miércoles, 25 de febrero de 2015

Editorial : JA FICATS PEGUEM UNA REPASSADETA ALS DEMÉS

I es que si ahí ja parlarem de Compromís, i fa uns ides ja parlareu i de bò d' Units, si de cas huí parlem dels altres en "contienda":

Els populars tenen ordre de dalt segons llegirem fa uns dies, de traure ja llistes, pel que pensem no tardaran i més una vegada els demés van donant a coneixer als seus.
Tot pareix apuntar, no hi ha cap senyal del contrari, que Vidal repetirà coma a cap de llista, i amb ell aniran creguem segur Salva Sansaloni, María Císcar, Inma Tudela i supossem també Carmen Alario, no tenim gens clar si Raquel tornarà a lidiar i els demés actuals regidors pensem no repetiràn. I entrarà com a nou pel que hem sentit Domingo Pérez més algún jovenet, probàblement un quasi llicenciat.  

En quant als socialistes hem sentit dir que si pel segón lloc han tingut cacau al desplaçar a Altur a favor de Anna Pons, però nosaltres hem vist juntets com sempre darrerament, dijous passast mateix, en en actes varis a Borràs i Altur com si no rés, pel que rés del que es diu deixen vore. Però bé, per a això estem ací, per si teniu algo que dir que sapigau i així entre tots donem llum.

En quant a Esquerra Unida comentarem fa uns dies perquè així ens ho contaren ben acostats a eixe partit, qui encapselaría la llista, probàblement com a Guanyem amb altres, però ens diuen ara afins que segur que no, i llegim a més en altre mitjà normalment ben assabentat que no tenen rés clar, ja ho vorem.

ERPV pareix ser seguixen segons ens diuen desfullant la margarida de cap a on tirar, i del Acordem de Karina no sabem rés més qué que pensem que es clar qui encapselarà la llista.

Però bé, ací vos ho deixem, a vore que penseu i digueu.

26 comentarios:

  1. Pense que tens monta raó i que promte es sabrán les llistes ja que ningún partit pot permitirse el luxe de donar a coneixer la seua llista en falles o siga que abans de falles conexerem totes les llistes segur si no pasa res o hi ha alguna nova sorpresa que sempre por pasar o no perqué tot depen de la voluntad de cada partit i dels seis estatuts i dirigents.

    ResponderEliminar
  2. O siga que no tens ni idea de cap llista..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a això vos tenim a vosaltres, per a que ens doneu llum ...

      Eliminar
  3. Per cert, hui m.he assabentat d.un bon fijatxe dels socialistes però de moment i per respete a qui m.ho ha contat mantindré el secret, quant siga oficial ja sabreu de qui estic parlant i perquè o se...

    ResponderEliminar
  4. Si que está mal EU que vol "fabricar" un Guanyem per tindre més "mercat". Els de l'assemblea de Podemos els han dit que nones,Karina per suposat,tampoc,i no crec guanyen res amb ERPV ni si poden ajuntar-se amb algú que represente algo més. Canvi de marca i au,per marejar a la gent? O entrar al joc de Karina amb lluita pel morat i nom acabat en -em per traure els vots de Podemos?
    Si que està mal el pati.
    No es parla res del primer candidat comuniste perque no en tindran encara,ni llista completa de UXT,es veu que encara tenen feina pendent. Que s'afanyen els xicotets que sino els agafarà el bou.
    Amb els altres "grans" els problemes deuen ser d'altra índole,estaran esperant respostes per descartar candidats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. UxT té ja la llista quasi tancada, a falta de que una persona confirme si va o no va, i si ve on vòl anar, perquè val per a anar on eixa persona vullga.
      Màxim en la primera quincena de Març es reunirà l' assamblea i donarà a coneixer l'ordre i resta de la llista, o tal volta abans.
      A costat omplir la llista perquè hi ha molt de recolzament, decenes de persones, però per desgràcia molta por de donar la cara en una llista.

      Eliminar
  5. Només conec una llista i es molt fluxa. Han posat als mes fluxos dalt i als menos fluxos al final.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí la llista de compromís és eixa i en eixe ordre, mare meua!! Este any es presenta Homer Simpson i guanya a Tavernes.

      Eliminar
  6. Igual ho saps perquè dins la família toques moltes tecles.

    ResponderEliminar
  7. Una vez Compromís ha dado a conocer su lista no tardaremos ni un par de semanas en conocer las del PP y socialistas.

    ResponderEliminar
  8. Las listas se sabrán antes de fallas.

    ResponderEliminar
  9. Falten 3 mesos per eleccions. És normal que no es presenten llistes encara. Estic segura que les llistes dels Pspv i inclòs la del PP serà millor que la de Compromís que és molt fluixa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tant perquè per llei s'han de convocar 54 dies abans i des d'eixe moment tens quince dies per a presentar-les en la Junta electoral de zona, pel que es convocaràn a finals de Març i abans el 15 d'Abril llistes segures.
      Però estic segur que abans finals de Març les coneixerem.

      Eliminar
    2. La pitjor llista serà la del PP. Ja podeu posar a qui vullgau: una llista de persones que recolzen i defensen el partit corrupte per excel·lencia, el partit que va jugar brut i va pagar les eleccions amb Caixa B i xanxulos amb Gurtel i elBigotes, el partit del Barcena, de Noos, el que balafiat milions i milions dels diners dels valencians, no pot ser considerat com una llista bona des del punt de vista ètic i moral.
      Jo no lleve cap valor a les persones individualment i fora del context polític, però ara estem parlant d'una llista, que recolzara uns valors que el PP no ha tingut, i per això, la llista de Compromis serà fluixa, però es honesta, transparent, pròxima i cap li podra dir que ha estat o esta defensant un partit corrumpte.
      I això sempre se li podra tirar en cara a un candidat del PP. Això no ho oblides.

      Eliminar
  10. Si pot ser un bon fitxatge el problema és que a partir del 2 no ix i ara ja hi ha tres candidats: Altur, Anna i ai, Pena..., penita Pena... que eixe tercer no ix.

    ResponderEliminar
  11. Quina manera de donar-te-les, Enric, quan això és de sobra conegut de fa més d'una setmana en la seu social. Molts socis no comprenem com es vol donar-se a coneixer en una llista perdedora.
    Damunt jo si vaig vaig per eixir, no de comparsa musical, i si el PSPV vol que vaja en un lloc alt tindran de moure la llista, i gent que ha estat recolzant sempre com Matildo, per exemple, els tiraran arrere com tindran que fer amb Altur per poder posar de dos a Anna Pons. Aixó portara lios i soroll en el PSPV i no será de musica per cert.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb el Bloc i EU també han tirat els de sempre arrere. Així i tot,mismos perros con diferentes collares,continuen manant els de sempre posen qui posen,i,justament en això,els socialistes són els que més renoven,independentment de les cares. La llàstima és que els més preparats,honrats,i per tant,vàlids del poble,no estan a la política.

      Eliminar
    2. En el Bloc ja fa anys que els de sempre no pinten fava. Ni Bononad, ni Jaume, ni pares d'alcaldes, ni Nyau, ni cap de la vella guardia. D'eixos no en va ningu en la llista. En la passada ja no anava ningú.
      S'heu passat tota la legislatura amb la mateixa cançó i els sociates heu tingut més motiu que ningú per saber qui mana i qui talla l'abaeixo. Però com no en veieu dos dalt d'un burro, aixína vos ha anat en les demes coses.

      Xe tu, que anem als plenos tots els mesos i sabem vore les coses i sabem qui porta els ramals i qui porta a ratlla al Vidal i al PP. Si eixe que li va dir un dia a Borras: Si m'has de fer d'oposició, no me la faras des del govern. I ho va complir.

      La gent no és tonta. I sap qui val i qui no val.

      Eliminar
    3. Tenen un problema i no el volen vore : que en el PSPV manen els de sempre: Escrihuela, Pons, Sala, Vercher...
      Ells fan i desfan, i Victor Borras ni pinxa no corta.

      Eliminar
  12. Jo no em done de rés, a mi m'ho comptaren ahir i en digueren no ho fera públic en quant al nom fins no ho faça ell i ho respete.

    ResponderEliminar
  13. Al "escatologic" , eixa expressió sobra ...

    ResponderEliminar
  14. El PP te molts problemes per a fer la seua llista. Tots heu saben. Tant en la generalitat com en el poble estan en epoca de vaques flaques.

    ResponderEliminar
  15. Problemes el PP? Problemes per estar en la llista del partit que va a guanyar les eleccions? No fases riure xe.
    Tots s'arrimen als guanyadors com el PP i no als segundons.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Guanyador el PP? Vos queda una talla de monyo per anar-vos fora de la Generalitat, de Valencia Ciutat, de Gandia, d'Alzira, de Sagunt, de Xativa...
      No aneu a menjar-vos un torrat. Ciutadans vos esta menjant pels peus i no veieu.
      Un atre que viu en el mon virtual com Rajoy. Si tinguereu un mm de dignitat ni comentarieu.

      Eliminar
  16. Si, ara l'expectació més que en saber la llista és saber qui apoia el partit més corrupte d'Espanya anant en la seua llista.
    Pocs si tenim que creure lo que es diu pel poble i segurament tiraran mà de la gent d'ara que està en l'Ajuntament i alguns d'eixos joves de NNGG que els han menjat el tarro i que ja vam vore d'interventors en les europees o com a sombra de Manolo Vidal fent li fotos amb mobil.
    Gent que son pare o sa mare està sense treball o en el paro gràcies a les lleis laborals del PP i ells apoiant el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci l'únic que no ha fet res per crear faena ha sigut Jordi Juan

      Eliminar