jueves, 12 de febrero de 2015

Nota de premsa de VALLDIGNA ACCESIBLE SOBRE RESERVA APARCAMENT PARC CANÍ

Valldigna accessible demana canviar la ubicació de la reserva d’aparcament per a persones amb movilitat reduida del parc caní.

Resultado de imagen de valldigna accessibleRecentment s’ha fet una reserva d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda al carrer Constitució, front al parc caní. Aquesta reserva, té un pendent transversal de 5º, es a dir, del 8.75%, cosa que dificulta enormement i posa en perill el poder realizar la maniobra d’accedir al vehicle de forma autónoma, segura i cómoda per part dels usuaris. (1)

La normativa que parla dels itineraris peatonals (1,2), tant per a nivell adaptat com per a practicable, limita el pendent transversal, que està acceptat com a màxim del 2% en les voreres, per la qual cosa, s’obvia que per damunt d’aquest pendent passa alguna cosa, es a dir, que no es pot circular de forma segura i autónoma amb cadira de rodes.“Es com a caminar en un peu en la vorera i l'altre per l’asfalt carregat amb un sac de 50 quilos o seure en un cadira en les 4 pates desiguals i mantindre l'equilibri” afirma Vicente Valero, velador pel compliment de la Convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb diversitat funcional.

Valldigna Accessible considera necessari, per tal que la reserva d’aparcament puga ser utilitzada amb seguretat, reubicar-la, per exemple, abans d’arribar al creuament del carrer Monestir de la Valldigna amb el de la Constitució, on es podria fer la transferència, des de la cadira de rodes al vehicle, sense cap desnivell i de forma segura, accedint a la vorera per un pas de vianants que està al costat, o a la zona nord del parc caní, al cantó del carrer la Dula.

Valldigna Accessible sempre ha col·laborat amb l’Ajuntament quan se li ha demanat opinió. L’actual ubicació incompleix, no sols la normativa, sinó també qualsevol raonament llògic perquè l’accés al vehicle no es pot realitzar d’una forma còmoda i segura.

Esperem que prompte es facen les modificacions oportunes, així com també que se sol·lucionen les mancances d’accessibilitat detectades a l’accés al quiosquet de la placeta del Tio Julio del carrer Calvari.

 (1) Orden VIV/561/2010, de 1 de febrero, por la que se desarrolla el documento técnico de condiciones básicas de accesibilidad y no discriminación para el acceso y utilización de los espacios públicos urbanizados. (Artículo 35.2 y 5) - http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2010-4057

(2) ORDRE de 9 de juny de 2004, de la Conselleria de Territori i Habitatge, per la qual es desenvolupa el Decret 39/2004, de 5 de març, del Consell de la Generalitat,en matèria d’accessibilitat al medi urbà. [2004/X6309]. (Article 3) - http://www.docv.gva.es/datos/2004/06/24/pdf/2004_X6309.pdf

75 comentarios:

  1. Com es permeten, des de l'Ajuntament, fer actuacions al marge de la legalitat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que els arquitectes saben més que la llei. Això és el que deien per ací els palmeros del govern,quan les primeres queixes de Valldigna accessible. Com va a saber més eixe xiquet que l'arquitecte monocipal! O que són incapaços o prepotents. Tots,els polítics i els tecnics.

      Eliminar
  2. I dic jo, Valldigna accessible per què no es reunix amb els regidors i tècnics corresponents i fa les seues aportacions a la taula de mobilitat en comptes de traure notes de premsa i comunicats crítics, no és millor treballar conjuntament i millorar el poble i l'accessibilitat entre tots?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fas la pregunta sabent la resposta,no?
      Ja han dit i publicat per Valldigna Accessible que el govern no els rebia tot i demanar-ho per escrit,i quant ho han fet ha estat després de estar feta l'obra per la qual volien parlar. Això després de presentar les necessitats i deficiències del poble en mobilitat moltes voltes,amb èxit minim. Demostra que els polítics van al que van. Per a mostra,un botó, tant costa un ximple escalonet a l'obra del tio Juliet? Obstinació i joc de demostració de poder o incapacitat i desídia?
      Per a que valen les taules ciutadanes? Tot queda sempre en paper mullat? La feina d'Enrique,altres ciutadans i tècnics no es té en compte com la de Valldigna Accessible?

      Eliminar
    2. He sentit dir que a la Comissió de Mobilitat Sostenible, on estan el grups polítics represenats, no ha arribat CAP TRAMIT FORMAL DE PROPOSTA DE LA TAULA DE SOSTENIBLE QUE HAJA PASSAT PER COMISSIÓ. Algú podria aclarir quantes propostes s'han presentat, i si es així, on han arribat, i si han arribat a la Comissió de Mobilitat Sostenible, quines han estat les actuacions o les decisións que ésta ha fet o ha pres?

      Eliminar
    3. Això de que no els rebia no m'ho crec, em consta que diversos membres del govern, tant del Psoe com de Compromís han tingut diverses reunions amb ells. Ara bé també cal tindre en compte que és públic i notori l'animadversió dels membres de l'associació i els tècnics municipals degut als desencontres que han tingut des de fa molts anys. Per a tu Karl, les taules no servixen de res, entre altres coses perque tu no participes ni t'interessa dir que funcionen. Jo crec que Enrique tindrà una idea ben diferent de les taules i la seua utilitat. Ara bé, per a tu aquest govern no fa mai res ben fet, ja ho sabem. Tu eres el millor de tots en tot

      Eliminar
    4. Tu no t'ho creus,jo d'un representant associatiu que només treballa pel bé comú sense res a canvi si,i sense conèixer al xicot. Qui el conega personalment,que ho diga (no val polítics ni palmeros com tú). No crec que un president ho envie ací a publicar-ho per escrit per armar lio.
      Millor que eixir-te en si el govern o fa tot bé o tot mal i si tú tens més o menys raó que jo,que no porta a res pràctic,dedica els teus esforços a contestar-li a l'anònim de les 15:39,que és el que vol saber tota la ciutadania. No dubte de la intenció dels components de les taules,però la legislatura va a acabar i de forment...

      Eliminar
    5. 12 de febrero de 2015, 15:51 - Voldràs dir animadversió, en tot cas, dels tècnics municipals vers les denuncies de Valldigna Accessible, que deixen blanc sobre negre, cada vegada més clar, el nivell dels tecnics municipals.

      Eliminar
    6. Però les denúncies van als tècnics directament i ells decideixen que fer o són els polítics els que els manen la feina i el camí a seguir? Almenys,la responsabilitat tenen,dic jo. No crec que cap tècnic tinga tan poca inteligència per anar contra els ciutadans i contra els polítics.

      Eliminar
    7. Karl 18:12 - El meu parer es que haurien de ser els politics els qui manen les prioritats, assessorats pels tècnics que son els qui haurien dir que es pot fer i que no arreglo a la llei. Vis el vist, en aquest cas, els polítics sembla que haurien de considerar algunes associacions, pel be de tots.

      Eliminar
    8. Pues sí,però les associacions sols les busquen per a reunir-se a falta d'un mes per a eleccions o per fer una foto ben gran amb els convenis.

      Eliminar
  3. Que poca feina tenen alguns...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Més avorrit estàs tú,que vens ací per no dir res...

      Eliminar
  4. I dic jo, perquè s'han de permetre actuacions al marge de la legalitat? Perquè ha d'estar la societat dient al regidors i tècnics corresponents, el que han de fer, quan seria la seua tasca?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els qui fan la llei,sempre per damunt la llei.
      No hem avançat tant del sistema de gestió públic medieval.

      Eliminar
  5. Este ajuntament és fatal. Darrere una clavada de pata altra clavada de pata.
    Estem davant altre "error humano" o que?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Error humà? Esta vegada,no. Amb el nivell A dels arquitectes no es poden clavar. Un llumer o obrer ja és altra cosa.

      Eliminar
  6. Encara no han arreglat la accesibilitat del barraconet del Tío Julio?
    Quina poca sensibilitat tenen els de Compromís amb este tema.

    ResponderEliminar
  7. Per que no publica La Cotorra esta nota o dona alguna aclaració?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perquè allò important, es qui ha guanyat el campionat de truc de falles, xe tú.... que no t'enteres del nivell informatiu de la coto!!

      Eliminar
  8. Segur que aixó ho ha manat fer algun policía que no te ni idea de normativa d'accesibilitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I quin indocumentat li ho ha manat al policia que no té ni idea? Un d'eixos que cobra productivitats,hores extres o que diu que no és jornaler de la política? Ho fan apostes?

      Eliminar
    2. Algú a l'ajuntament (tècnic) hauria donat el vist-i -plau, veritat?
      Altres vegades, en esta legislatura, si que s' ha consultat sobre la millor ubicació o no del gual per a persones amb movilitat reduïda, per que ara no? No se... a qui corresponga que conteste

      Eliminar
  9. Quants mesos fà que Valldigna accesible va denunciar lo del barraconet del Tío Julio i encara no està arreglat?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xé,però eixos mataos de l'accessibilitat ens hauran de dir a nosaltres com es fan les coses? Si ens hagueren votat no estarien ara queixant-se del que fem i no fem tots els dies. Prou és dir-nos com fer-ho per a no fer res.Qué s'hauran cregut?

      Eliminar
  10. Un govern suposadament "conscienciat" per l'accessibilitat. Fan un recinte tancat a una plaça pública, i en compter de donar exemple i fer-lo accessible, se'ls oblida l'escaló d'accés. Se l'advirteix, i no ho reformen. En compter de donar llum, donen fum!!

    ResponderEliminar
  11. Hi ha que ser burro per pintar un aparcament reservat a minusvalits en una rampa tan empinada com esta.

    ResponderEliminar
  12. LLUM dóna FUM! Bon joc de paraules ;-)

    ResponderEliminar
  13. A qui li corresponga:
    Senyors del Ajuntament de Tavernes, vosltres que sou els que decidiu sobre les millores del poble com i quines van a ser.
    Fa exactament una setmana em vaig fer voluntari amb un escrit dient-vos que ací em teníeu per a demanar consell per a temes d’accessibilitat, ja que es veu que el qui està encarregat d’això te aquesta assignatura entravessada.
    Doncs us demanaria ja, que demanareu explicacions a les persones que fan aquestes “faenetes” ja que publicades en el BOE i altres mitjans les normatives per fer aquestes coses.
    Vosaltres que davant un problema polític sabeu molt be on anar per a assessorar-vos us demane el mateix protocol per a quant es fan mal les coses i de forma REITERATIVA.
    De poc em serveix que em digau que son funcionaris i no es pot fer res, doncs el senyor Borràs poc va dubtar en fer fora a cap de departament de comunicació de l’ajuntament en el seu moment. O el mateix va passar en l’antic cap de policia local. Per tant, entenc que no voleu demanar explicacions al qui ha decidit que ara la gent discapacitada som a més de “alpinistes”, sobre tot a la garita del Tio Júlio, entre altres, que també sigam equilibristes.
    Com sempre, espere silenci absolut a les queixes, més adverteixc que va a ser un verí a llarg termini i que segurament les persones menys indicades ho utilitzaran per a fer el indegut.
    Recordem tots, la política es fa desde el poble i per al poble, no per al polític de torn. ‪#‎MesPersonesMenysLocures‬
    Fotografia de Associació Valldigna Accessible
    Artícle informatiu: http://www.valldignaaccessible.org/?p=1131
    — con Jordi Juan Huguet y 5 personas más.

    ResponderEliminar
  14. Tu no has anat a la garita del Tio Julio. Com també desproticares de no parlar en un pleno sense saber que no es pot parlar sino quan acaba i si ho demanes. Per molt que digues allò no es un edifici public. Serà la propietat publica, de l'ajuntament, però quan s'adjudique no serà d'us public. No entrara tot quisqui. A banda que alli no hi ha cap problema perquè entre una persona impedida. Com no has anat no ho saps.

    Cada u que diga lo que vulga:
    Plaça del Tio Julio, criticada per VA
    Reforma de passos de zebra, criticada per VA
    Lloc per a aparcar, criticada per VA
    Tot el que es fa, criticat per VA

    Que no, que no m'ho crec que els arquitectes municipals i menys amb la sensibilitat que estan demostrant en les reunions de la taula clavant sempre la pata. Una volta, que hi haja una errada, algo que no estiga bé com en tot, val però sempre clavar la pata, no m'ho crec.
    I molt mala táctica la de VA parlar per la prensa. Primer, critica i despres demana reunions.
    Les manies no les curen els metges i hi ha gent que ne té de persecutories.
    I si m'he de creure a VA o els arquitectes, primer crec els arquitectes.
    Ara mentre parlem si hi ha un xicotet desnivell o hi ha que rebaixar en disminucio desde 8 a 2 centimentres un escalo, no es parla dels pasos de zebra borrats,que les senyals del poble no es veuen, que els semafors fallen. I que es posa en perill la seguretat dels veïns.
    Això es lo que volen alguns, que dels grans problemes no es parlen que la seguritat de tots els veïns estiga en perill perque el PP, PSOE i Karina voten en contra d'eixes millores, i mentre tant aci estem discutint si el desnivell en 5 metros de llarg d'un cotxe es de 8 o 2% quan a lo millor en un any no va cap persona impedida a aparcar amb el seu gos. Per ara no en conec a cap que tinga gos.
    VA el millor aliat que esta tinguent el PP i PSOE per desviar els temes fonamentals i els que realment piquen als veïns.

    ResponderEliminar
  15. Tavernes es un poble costerut fet cap amunt de la muntanya i sempre tindrà desnivells.
    El gran error de Jordi Juan i això es el que li pot tirar en cara Valldigna Accssible és no agarrar el poble en una grua i portar-lo al mig de la partida i ja estava tot en pla i sense problemes.
    Si no fas, critiquen per no fer i si fas sempre li busquen tres peus al gat per criticar.
    La solució la tenen ben fàcil: fer-se agrupament d'electors i presentar-se a les eleccions. Amb la que esta caent i necessitats que te este poble en materia de seguretat en la circulació i senyals, fent guerres per un desnivell en un aparcament de persones disminuides fisicament que, coincidisc, no el va a gastar ninguna d'estes persones.
    I això que li ho facen al govern que més s'ha preocupat d'estos temes i que més actuacions ha fet per eliminar barreres.
    I el gran tema de quan es pinten els senyals del poble sense que ningú el tracte. No interessa, veritat? Per a que s'ha de dir que el PP PSOE i Karina Vercher estan en contra i s'han oposat?. Això no desgasta al govern sino que el reforça.
    Un aparcament de 5 x3 metros amb un poc de desnivell això si que interessa, encara que no el gaste ningú. A la resta del poble que le den.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aquests dos últims comentaris posen límit a la burrera partidista al poble.
      Anem a pams,com us agrada dir:
      El primer diu d'obres criticades per VA. Amb la llei a la mà,estan ben fetes? Qui ha de criticar l'accessibilitat,si no és AV? I si han clavat la pota tres o quatre vegades els arquitectes es calla i es rectifica,i si no, s'argumenta,per premsa o a la taula. Crec que VA no ha rebut encara resposta.
      Tàctica,parlar VA per premsa? Jo he llegit la nota del seu president i diu clarament que no l'han rebut fins tindre fetes totes les obres per les quals es queixava,i del que ha presentat per escrit,si li han donat resposta,els polítics no han fet res. Veus fantasmes on no hi han. Molt rastrer lligar queixes de VA amb fer joc al PP-PSOE. Tota critica al govern és afavorir l'opossició? Jo crec que només afavoreix l'opossició la feina mal feta d'un govern,i si no està feta,no està feta. I davant d'interessos dels partidets,sembla oblidem que està l'interés ciutadà,en este cas d'un colectiu marginat d'inici. Molt lamentable.
      Pues el segon,encara es pitjor. Arguments modèlics com que el poble és costerut i no es pot fer res o que si VA vol pintar algo que es presente a eleccions. Contra el primer argument només cal vore la foto de la zona d'aparcament i qualsevol arquitecte o delineant vorà que si en compte de bateria s'aparca en linea s'ha acabat la costera, o que tot carrer en costera en té altre perpendicular sense ella,o canviar a altra zona propera. Calen ganes de treballar bé,que no es demostren ni abans ni després de la queixa.
      L'altre argument de callar o fer un partit,rallant el feixisme,ningunejant l'associacionisme ciutadà i igualant la democràcia amb una dictadura de partit. Després donem la raó als del 15-M o als de la PAH, però només perque li toca ara al PP o al PSOE? No volíem participació ciutadana? O era una pose com lo de Compromís-Equo amb els bous?
      Després barrejant xurres amb merines,que si és un joc de la opossició per distraure l'atenció. Que té a vore estes queixes amb que es pinten passos o s'arreglen semàfors? Això sí és distraure l'atenció. I la ultima frase simptomàtica,llevant importància al pàrquing d'invàlids (total són quatre gats) i a la resta del poble que le den (qui ha dit res de la resta del poble?). La resta del poble deu de vore-ho com la majoria de vots. Asco de partits que només pensen en la urna.
      Espere que la filosofia de gestió del govern no siga la d'aquests dos energúmens. Crec que seré un ignorant i utòpic tota la vida.

      Eliminar
    2. I tant. el que passa és que eixos eneregumenos actuen com fas tu sempre, Un bon analisi digne de qui coneix el percal perque son idendics als comentaris que tu fas.

      Eliminar
    3. Posa exemples i argumenta. Difamar per difamar és d'incults o immadurs i jo crec que et dona per a una miqueta més. Crec. Però també puc equivocar-me,sé que no soc infalible.

      Eliminar
  16. No cotorro... no... allò que interessa es el truc de la Dula!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quin problema tens tu amb la Dula? Esteu els peperos en contra de la falla la Dula??

      Eliminar
  17. Des de Juliol/Agost 2014 que està interessada Valldigna Accessible de parlar amb l'Ajuntament sobre diversos temes, ho saben Jordi, Llàcer, Llum i Perfecto, i sinó, es que tenen amnesia. I des d'Octubre que hi ha un registre d'entrada a l'Ajuntament, que tenien copia per e-mail i watsapp. Així que:

    Plaça del Tio Julio, criticada per VA --> MENTIDA, sols http://www.valldignaaccessible.org/?p=1101

    Reforma de passos de zebra, criticada per VA --> NO ES PRIORITARI --> http://www.valldignaaccessible.org/?p=1110

    Lloc per a aparcar, criticada per VA --> L’actual ubicació incompleix, no sols la normativa, sinó també qualsevol raonament llògic perquè l’accés al vehicle no es pot realitzar d’una forma còmoda i segura. --> http://www.valldignaaccessible.org/?p=1131

    Tot el que es fa, criticat per VA --> SEMPRE I QUAN VA CONSIDERE QUE LES ACTUACIONS SIGUEN MILLORABLES, DONAT QUE ES FAN EN DINERS DE TOTS, PER A TOTS.

    Tots som humans, i podem escometre errades, per això, rectificar a temps es de savis, i més val rectificar tard que mai.

    Endavant i a treballar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Digues lo que digues nomes feu que criticar.
      Sou el millor aliat que te hui en dia el PP que vos va donar pel sac i mai vos va fer cas.

      Eliminar
    2. Vosatros treballeu ben poc pel poble, nomes pels vostres interessos.
      Els passos de zebra borrats i els semafors que fallen no vos interessen? No això no es un problema vostre es dels altres.
      El PP vos aplaudix i també el PSOE que ha dut fins fa dos mesos urbanisme i el tema de mobilitat i mai han dit res ni ha fet res també.
      Quina manera de retratar-se.

      Eliminar
    3. La pintada dels passos de vianants, el problema el teniu els polítics que no s'aclariu per posar-vos d'acord: que si junt, que si separat, que si separat no, que si junt tampoc.... pense que es un problema politic.
      La ciutadania va prenent nota de tot, i en maig, que es la única oportunitat que tenim cada 4 anys, a votar!

      Eliminar
    4. Esteu volent polititzar un tema social, VA és una associació nascuda fruit d’un moviment social que va comptar amb un ampli suport dels ciutadans i de les ciutadanes de Tavernes de la Valldigna.
      Els politics, sou els triats pel poble per a governar, es a dir, per exercir la direcció, l'administració i el control de la ciudad.
      No ho ha mes sord que qui no vol escoltar o més ceg que qui no vol vore.

      Eliminar
    5. Son ells VA qui politizen les coses carregant contra el govern en defensa dels interessos particulars i, tens tota la rao, són sords que no volen vore que hi ha mil problemes en esta crisi però ells volen ser el rovell de l'ou, la guinda del pastis.
      Ja no volen vore res més.
      No han gastat el dialeg, primer la nota de premsa i despres a demanar entrevistes.
      Son capaços fins i tot de criticar millores quan els diuen que l'adaptacio del pas de vianants de l'eixida del poble es per als cecs, pero desprotiquesn i busquen desviar l'atenció en que si hi ha un fanal que tapa i demés.

      Eliminar
    6. El problema en els passos dels vianats no es un tema polític general. Es un tema de voler posar pals a les rodes, de paralitzar el govern per banda del PPSOE i la transfuga.
      Fa uns mesos tots llegiem aci en Quaderns les notes de premsa del PP demanant la pintura de senyals, la millora dels passos de vianants i la millora de semafors despres d'aquell accidentent davant Mercadona. Una altra nota demanava mes arbrees plantats i mes jardin. Esta en este blog també.

      I quan fan la proposta comencen a buscar excuses per a votar que no, que si em presentes tres modificacions, totes necessaries, que si fes ho d'una en una.

      Tot excuses. No hi ha un problema polític, bueno si, hi ha un problema de dos partits politics i una transfuga que faran tot el possible perquè este poble no faça cap inversió.

      Eliminar
    7. Anónimo13 de febrero de 2015, 15:09 - De victimes si que vos agrada anar a aquells qui censureu els articles que se vos envien per publicar. Si reivindicar que es complisca la legalitat en benefici de tots i totes els ciutadans es "carregar contra el govern en defensa dels interessos particulars"... MAREEEEE!!!!! TOLERÀNCIA 0 - Quina colla d'inconscients hi ha per ahi, que.... O ESTAS AMB ELLS O ESTAS CONTRA ELLS!

      Eliminar
    8. En el vostre benefici particular, mai s'ha vist una nota de demanda en benefici de tot el poble.
      Vosaltres sou els intolerants sempre pensant nomes en el vostre interes. La llei tambe contempla la millora dels servicis i seguretat de tots i això no ho contempleu mai.

      Eliminar
    9. Ara vas tú i fundes l'ASSE (associació pels serveis i la seguretat d'Espanya). Tots no apleguem a tot,estàvem esperan-te. Però amb el sense ànim de lucre,tin en compte que no hi han jornals ni titulars ni reconeixements,sols feina (i rancunia de quatre politicuchos i vasalls). Ànims.

      Eliminar
    10. Jo que eixa faena es millor per a tu: fundar l'ACSMR-NCPC (Associació de Criticons Sense Mullarse en Res-Nomes Criticar per Criticar).
      Serà possible que per a Karl Marx este govern ni abans en trio, ni després en duo ni ara en uno ha fet res de bo. Que alce el dit qui li haja llegit una cosa positiva.

      Eliminar
    11. Jo sempre contra l'abús del poder i críticant quan la gestió pública no la considere ben feta,les administracions no deuriem tractar-les diferents de qualsevol servei privat,ni en duo,ni en trio,ni en individual. La prova es que resulta que per a la gent com tú, amb tripartit era del PP,quan la moció era de Karina i ara soc socialiste. Amb eixes argumentacions em demostreu que estic encertant prou en la diana.
      Coses possitives també he dit algunes,però no vaig a perdre el temps en buscar-te-les,diuen que llavar el cap a un burro amb sabó és perdre el temps. Lo de burro és una metàfora,hi han animalets molt a tindre en compte.

      Eliminar
  18. Anònim de les 9:27 - "fent guerres per un desnivell en un aparcament de persones disminuides fisicament que, coincidisc, no el va a gastar ninguna d'estes persones" .

    Mira que vos agrada anar de victimes "fent guerres", lamentablement l’actual ubicació incompleix, no sols la normativa, sinó també qualsevol raonament llògic perquè l’accés al vehicle no es pot realitzar d’una forma còmoda i segura. Per tant, cap guerra per part dels autors de la nota. I la regidora i l'arquitecte municipal en son sabedors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Deixeu-vos ja de mirar-vos el melic i penseu mes en general i en tot el poble no en els vostres problemes particulars.
      Jo tampoc passe la carretera i els carrers pels passos de vianants de forma comoda i segura, i com jo hi ha vora 18.000 persones. El bé particular no pot estar per damunt del general i vosaltres nomes mireu pel vostre bé particular.

      Eliminar
  19. I d'aço??

    Valldigna Accessible i l’associació de veïns La Valldigna denuncien l’incompliment del Codi Tècnic de l’Edificació (http://www.valldignaaccessible.org/?p=977)
    http://www.valldignaaccessible.org/?p=991

    que s'ha fet??

    ResponderEliminar
  20. Si es veritat, tots saben més que els arquitectes.
    A la pròxima oferta de llocs d'arquitectes o similars, ja ho sabeu: els de Valldigna Accessible a presentar-vos.

    ResponderEliminar
  21. Enric,crec que hi ha massa "opinions" partidistes i sense argumentar (eixe és el nivell de diàleg als partits?) que,sense insultar,ofenen,i no sols a VA,sino a la inteligència mitja del ciutadà (dels votants i no votants,perque hi ha coses que fins i tot un xiquet entén).
    Jo censuraria als de les 10:58, 11:04, 15:09, 15:21, 13:30. Tots ells nauseabunds polítics narcicistes. Qui sou per dir que una associació d'interés ciutadà només es mira el melic i miren per ells? Si us sembla,que es dediquen a defendre els carnestoltes o els bous. Preferirieu que ningú defensara res a nivell ciutadà? Sempre que estigueu al govern,clar.
    I tornant a barrejar interessos,els de defensa ciutadana d'una associació (que són generals,espere que eixa "mala" sort d'una invalidesa no us toque mai) amb les demés carències al poble. Defensar-ne unes,exclou les altres? Vaja manipulació de guarderia d'infantil!
    El que s'ha de fer és posar en majúscules el comentari de les 14:24,siga qui siga i del partit que siga,com si és apolític,ateu o hermafrodita.
    Acabe lligant amb l'últim comentari de les 13:30, tindrem en compte el teu consell,si no ens sembla bé la cosa ens farem arquitectes o polítics,perque tú ho digues. A l'edat mitja ja deien això de que la noblesa disposava dels vassalls o aquell que deia que la mató porque era suya,però no ara amb la nova política que anàveu a dur. Dels 1700 simpatitzants del poble,crec que en sobren un bon muntó de feixistes,pel que ací es llig. Qui haja de fer la tria que s'ho faça vore,no siga que apart de VA s'afegisquen a la lletja costum de criticar més associacions com també ha fet ja la "pepera" associació de veïns. La disciplina de partit hauria de servir també per llevar-los la ploma a tant d'indocumentat,us faríeu un gran favor.

    ResponderEliminar
  22. P.D. compartisc el que dius del comentari de les 14:24, un comentari amb molt de trellat i loable.

    ResponderEliminar
  23. Ho deixarem Karl per a que es vega el nivell de fanatisme d'alguns que els fa no acceptar la més mínima crítica i de seguida responen amb el menyspreci, algo del que som objecte com be saps alguna que altra vegada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,millor que siga visible que a totes les cases hi ha fem que agranar.

      Eliminar
    2. I molts veuen la brutea en la dels demes i no en la seua

      Eliminar
    3. Jo no tinc cap casa que aspire a la gestió pública, a lo millor la teua si. Si et rasques serà perque et picarà.

      Eliminar
  24. Jo crec, i posaria la mà al foc, que tots els comentaris anònims contra VA són del PP, per conforme estan deixant al Bloc.
    No potser eixe nivell tan raquític i autodestructible en el partit dels ilustrats. El que no sé com encara no s'han passat per ací certs administradors per donar-li llenya oficialment.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo pense igual. Massa infiltrats del PP fent-se passar per gent de Compromís i per tal de crear animadversió més que contra Compromís o el Bloc contra l'alcalde.

      Ara eixe també ha sigut de sempre la postura de Karl Marx (¿només ho fa ací com a comentarista?) i fins i tot d'este blog, que noticies positives del govern ben poques i menys per no dir cap com a editorials "per a reflexionar". Per exemple, ni el taller d'ocupació va mereixer eixe tractament.

      I si és veritat, podeu dir que per això ja hi ha altres blogs, però eixos altres es declaren partidistes, siga de Compromís siga del PP, però ací no. Ací digueu que sou imparcials i objectius, i nomes voleu reflexions, cosa que ningú es creu. Com l'altre dia diguereu, seran les formes perquè en el fons és el mateix que els altres: acoso i derribo al possible guanyador electoral. Cosa que dins la contesa política es lícit, això de socavar al rival, però al menys reconegueu-ho que és l'objectiu, amb altres formes.

      Eliminar
    2. Pobret alcalde, tota una conspiració judeo-massónica contra ell ... a que em sòna açò ?

      Eliminar
    3. Dimonis, que poc hem avançat amb això de la conspiració.
      El problema és que parles dels demés i perds una bona oportunitat de parlar dels teus i del projecte. I el temps acurta. 99 dies queden. I referent a l'alcalde saps que és aixina. O és que el rival electoral és, per exemple, Evarist?

      Eliminar
    4. Dedicat a l'ANÒNIM de les 20:11

      DIARI DE TAVERNES, diumenge 8 febrer 2015
      Noticia: L'abraçada de Jordi Juan, de Compromís, a Podemos.

      Anònim9 febrer de 2015, 11:57
      Jordi ha demostrat que el tema d'economia l'hi queda gran, sols hi ha que fixar-se en lo mal que està l'Ajuntament del poble

      Respostes

      Karl Marx9 febrer de 2015, 15:33
      Doncs,comparat en com estava...

      VENTILADOR PER TAVERNES, Dilluns 26 gener 2015

      Noticia: El Bloc i Esquerra Republicana aniran junts a les eleccions?

      Anónimo26 de enero de 2015, 13:49
      Segur que van junts. El BLOC i Esquerra Republicana son partits catalanistes.

      Responder

      Karl Marx26 de enero de 2015, 15:29
      No tingueu por,poseu el nom sencer, Esquerra Republicana del PAÍS VALENCIÀ,tant de bo el Bloc a més a més de defensar l'autogovern s'apropara un poc més a L'Esquerra com els republicans.
      Sr administrador del ventilador, la estratègia de la por al catalanisme ja no funciona. Pobre Fabra i pobre PP traure a estes hores els signes d'identitat i el terrorisme,temes vells,per amagar l'atenció de la crisi.
      Per altra part,si la coalició és vertadera,si que està apurat el Bloc local buscant la majoria absoluta,doncs ERPV arrosega molts pocs vots al poble i representen com si es presentaren junts el PP i el PSOE.



      I no vaig a buscar més ni parlar més del tema. Busqueu altre argument. Però si voleu,sí,continue éssent del PP o del partit que més us apanye dir.

      I parlant d'administradors,els extrems busca'ls també a altre blog on tot són notícies negatives per als de fora de la casa. Tot. 100%. Si no ho creus així,demostra-ho com ho he fet ara jo. Si pots.

      Eliminar
    5. Però tu lliges això? Mare meua, oblida'ls home. Tant bé que estàs per ací.

      Eliminar
    6. Gràcies per la dedicatòria. No em convences. Fa molt de temps que el podem llegir. I unes simples respostes en casa dels feixistes, com a record del pensament ideològic de temps passats, no canvia res.
      Deslliura't el cor i anima de l'odi visceral al Bloc-Compromís i l'alcalde i fes les critiques i comentaris amb el cervell.

      Eliminar
    7. A cadascú li dic el que he de respondre-li a sa casa,menys al blog censor,que les dic ací,com també li he dit a Enrique.
      Val que empres la martingala de voler fer creure que si ara dic negre,per a tú és blanc per on i com ho diga. Crec que parle prou claret i et deixa en evidència, i com a bona casta, intentes desviar el tema. La ideologia passada o actual de ningú no la decideixes tú ni cap partit ni cap politic de poble.

      Gràcies per l'argumentació, tú a mi si que em convences i no m'has decebut del que pensava, i no vaig a tornar a perdre el temps en suros (dit amb carinyo,donat el dia que és).

      Eliminar
  25. Ara la culpa la te el PP el PSOE o valldigna Accesible! L'únic que ha fer mal l'obra es el bloc i no hi ha mes que dir.
    Asumiu el fallo i pareu de culpar a tots els altres

    ResponderEliminar
  26. Anem a vore, que vos agrada traure molta punta a les coses, i altres que no ho publiquen venen a aci a fer-se els màrtirs, qui siga, que s'entenga. Només es demana canviar la ubicació de la reserva d’aparcament per a persones amb movilitat reduida del parc caní, no s'està en contra de que s'haja fet una reserna, més que res, perquè es necessària i ho marca també la legislació. Lo únic que s'ha fet pensant amb els peus, i no en la seguretat dels usuaris.

    ResponderEliminar
  27. He sentit dir que a la Comissió de Mobilitat Sostenible, on estan el grups polítics represenats, no ha arribat CAP TRAMIT FORMAL DE PROPOSTA DE LA TAULA DE SOSTENIBLE QUE HAJA PASSAT PER COMISSIÓ. Algú podria aclarir quantes propostes s'han presentat, i si es així, on han arribat, i si han arribat a la Comissió de Mobilitat Sostenible, quines han estat les actuacions o les decisións que ésta ha fet o ha pres?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hi ha un llarc escrit de tot allò que la Taula ha acordat i del que no s.ha respost o actuat facilitat fa uns mesos a una regidora que es va comprometre com a Tinent d.alcalde a fer arrivar a cadascun dels regidors responsables les mancances denunciades, amb el compromís de que es respondría a éstes per part de cadascún d.ells, el que com no ha suceit de moment, en la sessió del proper dimecres i davant el nou i el antic responsable de les regidoríes de participació i benestar social va com a punt del ordre del día demanar de nou compters del que s.ha i no s.ha atés per a que prenguen bona nota i es comprometen a contestar.

      Eliminar
    2. Que se sapia no hi ha cap Comissio Informativa de Mobilitat Sostenible. Es aixi, Sr. Administrador?
      Tampoc se a que el referixes i que vol Estruch però fins fa dos mesos regidora delegada d'urbanisme amb tota la responsabilitat nomes hi ha hagut una i regidor delegat de participació i benestar social amb tota la responsabilitat nomes hi ha hagut un. Vols dir que no van fer els seus deures? Segur que ara la paga l'alcalde. ¿Que apostamos?

      Eliminar
    3. Mire la foto i cada volta ho comprenc menos. Tant de guirigall per un aparcament que no li veig problema per un poc de rampeta. El mateix que te eixe si esta de rampeta tenen tots els del costat.
      No ho comprenc ni veig res clar tot este follo que no servix de res. Hi ha gent que te poca faena, peque mira que prendre mides i fer numeros per vore si era el 2 o el 8 o el 24 per cent. Que el borren i solucionat.
      Jordi, collons, lleva-lo, i que el critiquen a tu per no fer res, t'han de criticar igual i t'estalvies diners, pero als tecnics els deixaran tranquils.

      Eliminar
    4. El de les 9:32, tú no tens cap familiar amb problemes de mobilitat,veritat? Que bonico és parlar d'allò que no li importa gens a ú. Apart de progressiste,es nota que eres solidari amb els necessitats, tot un espill ciutadà on mirar-se. Posa nom i cognoms,per si algun dia ens topem amb tú i t'hem de fer memòria de les teues paraules.

      Eliminar
  28. Que jo sapia tampoc , amic de les 9:26, i per això li se va passar per oferiment d'esta a una Tinent dl'Alcalde (hi havíen dos, recordau) que es va comprometer a passar a cadascún lo seu i que ens contestaren. Ara ho reclamarem de nou i al jefe suprem de tots que a més es el responsable de Participació com be saps.

    ResponderEliminar