martes, 3 de febrero de 2015

AHIR PLENO

Tan costa parlar i acordar ?
Sols la voluntat de fer-ho. 
I no, no vos anem a comptar que es va tractar perquè un constipat de cuidado ens ha deixat fora de joc i no anarem ahir al ple, no fora cosa que ens agafara un atac de tos i contaminarem a mitja corporació i part del poble.

Així que vos propossem que ho fem al contrari i aquells que sí estiguereu ens contareu com va anar, i així al mateix temps tindrem diferents punos de vista. No obstant tot açò, del que ens conten i anem senitnt i llegint en altres blogs locals, anirem també comentant si de cas.

Però no volem deixar de ressaltar varis punts del ordre del dia del ple com el nomenament de fill adoptiu de Paco Teodoro, algo just perquè Paco ha fet molt per este poble : Paco, sempre estaràs en el nostre record perquè les teues fotografíes sempre estaran ahí, i esperem amb ansies eixa expossició homenatge que hem llegit està preparant-se en el Monestir, eixe al que tantes hores li vas dedicar.

Per lo demés i salvo algún rifirrafe en precs i preguntes, rés d'extranyar darrerament perquè ara a més son més els contendients, no esperem rés destacable, perquè i com ja vos contarem ahir, lo important a quedat fora una vegada més per politiqueig pur i dur

Supossem que la moció anti bous de Karina ficarà en un apretet al senyor Alcalde i grup eco-nacionalista i ahí hi haurà els seus més i menys entre éste i la propossant, si es que la deixa pressentar-la perquè no està en l'ordre del ida. 

Per lo demés i repassant dit ordre previst, supossem que lo del consell agarari es conseqüència dels canvis en el govers, al mateix que lo del repressentant en el Fons de Solidaritat i centres escolars, com també supossem ninguna objecció a bonifiació de IBI, carnets de conduir i kàrate, i no en cap en els decrets i resolucions d'alcaldía.

No obstant avançem polémica en una ressolució per la que l'Alcalde vol canviar la dispossició de on es seien cadascçun dels regidors, vol a Karina ben lluny,  però no obstant els populars i com a més votat tenen dret a decidir on s'asssenten, pel que acabem de vore en imatges del pleno el govern a la dreta, seguit dels tres socialistes i Karina i enfront els huit populars.

I en lo únic que sabem de que va es la modificació de crédit que es manten, no sabem si es la que s'ha retirat o algo ordinari, pareix ser que va`per ahí.

Però bé, repassant repassant vos hem fet un guió del ple, ara vos agaririem la vostra col-laboració i que ens digau que s'ha tractat en cadascún dels punts els que hagueu anat.

7 comentarios:

  1. Mentres Karina comentava que veritat nomes hi ha una l'alcalde ha dit que la veritat politica te moltes interpretacions.
    Ke meloexplique!!!

    ResponderEliminar
  2. Amb tants de temes estancats després de quatre anys arreplegant diners (esforç fet pels votants) per ara no posar-se d'acord i no poder fer res,i l'alcalde es preocupa per conforme s'assenten al ple. Tenia raó aquell que deia que este xic feia coses de xiquet.

    ResponderEliminar
  3. L'oposició va fer moltes preguntes però els membres del govern van contestar o aclarir ben poques.
    Per exemple, a la pregunta sobre una denuncia que ha fet Iberdrola a l'Ajuntament la resposta va ser que ells no anaven a comentar res, que demanaren la informació per registre d'entrada.
    Transparència!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fals.
      La regidora va dir que hi havia en això molts aspectes tècnics que ella no era experta i que li ho preguntara a l'enginyer tecnic que disposa de tot l'expedient.
      I per registre d'entrada es va aconsellar fer-ho quan en les preguntes necessiten resposta mitjançant un informe tecnic, cas de les mesures electriques, que demana Tudela.

      Ara, com es passeu els plenos jugant amb el mòbil com a cries no s'entereu del que es diu.

      Eliminar
    2. Feu com en l'institut,a l'entrada es requisen tots els mòbils.
      Per a les cries,normes de cries.

      Eliminar
  4. Jo vaig sentir que es van contestar totes les preguntes excepte les que necessiten dades i informes. Ara que a tu no t'agraden les contestacions no es problema dels regidors.

    Quant l'oposició es dedica a fer tantes preguntes i quasi totes eixes preguntes, com també es va dir ben clar, tenen resposta acudint a informar-se i preguntar als tècnics responsables, que com també es van dir tenen l'obligació d'informar als regidors, nomes es simptoma d'una cosa:

    Els regidors de l'oposició nomes s'acosten a l'Ajuntament a les comissions i plenos per a cobrar.

    ResponderEliminar
  5. Hi ha gent que pregunta en el ple quan simplement amb una telefonada o un email tindria la resposta a la seu pregunta.

    I fins i tot hi ha alguna que s'emporta la palma en les ganes de no fer res ni preocupar-se i li diu a l'alcalde que li porte al próxim ple la informació que demana, quan ella la pot conseguir simplement demanant-la (per telefon, email, personalment) als funcionaris. També es va dir ahir en el ple.

    Sempre s'ha dit que cobren 200 euros no pel ple sino per la faena que, presumptament, ha de fer un regidor per informar-se i treballar els punts de l'ordre del dia, però hi ha que no es guanya ni l'aigua que li posen davant perquè bega en el ple.

    Quant presentara l'ordenança sobre pisos buits dels bancs? Igual se la reserva perquè siga el punt clau del seu programa electoral.

    ResponderEliminar