viernes, 20 de febrero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA

Resultado de imagen de premsa digital

I huí sols al Levante on llegim que esta vesprada i a la Casa de La Cultura es representa una obra de teatre interessant, "La dona de negre" es titola, i un altra que ens afecta indiréctament com es que la Mancomunitat de La Safor ha comprat mil tanques noves per a ús de tots els municipis que ho necessiten.

11 comentarios:

  1. Enrique, he llegit 2 notícies que m'han paregut molt interessants i aci no s'han comentat. Una parla d'unes noves rutes turístiques que s'estan dissenyant i l'altra d'un projecte de revalorització de la torre de guaita. M'agradaria saber que opina la gent

    ResponderEliminar
  2. Que pasa amb la llibertat d'horaris a Tavernes que ha aprobat la Generalitat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Justament acabe de preparar una editorial sobre el tema, el dilluns tractarem el tema.

      Eliminar
    2. La Generalitat encara no ha aprovat res.
      Com bé diu la Cotorra: és un decret que ultima el Consell.

      Eliminar
  3. I que hem dius de la xerrada que farà l'alcalde Jordi Juan de Compromís a la casa de la cultura el dia 26/2 a les 19:30 per a que tot el poble sapiga en que i com es gasten els diners de la gent del poble???
    Algún govern ha fet alguna xerrada com eixa alguna vegada on la gent pot participar fent preguntes a l'alcalde???
    No veritat???
    Ahí podreu vore qui és la gent que treballa pel interés del poble, amb transparència, participació i honestetat!!! Ahí ho deixe!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'alcalde parlarà del que voldrà i segur que no explica que va tornar fa 3 anys 900.000€ que va deixar el PP per fer el col.lector de la mar, el taller de ADISVA i mes inversions.
      Jordi ha preferit dir que eixos 900.000€ eren deute. Després de tornar-los dir que ha reduït el deute. I mentre la gent sense inversions. Ni va dir que si que tenía eixos diners ni que podía fer inversions. Com venía del PP va preferir no fer res.

      Eliminar
    2. Quanta mentira junta!!! Els diners eixos eren per expropiar terrenys de la depuradora. Si Jordi ha llevat 900.000€, Rajoy ha llevat més de 40 Milions d'euros per fer la canalització del riu Vaca i Fabra més de 25 Milions d'euros per fer la depuradora. Es tornen els diners perque la depuradora no anava a fer-se en esta legislatura i estavem pagant un dineral en interessos. Jo no se com no vos entra vergonya de dir eixes animalades i intentar enganyar a la gent després d'haver deixat l'ajuntament arruinat.

      Eliminar
  4. Que anirem si podem i si a més es passen l'informació la publicarem com sempre.

    ResponderEliminar
  5. Que ell no es el meu alcade.prepotent

    ResponderEliminar
  6. Ni Rajoy ni Fabra el meu president. Ara que jo ho diga no ho canviara: ho son
    Digues el que digues, Jordi Juan és el teu alcalde.
    Molt poc tarannà democratic demostres tu.

    ResponderEliminar