIVERN

Per a la regidora progressista Karina Vercher, l’alcalde de Compromís, Jordi Juan, ha faltat a la veritat en amagar informació i donar dades errònies del que s’ha gastat l’Ajuntament de Tavernes amb el Festivern de 2014. “L’Alcalde menteix i sap que menteix, perquè és conscient que ha ocultat més de 7.000 € que tots els veïns de Tavernes hem pagat en propaganda del Festivern”, ha afirmat la regidora.

La regidora progressista i membre d’Acordem Tavernes, ha recordat que l’alcalde, en una nota de premsa del seu partit, ell 10 de gener de 2015 assegurava que les despeses que havia pagat l’Ajuntament pel Festivern eren de 15.697 euros. I les detallava amb els conceptes de lloguer i neteja WC zona acampada per 2.195 €, vigilància i seguretat zona acampada 7.734 €, ampliació del servei d’autobús Tavernes-Estació-Platja 938 € i Concert Casa Cultura per 4.830 €. Però a aquestes quantitats encara hi hauria que sumar-li els 7.265 € en propaganda que l’alcalde ha amagat als veïns.

En este sentit, Vercher ha declarat que “tot això demostra que l’alcalde ha mentit deliberadament a la població, parla molt de transparència però tot és una gran mentida: amaga dades, camufla factures i utilitza els diners de tots fent actes propagandístics en benefici propi i del seu partit”. I és que moltes de les empreses contractades al Festivern mostren afinitat a Compromís.

Segons les dades aportades per la regidora, eixes factures s’han registrat en tan sols una setmana, entre el 23 i el 31 de desembre de 2014, i és molt possible que encara hi hagen més i que s’hagen presentat en 2015. En pàcticament una setmana, Jordi Juan ha donat més diners a propaganda del Festivern que a moltes de les associacions del poble, ”ha consentit que l’Ajuntament de Tavernes es gaste 7.265 € en propaganda per a una empresa privada que ja obté benefici d’una activitat i ha amagat estes dades en un intent d’enganyar a la gent i manipular les xifres”, ha afirmat la membre d’Acordem Tavernes.

La regidora progressista ha advertit a l’alcalde que “no diga tantes mentires, sinó li creixerà el nas com a pinotxo”. I és que eixe és, per a Karina Vercher, el rostre polític de Jordi Juan: el nas llarg de mentir i la cara dura de manipular.
​ 

64 comentarios:

  1. Això és molt fort!! Podries dir quines empreses han cobrat el 7.265€ de propaganda de Festivern S.L.?
    En les despeses del Festivern també faltava dir les hores de treball dins de la jornada laboral dedicades per la policia, brigada i demes personal de l'ajuntament al Festivern que també és despesa.
    Espere que l'alcalde done alguna explicació hui en la Casa de la Cultura.
    Ja ens contaràs demà com ha quedat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que diguen el nom de les empreses, que el diguen!

      Eliminar
    2. La única que ix nom de les setze factures és revista beat de València,per 200€. Estaria bé saber el nom i el concepte de la de 2.400€.

      Eliminar
  2. Bueno que vinga ara l'excomunista transfuga per sentencia judicial a demanar explicacions quan ella ha mentit i trahicionat al se seu partit i electorat, te tela la cosa.
    Si aixo que diu es cert, venint de qui ve la informacio tinc les meves dudes veient la trajectoria de la transfuga, em semblarien diners ben gastats. Es mes, em pareixen pocs.
    Festivern si i quan mes millor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vinga Gekko, no t'enfades, que si no semblarà que no t'haja sentat massa bé que Jordi haja mentit i l'hagen pillat.

      Eliminar
    2. Molt bé Gekko: si això que diu ÉS CERT.....em semblaran diners BEN GASTATS. És més, em semblaran POCS.
      Justificar amb la falta de moralitat del missatger, la pròpia és una argumentació de que FER COM FAN NO ÉS PECAT. Correcte,però després no es queixen els polítics de la desafecció ciutadana.
      Si algú,en política,és capaç de pensar el que diu ací el lumbreras de Gekko, és que no tenim remei.
      I si volem parlar de traïcions també podríem parlar del govern PP-Bloc que es donà a este poble o de la cap de llista de Compromís abandonant el seu anterior partit.

      Parlar del missatger per evitar parlar del missatge està bé per als polítics de poca monta,però als ciutadans responsables com nosaltres no ens para bé,Gekko.
      Ara,només ens queda que ens demostren els fets i després demanar la dimissió de JJ o Karina,i si no ho fan,llevar-los la confiança a les urnes,els fets o la mentida malintencionada sobre els fets són molt greus.

      Eliminar
    3. Mira Karl, primer em lliges be i despres ja continues faltant. Enrique despres si li conteste al paio este no em digues res. Jo no soc dels que posa l'altra galta.
      I Karina es una transfuga perque un jutge ho ha dictaminat aixi i es excominista perque es ex-Eu partit controlat pel PCPE.
      Lliçons d'etica ciutadana senyor Karl primer se les aplica voste.

      Eliminar
    4. No desvies el tema,estem parlant del que ha acusat Karina i si té raó o no. Altres comunistes també han estat pròfugues com ella i han acabat de cap de Compromís. I no s'anomena res ni feu cap comentari d'això. I jo tampoc. Es pot ser trànsfuga per trair uns ideals o perque el partit teu no comulgue amb eixos ideals. Deixa't estar de Karines i parla del tema. I deixa't d' ètiques de Karl que jo no estic parlant de mi,no soc com tú d'egocèntric.

      Eliminar
    5. Molt bon aclariment Karl. Desvien el tema. L´acusació es forta, hi ha que vore si es veritat o no. No importa que Karina siga transfuga o no. Eixe no es l´assumpte.

      Eliminar
    6. Mira Karl mira si eres egocéntric que ja ens dius als demes de que tenim que parlar. De moment que jo sapiga el moderador es Enrique. I mentres ell em deixe parlare del que estime convenient i si no t'agrada t'aguantes.

      Parlar de Karina es important perque es qui fa la nota de premsa i dona un informacio. Tenint en compte els precedents de la transfuga hi ha dos constants en la seva trajectoria pública: que treballa poquet i que no ha dit una veritat en la seva vida. Clar que es important parlar d'ella. I si no vos agrada, pues s'aguanteu altra vegada.
      Pero per si de cas esta xica per milacre divi hui haguera dit la primera veritat de la seva vida vos torne a dir lo mateix d'abans. Em sembla molt be que el nostre Ajuntament s'haja gastat 7000 e en publicitar el Festivern. Ho torne a dir ( hi ha molts per aci que a mes d'egocentrics son algo cabuts) hem sembla be que s'hagen gastat 7000 euros!!!!. Es mes em semblen pocs i aprofite l'ocasio per a demanarli a Jordi que l'any que ve se'n gasten 10000. Volen caldo? Ahí en teniu dos tasses. Promocionar un event que crec que es beneficios per al meu poble i que te un retorn mes que evident es el millor que poden fer i son diners ben invertits. I per molt que s'empenyeu hi ha Festivern per a rato encara que a Karl, el sabut, i a Karina, la transfuga, no els agrade. S'agafeu de la ma, til.la i bicarbonato.

      Eliminar
    7. Gekko, a mi m'agrada el festivern, m'agrada que vinga gent jove a cap d'any a donar-li alegria al poble i m'agrada promoconar el poble. El que ja no m'agrada tant es que l'alcalde ens diga mentires i que amague facturetes. Si s'han gastat 7.000 o 10.000 euros promocionant una empresa privada, un event o la platja per a l'estiu VULL SABER-HO i no vull que em conten MENTIRES.

      Eliminar
    8. Mira com no soc egocèntric que no vaig a parlar de mi ni del tema que ens ocupa, vaig a parlar de tú. Bueno, no, que és molt avorrit. I a més a més estas deixant mal a tots els teus mecenes que només fan excusar-se en que la publicitat no era del Festivern sino del poble. Aleshores perque totes les factures es diuen FESTIVERN? I,per qué s'amaguen? I després digueu que Karina no treballa? Si trau més noticies ací que plenos s'en fan al mes! I sense pagar-li Enrique! Tira,pa una vegada que treballa,deixeu-la estar i parleu del tema. A vore si tant de donar-li chance en troba 17 i pot fins i tot presentar-se a eleccions,ja,ja.

      Eliminar
    9. Gekko eres un crack.

      Eliminar
    10. Jo,jo,Gekko el egocentric adulant-se des de l'anonimat.
      El que ens quedava per sentir (llegir).

      Eliminar
    11. Lo que vullgues Karl, lo que vullgues i tambe vaig matar jo a Kennedy amb un tiraxines de segona ma. Mare meua que pajares mentals tenen alguns!

      Eliminar
    12. Gekko i Karl, no se quina guerra personal es porteu entre mans però ja esteu altra vegada desviant.se del tema a debat així que ja prou, talle ací este debat interpersonal que als demés poc o gens ens interessa.

      Eliminar
  3. No cal que te la done l'alcalde. Ja te la done jo.
    Anem a vore. Aporofitant el tiro del Festivern, l'Ajuntament va creure convenient publicitar en mitjans de comunicació ben coneguts un text de3 propaganda de Tavernes per tal que els valencians i valencians i de més enllà sapigueren que només és el Festivern el que pot oferir Tavernes sinó que tè una oferta major i durant tot l'any que pot interessar a tots: platja, muntanya i cultura
    I que va publicitar l'Ajuntament de Tavernes en eixos mitjans de comunicació? Ni mes ni menys que VA PUBLICIATAR EL MATEIX TEXT QUE HA SERVIT i HA PUBLICITAT EN EL FULLET DE FITUR 2015: la seua platja, la seua oferta cultural, les rudes senderistes, les falles.
    O siga, tot allò que puga atraure al turista mes enllà dels tres dies del Festivern.
    I un podrà estar o no d'acord amb eixa gestio del govern municipal, pero és la que es va creure per l'Ajuntament aprofitar el gran tiró que té el Festivern i fer propaganda i beneficiar a tot el poble, i sobre tot la platja.
    Un pot estar o no d'acord amb la mesura, però és una decisió política i quan Karina siga alcalde que faça el que vulga en eixes coses. S'ha d'aprofitar el que siga per traure rendiment i atraure l'atenció davant els possibles turistes. ¿Si o no?.
    I això és una practica que ho fan tots.Gandia es gasta molt mes aprofitant el concurs de fideua en insercions en premsa sobre Gandia i el que ofereix, Quantitats amb cinc zeros. Com Sueca que aprofita el concurs de paelles o del festival de MIM, o Pego que es gasta molt mes diners per promocionar Pego quan es Carnaval.
    Nomes la ment curta i obtusa d'alguns son incapaços de vore-ho.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quants dels visitants del Festivern es va calfar el cap en anar a la platja o a la muntanya? Quants van vindre a Tavernes per altra cosa que no foren els concerts del Festival i l'ambient jove al carrer? A com ens han eixit eixos festiverners "alternatius" si dividim entre ells els 7.000€? És per això que dius del rendiment turístic. Calcula-ho,calcula,a vore a com ix.
      Sueca ni Pego no patrocinen la publicitat d'una empresa privada,sino uns events on els protagonistes són el propi poble.
      I de totes maneres,amagar fora de les despeses del Festivern publicades des del consistori fa olor,molt mala olor. Si és una cosa bona,útil i eficaç,a sant de qué obviar-ho? Oblit casual?

      Eliminar
    2. Esta contestació tan paternal del anònim de les 10:22 li dona la raó a Karina.

      Eliminar
  4. Puafffffff que asco,a vore com ho explica hui,si pot !!!!!pues no es qualsevol cosa,no,son molts diners de tots els que contribuim amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Asco doneu vosaltres i les vostres mentides i manipulacions. En tot el poble no hi ha ningú que es queixe ni del festivern ni dels diners en ell gastat. Nomes es queixeu els peperots que no teniu cap argument més que la falàcia i la demagògia barata.

      Eliminar
    2. Asco doneu vosaltres, PPSOEros, que en pau de fer que el govern s'afonara sou capaços de desfer a Tavernes.

      Eliminar
    3. Et recorde que el PSOE amb la regiduria de cultura i festes, Regidora:Pilar Altur, va ser qui va dur el Festivern. Va signar tots els premissos, etc etc... aixi que de PPsoeros t'ho estalvies 'listo', que no teniu cap argument bò.

      Eliminar
    4. Jo soc el que he dit que asco, ni soc del pp ni del PSOE,listillo, que no sabeu nomes que insultar quant no teniu arguments,sempre igual, que poca altura intelectual i moral.

      Eliminar
    5. Que Pilar Altur què??????? Jajajajajajajaajajjaajaj ves i pregunta-li a Gironés qui és Pilar Altur a vore si la coneix, Jajajajajaja com a molt el dirà: eixa amb qui m'havia de reunir i no podia mai? Eixa que no s'ha preocupat per res??? Psocialistos sou un rato... Pena que doneu...

      Eliminar
    6. Miquel Gironés ja sabem que només mira per ell,i per la seua "empresa". De segur que tenia les mateixes ganes de reunir-se que Pilar amb ell. Total pa que si no li feia falta per a ell i el seu negociet si els amics ja li donaven tot el que li calia.

      Eliminar
  5. Dos comentaris inaceptables eliminats, si algú te algo que acussar que denuncie a Karina i no se altres mitjans, al que ha insinuat sobre els mitjans que pengem les seues notes de premsa perô en tot cas es un comentari inaceptable.

    ResponderEliminar
  6. Que no es perda de vista que el que ha fet l'alcalde és propaganda política, amb el Festivern, que sabem tots quina ideología transmitix (no ens enganyem..) i amb més propaganda pagada a ixa mateixa empresa que ven els valors que vol IMPOSAR Compromís a golpe de propaganda. Ni més ni menys que gaste 7.265 € en propaganda per a una empresa privada que ja obté benefici per el FESTIVERN. Però en quin poble vivim?? estem tontos o què? ací no hi ha cap altruisme ni interés de promocionar el poble sino de fer crèixer el nombre de simpatitzants del BLOC. No ens enganyem… I per això…lo millor és no traure-ho. FALTA TRANSPARENÇA!!

    ResponderEliminar
  7. Administrador, podries dirli a karina que et passe link de les factures i aixi ho podrem vore tots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. He tirat mà del informàtic ofical del blog, es a dir, el meu fill adolescent, i ja teniu dit enllaç, però dona poc dades concretes per no dir ninguna.

      Eliminar
  8. Fer propaganda del poble i dels servicis que dona es fer propaganda d'una empresa privada?
    Jo crec que es al reves: aprofitar el que fa una empresa privada per potenciar el poble.
    Ara segons les vostres ments estretes anar a Fitur serà fer propaganda dels bars i comerços de la platja.
    Quina visio més estreta de la realitat. Ací no importa el poble sino desprestigiar l'adversari politic mentre aplaudim i lloem el mateix si ho fan en Gandia, Valencia o on siga.
    Aixina ens va a Tavernes amb eixa perspectiva.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els bars i comerços de la platja són del poble. I lloguen gent del poble. I els beneficis es queden al poble.
      Al Festivern,no.

      Eliminar
    2. Discrepe. Al.Festivern moltes empreses i autónomos se'n beneficien. I no poquet. I m'alegre molt.

      Eliminar
    3. MENTIRA! Els diners es queden a Tavernes en el festivern o és que se'n van a altre poble a fer-se les cerveses, sopar, dinar i altres coses?? Ves i pregunta als bars del poble, ves! Jo sí que he preguntat i l'ama d'un bar del poble només em va dir que coses bones. Mira tu, hauré tingut 500/600 clients, només he tingut que despatxar a un, i era del poble...

      Eliminar
    4. Això dels comerços i bars del poble és cert,però són beneficis "colaterals". A ells no els deixen instalacions municipals per als seus clients ni els posen policia ni neteja ni zona d'acampada al seu abast. Tots els que el tenen,paguen per ocupar espai al carrer i no els fan cap publicitat pagada amb diners del poble.
      Jo també me n'alegre i molt dels beneficis que queden al meu poble,però dels que es queda la empresa més beneficiada no,perque és la que menys inverteix,la que menys jornals deixa al poble i damunt es beneficia dels meus diners.

      Eliminar
    5. Si, clar. Tots sabem lo que tu t'alegres. L'enveja es molt mala. Lo teu son els columpios!

      Eliminar
    6. Clar,clar,per no parlar del tema ara posat a discutir el que m'alegra a mí i el que no.
      Però uns acaben fent plaça de bous i altres Festiverns, i tots fent "amics". En això no ha canviat gens el poble.
      Els que es columpieu sou altres,no jo.

      Eliminar
  9. Els diners més ben gastats: propaganda per al poble i que vinga el turisme.
    Molt ben fet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este estiu no anem a cabre la gent en la mar,dels festiverners que van a vindre.

      Eliminar
  10. És igual que no ho publiques. Els mitjans, almenys els escrits, que van fer eixes propagandes turístiques de Tavernes no els ha agradat la nota i més quan es fals el que diu.
    No era propaganda del Festivern. Es va fer amb motiu del Festivern propaganda de Tavernes i dels seus servicis, de la platja, de la muntanya, de l'oferta cultural i festera com les falles.

    ResponderEliminar
  11. Ai, Karina l'odi a Jordi Juan i a Compromis, el porta a perdre el oremus. Quin poc trellat, polític i humà.

    ResponderEliminar
  12. Mai este poble ha estat en el mapa com ara amb este alcalde i el Festivern.
    I això es lo que vos fot, que Tavernes és conegut a tot arreu com a seu del Festivern, el millor festival de musica en valencia que es fa a l'hivern. Tot això és el que vos fot.

    ResponderEliminar
  13. NOTA : Se'n esteu passant amb les desqualficacions a Karina, així que moderació o talle pel sà, ja ho he fet amb varis comentaris.

    ResponderEliminar
  14. Es inaceptable el fet de que Jordi amagara factures del Festivern per mes de 7.000€.
    Es pot opinar si están bien gastats pero amagarles es intolerable.
    Jordi trasparent? Tururu!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Va ser tan bona inversió per al poble que la amaga al poble. És que és tan humil i honrat este xicon que no ho ca dir per no acaparar protagonisme.

      Eliminar
  15. Es veu que la noticia ha picat a l'entorn de l'alcalde Jordi Juan i els seus palmeros que perden les formes, en tal de defendre allò que no te justificació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El fanatisme no té trellat. Van a cegues i al 'sí buana'.

      Eliminar
  16. Eixes factures i això Karina ho sap, son factures de promoció del poble.
    Aprofitant que es parlava de Tavernes pel Festivern es va recolzar amb propaganda dels seus servicis, de la platja, de la muntanya, de l'oferta cultural i festera com les falles.
    Això ho enten qui vol entendre-ho. I més si ha vist la propaganda en Levante o l'ha sentida en la SER eixos dies.
    Això es el mateix que fan milers de pobles, i entre ells la Valldigna i Tavernes, de pagar insercions publicitaries aprofitant Fitur. Això ho veiem tots els anys, i Fitur es l'excusa, com el Festivern era l'excusa.
    I em sembla molt bé. Tot el que siga per promocio del poble i que puga atraure turistes, millor que millor. I mire que Levante, la SER, algunes revistes valencianes i estatals i diaris digitals com Vilaweb (1'2 milions de lectors) eren un bon mitja per fer eixa propaganda.
    I com ja s'ha dit, mai este poble havia estat tantes vegades nomenat ni havia estat en el mapa com ara.

    ResponderEliminar
  17. D'amagar res. Eixes factures no entren en el concepte comptable de Festivern. Son promocio i propaganda del poble, com les de Fitur. De fet es va gastar la mateixa propaganda que en Fitur.

    ResponderEliminar
  18. Si Karina pot dir que espera que a Jordi Juan no li cresca el nas, crec que jo també puc dir que ella espere que algun dia tinga no un dit, sino dos dits de cervell i de coneixement. També espere que no es considere una desqualificació, jo no ho faig així sino com a un bon desig per a Karina que li faria molt de bé ¿o no?.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que siga lo mateix... Tu faltes al respecte i Karina no, perque ho documenta. Pero a l'entorn de l'alcalde, que aneu de transparents, no us ha fet gens ni mica de gracia que us hagen desemmascarat, per això ataqueu sense demostrar res. Ara també val això de "ladran luego cabalgamos" que us agrada tant dir?

      Eliminar
  19. Es pot saber qui ha cobrat eixos 7.200€ de publicitat?
    Hi ha una factura de 2.400€ i el concepte sempre es Festivern.
    Això es legal? Es legal pagar publicitat d'una empresa privada amb diners pública?

    ResponderEliminar
  20. No hi ha semana que no ens enterem d'alguna cosa nova.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues no se açò quina importancia té. Si hi ha factures i Karina ha pogut accedir a elles es perquè esta tot ben clar i legal. No son tant tontos per a deixar al descobert irregularitats.

      La publicitat institucional es gestionada directament des del gabinet d'alcaldia, i no es cap partida del Fstivern com Karina vol fer creure. Ara si vos enganya com un caragol, és el vostre problema.
      Tota la vida les partides de publicitat han estat directament en mans del gabinet d'alcaldia, i sino que li ho pregunten a Manolo Vidal d'on va pagar el llibret de Fitur i DVD promocional que finalment no es va repartir "Una ventana abierta al mar", en perfecte castellà i amb la fotografia de Manolo Vidal en la pagina tres, imatges meravelloses de la piscina, i altres imatges i demes que el PP va usar en el seu profit en el llibret electoral de la campanya electoral.
      ¿D'on es va pagar eixe llibre que era per a Fitur? I no costaria 7.000 euros segur, sino molts mes.

      Eliminar
  21. No es propaganda del Festivern. Es propaganda i informacio dels servicis de tota classe que ofereix Tavernes. I si el concepte es Festivern es perque es va publicar al costat de la informació que els mitjans oferien del Festivern.
    Es igual que quan es fa propaganda del poble per motiu de Fitur. El concepte comptable pot posar Fitur pero no es fa propaganda de la Fira de Madrid, si no dels servicis que ofereix Tavernes, i al costat de la informacio que donen els mitjans d'eixe event de Fitur.
    Es el mateix cas. Si no voleu entendre-ho es el vostre problema.
    I això de si 4000 o 7000 o 20000 a la gent li la sua. La gent vol Festivern, animació i que vinguen 10.000 persones i que donen alegria i deixen els diners en el poble.

    ResponderEliminar
  22. Mare meua, quin desgavell. I que es calfe el cap la bona senyora per 7000 euros de publicitat per al poble. Ara resulta que també està en contra del Festivern.
    A vore: algu coneix alguna proposta d'esta senyora en positiu i bona per al poble?

    ResponderEliminar
  23. Anonimo de les 18:50, tens un problema de comprensió lectora. Dir que l'Alcalde oculta factures del festivern i mentix es ben diferent d'estar en contra del festivern. No vulllgues fer-nos creure que un burro vola.

    ResponderEliminar
  24. Si s'amagaren factures Karina no les hauria trobades. Precisament ella que no s'acosta per a res a l'Ajuntament.
    Es veritat tinc un problema de comprensió lectora, ara tu tens un problema de comprendre la realitat. Qui el vol fer creure que un burro vola no sóc jo, és ella volent fer passar una factura de publicitat com a factura del Festivern.
    Karina no es que esta en contra del Festivern, esta en contra de tot el que faça Jordi Juan i Compromis. ¿No veus que per a ella és l'autor de que li llevaren el xollo? 24.000 euros a l'any per a no fer res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Cuidao! que no son factures del festivern, ni factures de publicitat, son factures de la propaganda del festivern, que se les deuria haver pagat la empresa i no els vallers amb els nostres inpostos.

      Eliminar
    2. Tiene algo que ocultar aquel que se toma a mal las críticas.
      (Helmut Schmidt)

      Eliminar
    3. Per no fer res, podrien haver fet fora als 9 concejals que començarem la legislatura

      Eliminar
  25. Mare meua com està el pati, vinga a criticar i insultar uns a atres! Pues si que vos ha pegat tort lo de la propaganda, si!

    ResponderEliminar
  26. Vigilancia i seguretat a carrec de quina empresa?

    ResponderEliminar
  27. Xé, quant més comentaris més ha picat a l'alcalde i a "sus muchachos"!!.

    ResponderEliminar