lunes, 2 de febrero de 2015

Comunicat de COMPROMÍS-BLOC , PRIMARIES

Compromís-Bloc Tavernes de la Valldigna                                                        
Gabinet de Comunicació i Premsa
C/ Mestre Serrano nº1 entresòl
46760 Tavernes de la Valldigna


  
 Nota d'agraïment

Compromís de Tavernes vol donar les gràcies a tots els veïns i veïnes pel suport i ajut que ens han donat durant tot el procés de primàries. Agraïm especialment el recolzament que han donat al nostre candidat  Jordi Juan, que ha aconseguit ser el segon més votat en la província de València.

Compromís de Tavernes vol donar les gràcies especialment a les més de 1.300 persones que han votat les primàries a Tavernes, bé per internet o presencialment, i pel recolzament majoritari a Jordi Juan que ha obtingut 1265 vots dels 1313 possibles. Tavernes ha estat la segona ciutat amb la més alta participació de la província i això ha estat gràcies a vosaltres.

Compromís de Tavernes vol agrair el treball del col·lectiu local i també als veïns i veïnes que s'han implicat al costat d'eixe equip. El recolzament que haveu donat als valors de Compromís ens encoratja i empenta a seguir treballant per Tavernes, per la nostra gent, pels vallers i valleres, pels valencians i valencianes.

En nom de Jordi Juan i de Compromís us diguem:  Gràcies, gràcies, gràcies, Tavernes, per haver-ho fet possible.


34 comentarios:

  1. On està eixe que dia que Josep Miquel Moya estava fregant-se les mans amb les actuacions de Jordi Juan? On està ara? Pues mal passó no li ha pegat Jordi Juan i això que Moya és de la totpoderosa Gandia... Ale listo traga-te-la que el teu amic Moya no s'ha menjat ni un rosco!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xé no parles així de Miquel, que és company de partit!

      Eliminar
    2. Company de que? Aci ca ú va a la d'ell,com els de Beniparrell.
      Ideologia? Això qué és? Apuntar-se a carro guanyador i au. Que ens queixem que mana la dreta espanyolista? Doncs,ara votem la dreta valencianista!

      Eliminar
  2. Compromís amaga en la nota que una tercera part dels inscrits per participar en les primarias no han votar a Jordi Juan.
    Dels 1.819 inscrits en primaries Jordi Juan ha tret 1.265 vots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es fals. 1819 inscrits es el total de la Valldigna. A Tavernes un poc mes de 1.700 inscrits.

      I Jordi Juan no va traure 1265 VOTS, va traure 1265'418 PUNTS que no és el mateix, perque la votació era valorativa per punts segons la formula 1/n essent n el natural que representen l'ordre en que el votant posava cada candidat.
      De totes les paperetes escrutades la nit del dissabte, 484, NOMES UNA NO VA VOTAR a Jordi Juan com a 1. De les d'internet, es impossible saber en quantes anava 1, o 2 en 3.
      Ja voldrien alguns partits primer aconseguir més de 1.700 inscrits en primàries i despres rebre en primaries eixe 73% de votació.

      Pots dir tot el que vulgues. Sabem que el corcó de l'enveja el corromp el cor i el cervell, i per tant no t'ho tindrem en compte. Però ara mateix, nomes un partit en el poble que siga capaç de rebre eixe recolzament. Igual això l'any que ve ha canviat, és veritat. Però ara hi ha el que hi ha.

      Eliminar
    2. Jo crec, amic de les 10:55, que eres tu qui manipula.

      No es el mateix ni paregut dir que una tercera part no va votar a Jordi Juan que dir que una tercera part no va votar a ningú, perquè no va anar a votar.

      O siga, que podem dir que dels 1.200 que van firmar en el mur, 1.100 estan arrepentits perquè no anaren a la conferencia del PSOE. O dels milers i milers que van votar el PP en les passades autonomiques ara ningu va a votar-lo perquè no van anar a vore Fabra a Simat.

      Eliminar
  3. Enhorabona a Jordi Juan i a Compromís. I a l'altra feu un reglament millor, o almenys que eviten eixes cosetes tan absurdes com que la segona persona més votada, que hauria d'anar quart despres de M. Oltra, Morera i Ferri, tinga que anar el vuit per qüestió de quotes de partits i paritats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fer-ho bé es marginar les dones i els partits que conformen la coalició dels llocs de decissió? Deixa al Bloc sense Oltra i a vore fins on aplega. Si,eixa que és dona i d'un partit que no és el Bloc.

      Eliminar
    2. Tu deus d'haver begut alguna cassalleta. Quant t'asserenes i digues cosetes de trellat, ja xarreram. Au, xato!!! Que encara el dura de dissabte,

      Eliminar
    3. El que s'ha acabat la botella d'herbero eres tú,valent. Feu unes normes i després et queixes d'elles? Té més raó IdPV que tú. Si no depenguereu de la Oltra no li haguereu consentit les quotes per les quals ha clavat a tots als del seu partit. A lo millor per això,Jordi es queda al tall.

      Eliminar
  4. Cotorra seguint manipulant. Els vots possibles no eren els 1313,sino 1800 i escaig que es van apuntar per poder votar. Un 25% de valldignencs simpatitzants de Compromís que no van creure important anar a votar al seu unic aspirant a les corts. Altres 66 sí van votar,pero no el van posar a les seues llistes. Un 30% de la clientela a dins de casa en contra no és qualsevol tonteria. O que dels 1.800 n'hi havien molts que els van apuntar per fer bulto i quedar be. Amb cura que qui us van apuntar als que no pegàreu cabotà qualsevol dia agafen la llista i us ho tenen en compte. Jo m'esborraria d'algun que altre grup de Watshapp.

    ResponderEliminar
  5. Jordi ha tret pocs vots fora del poblé i Això l'ha deixat lluny de poder entrar en les Corts. Ara tindrà que dedicarse al poblé i deixar les Corts per altra ocasió.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, xe. Molt pocs. Nomes n'ha tret 2,000 fora del poble.
      Mira si son pocs, que eixos 2000 vots són més vots que els que tenen tots els candidats a partir del sis de la llista final, la senyoreta Cristina Sunyer.
      Jordi Juan ha tret fora del poble més vots que tenen 32 candidats.
      ¿Com hi ha gent que s'atreveix a vindre aci i dir eixes burraes tan grans que les evitaria amb un llapis i quatre numeros?

      Eliminar
  6. Ja ja ja ja pitjor hauria estat fer primaries a candidat local i no haver aconseguit ni 300 inscrits.

    Eixe 30% es que ho tenia tan clar que no li anaven a fer falta els punts que va dir: ens reservem les forces per a votar la majoria absoluta del 24 M.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,sobrat,per això eixos que es van apuntar per quedar be davant l'amic o els del partit l'han deixat a la vora del precipici. D'haver anat a votar potser estiguera el sis en compte del huit i amb un peu dins de les Corts.

      Eliminar
  7. Segons las Provincias va publicar i es pot llegir en internet: Víctor Borràs es el único candidato socialista a la alcaldía de Tavernes de la Valldigna con el apoyo del 92% de los votos de militantes y simpatizantes.

    O siga en unes primaries amb un sol candidat obte "el 92% DE LOS VOTOS de militantes i simpatizantes".

    En el cas de Jordi Juan, si de 1313 votants consideres que tens 1265'4 punts resulta com a minim que el 96'4% el va votar, en unes votacions en que no hi havia un sol candidat sino 36.

    Ja m'imagine jo a La Cotorra volant per damunt l'urna i anant posant vots aprofitant el descuit els president, vocals i interventors de fora. Jo també estic segur que això es una manipulació de La Cotorra. Són molts manipuladors.

    Redeu si l'enveja fora tinya.....

    ResponderEliminar
  8. Jordi volia ser com a molt el 6. Si es el 8 crec que es un fracàs personal

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si tu creus un fracas personal ser el segon candidat mes votat, val, d'acord tant com que pulpo es animal de companyia. ¿D'acord?
      Un altre tema són les quotes de partits i la paritat, que l'han obligat a canviar del 6, que era el que li corresponia per vots, al 8 i que ha fet que una dona amb menys vots que ell, avance dos llocs i ocupe el 6.
      Seria bo que abans de vindre a dir aci coses sense peus ni cap, t'enterares com son les primàries de Compromís.
      Ja se que en el teu partit no en feu, o feu simulacres amb un sol candidat, però llegir sempre ensenya alguna cosa i més per si algun dia tu el presentes a algunes.

      Eliminar
    2. A l'altra,presenteu a Llum,i avançarà dos llocs en compte retrocedir-los. Les normes es critiquen abans de fetes o en fer-les. Fer-ho després, a toro pasado, és de mal perdedors.

      Eliminar
    3. Les normes es critiquen quan es viuen i es coneixen. Eres tu endeví? Quan un coneix ja la cosa, ja la pot criticar perquè veu deficiències. Abans no es pot saber. Tota la resta: xorraes!!

      Eliminar
    4. Pues enterat més,millor i abans del que es cou al teu propi partit,xaval!
      O eres un,com diu un per ací avall,dels "compromesos per obligació"?

      Eliminar
  9. Jordi ho ha intentat. No ha ixit com esperava i ara toca treballar al poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja s'han fet eleccions a la Generalitat? Quan han sigut?
      I dius que Jordi no ha eixit?... però no eren el 24 de maig?

      Eliminar
    2. Per fer el que fa ara,que se'l 'enduguen a València.

      Eliminar
  10. Gran despago que més del 25% dels inscrits per participar en les primaries de Compromís no anaren a votar.

    ResponderEliminar
  11. Despago? Ja ja ja ja ja ja
    S'ha de vore la imaginació volcanica que tenen alguns per voler desprestigiar les coses i s'obliden que han votat 1484 persones i ells no n'aconseguiren ni 300 inscrits.
    Dels altres ni parlem, ni n'han fet ni en faran. Dedocracia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo dels 300 està clar,menys tenen EU,ERPV,IdPV,socis tots del Bloc. El que no queda massa clar perque s'apuntà uno a una cosa que només es per a votar i després no va a votar.
      Això és com demanar-li a un amic una entrada per a un espectacle i després no anar. O es l'amic qui anava donant les entrades sense que els que havien d'anar al concert ho saberen? Sona a autobombo.

      Eliminar
  12. En el Facebook de Guanyem Tavernes diuen que JJ serà el número 8 per la circumscripció de València. Enric, això és cert? Semblen ben informats però no ho entenc... tu has posat el comunicat de Compromís i ix un 1... en quin lloc anirà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament ananirà el huit, en La Cotorra está ben explicat.

      Eliminar
    2. Efectivament ananirà el huit, en La Cotorra está ben explicat.

      Eliminar
  13. Em dóna molta risa vore als peperots i als psociolistos fent números i dient destarifos quant uns no fan primàries i els altres fan simulacres mal fets. A cas van a donar lliçons uns o altres?? Però a cas esteu legitimats?? Totes les xorrades de que si no ha votat una part del cens (parleu de dades que heu escodrinyat per internet i no teniu ni idea de què parleu), que si és un fracàs, etc, etc. Només demostren el canguelo que teniu. Les primàries un èxit i el resultat també. Ara a seguir treballant i a per més èxits.

    ResponderEliminar
  14. Un bon grapat de "compromesos per obligació" no han volgut participar en les #PrimariesCompromis.

    ResponderEliminar
  15. Els números son molt sofrits i cadascun se'ls pren com vol i li dona la gana.

    Jo nomes reflexiones sobre unes quantes coses:
    - PP no fa primàries
    - Les úniques referencies del PSOE son les primaries locals ¿per a que primaries amb un sol candidat?) on després de 15 dias donant la vara, nomes aconsegueixen 300 inscrits i només un 92% vota el candidat.
    - Compromís no fa primaries a Tavernes perquè nomes hi ha un candidat i va ser proclamat, com diu el reglament de Compromis, per l'assemblea local per més del 80% de vots..
    - Les primàries a corts participen 1313 persones, quatre vegades més que el PSOE, i Jordi Juan s'emporta el 96% front a un total de 38 candidats. 73 de participació.
    I no oblidem el detall que eren primaries a Corts no a Locals.

    Per ultim i si voleu algu comparar a Gandia, en la premsa podem llegir avui"
    Había un total de 893 inscritos, de los cuales participaron 575 (64,39 %),

    Tavernes 18.000 persones. Gandia 80.000 (arredonint)
    Tavernes 1757 inscrits Gandia 893
    Tavernes 73% participació Gandia 64%

    Ara com que no sé de numeros, no sé si les xifres són o no significatives del recolzament que han tingut les primaries de Compromís. Però si sé que més d'un partit del poble ara estaria desitjant-les.

    ResponderEliminar
  16. Molts dirigents del PP-PSOE van anar a comprar paper de WC de la cangueleta que tenien quan es van fer publics els numeros.

    ResponderEliminar