miércoles, 4 de febrero de 2015

LLEGIT EN LA PREMSA, varis

Dos temes,  l'homenatge a Paco Teodoro i la conexió ilegal de la llum en el nou retén compartixen hui abdós periòdics. A més en Levante trobem noticies sobre el básquet i la moció contra els bous de Karina, i en Las Provincias el tema de lo cobrat per productivitat i hores extres per part del cap de policia.

Paco es mereix açò i més, lo de la llum es de traca , de la moció parlarem demà i de les extres dir que no es culpa del funcionari si estàn com diu Evarist justificades, no ho dubtem, tal volta caldría redefinir les funcions i les retribucions del càrrec.

18 comentarios:

  1. Quina vergonya ixir en premsa per la denuncia de Iberdrola a l'ajuntament per l'enganxe de llum en el nou cuartel en recorda a l'enganxe que va fer l'ajuntament en l'escoleta de la Platja.
    Pareix ser que l'ajuntament ha enganxat la llum ilegalment algunes vegades i ara l'han pillat i l'han denunciar.

    ResponderEliminar
  2. Fals, l'Ajuntament no ha enganxat. Ho diu ben clar en la noticia completa: Va ser una errada humana sense cap implicació ni ordre política.
    Lamentable l'actuacio de Borrás tirant per terra els treballs dels operaris electricistes, que donaren la llum - NO ENGANXAREN- pensant-se que el butlleti que estava enviat dos mesos a Iberdroles estava operatiu.
    Pobres operaris amb el PSOE han topat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar que si, i han estat així tot l'estiu i ningú s'en va adonar no? Vinga va excuses i més excuses. I aixó de no enganxaren? Si no hi havia contador ni res, llum vía wifi? A veure si tenim un nou invent i no ho sabem!

      Eliminar
    2. Es un enganche vulgues o no, i no es correcte i menos un ajuntament

      Eliminar
    3. A vore on estàn els fanàtics de compromís que defenen que la connexio guarderia de la platja també era legal.

      Eliminar
  3. Tant que vaen atacar a Enrique per denunciar l'enganxe en la escoleta i ara va i resulta que ens enteren que mos costa pagar 400€ per algo paregut en el local de la policía.

    ResponderEliminar
  4. Es veritat que l'alcalde ja no vol bous al carrer en Tavernes?
    Jo vullc Bous a la Vall!

    ResponderEliminar
  5. Vergonya es eixir en la premsa per casos de corrupció i robatori als diners publics dels valencians: Gurtel, Noos, Cas Blasco, Formula 1....
    Vergonya és que un expresident de la Generalitat estiga implicat en el cas Bankia i un altre expresident el tornen a implicar per la F1.
    Vergonya es que un secretari general del PSOE pacte amb el PP la llei que es va pactar ahir de cadena perpetua amb l'excusa dels terroristes o la reforma de la constitucio per pagar bancs.

    I per últim es molta vergonya que un regidor del PSOE del poble vaja contra el govern de Compromís per un error humà comes per un treballador de l'Ajuntament mentre treballava

    Això es vergonyós, i no el demés.

    ResponderEliminar
  6. Este ajuntament sempre ix en premsa per escandalos... enganxes de llums ilegals, analítiques amb camionet, pactes de govern trencats, productivitats i hores extra de escandalo i cotxe particular per al cap de la policia, subvenció als bous al carrer i estar en contra,...... Quina vergonya de govern estos de Compromís.

    ResponderEliminar
  7. Quina vergonya de periodistes, sobre tot el provincial, que nomes tracta tot allò que es negatiu per al govern i beneficia al PP, sobre tot. Coses positives del poble en publica ben poques i sempre si ho fa en curtet.

    I no digues mentires: ningu de Compromís va dir que estava en contra dels bous al carrer en el poble.
    Es va votar en contra de la proposició de llei del PP que volen considerar-los com un senyal d'identitat, al mateix nivell que el valencià o el monasteri de Simat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'alcalde no et dóna vergonya consentint que un Ajuntament furte llum? Sempre ataqueu als missatgers i mai reconeixeu la cagaes que fa vostre Jordi

      Eliminar
    2. Vergoya de periodiste!!!! tu no tens vergonya!!
      Si el periodic diguera coses que van al teu favor el periodiste seria fantastic.
      Vergonya de politica local que porta el bloc!!

      Eliminar
  8. El PP roba a los valencianos. La cagada de un trabajador no es robar por parte del ayuntamiento.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El treballador es un mandado por un político que gestiona. No tires la culpa al currante y pide la dimisión del político responsable. Por lo que sé yo o es Llum o Jordi

      Eliminar
  9. Si tu aprovechas esta "cagada" del gobierno actual de compromis encabezado por el nacionalista Jordi Juan para atacar al pp deberias hacertelo ver.

    ResponderEliminar
  10. Llum té poques llums i no paga la llum.

    ResponderEliminar