martes, 24 de febrero de 2015

Editorial : VA DE COMPROMÍS

Resultado de imagen de compromis tavernesI es que com sabeu dissabte donaren a coneixer la seua llista per a les properes locals, i d'ella volem comentar i que comenteu. Això sí, sempre des del respecte i la tolerància pel que no anem a permetre dessabruptes, anem a ser molt estrictes en el tò dels comentaris.

Dir de la llista quatre cosses : 

Ens ha sorprés els sissé lloc de Perfecto Benavent quant tot apuntava o així ho pensavem, que anava a ser l' home fort del proper govern, si es que governa este partit. 
Ara bé, aixó no vol dir que no ho siga inclús des d'eixe lloc encara es juga eixir, un mal ressultat com sería repetir els cinq donat els bons ressultatas de les europées el deixaría fora salvo que Jordi fora elegit diputat i renunciara al càrrec de regidor.
Nosaltres pensem que encara Compromís no està tant fort com ha arrivat a estar no baixrà dels 6 o 7, tot el que no siga això serà un fracàs.  

Encar la quarta, normal si es té en compter els seus 300 i pico vots de fa quatre anys, i més si es té en compter també que no es del Bloc si no del partit coalligat Iniciativa i s'ha de tenir en compte els pactes entre abdós partits i els verds.
El que no sabem si es açò el que ha fet també que Benavent vaja acabat el sissé, ho desconeguem.

I el lloc d'Evarist no ens extranya gens ni miqueta, de fet ens va sorprende quant es va presssentar a regidor en un  lloc tant endavant en les anteriors. 

En quant als demés dir que no coneguem ni a Bea ni a Noe pel que rés anem a dir, els tres primers es normal isquen en eixos llocs, del octau sols podem dir parabens i dels demés no es cossa de fer la cossa més llarga, si de cas ja aneu diguent vosaltres, ací vos ho deixem, ale a opinar però com diguem amb messura.

55 comentarios:

  1. He vist la foto de la llista i només coneixc als regidors que están ara i a les exfalleres majors.
    Els d'ara ho han fet mal al meu entendre i no haurien de repetir.

    ResponderEliminar
  2. A mi sols em fa gràcia conforme parla Jordi Joan al video. Pareix que estiga agafant-li un ataquet de les vegades que treca la continuitat i agafa aire.
    Deu meu! A la próxima doneu-li un respirador q se'ns anirà a fer punyetes.
    Ajajaja

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I lls ulls morats que pareix estiga maquillat o mort de son ?

      Eliminar
    2. Per això te els ulls morats, perque li faltava aire. I mira que en feia eixe dia !!!

      Eliminar
  3. Comparto la extrañeza en lo de Benavent, jo también pensava iría el cuarto, tal vez sea aposta por si fracasan y sólo sacan los cinco que tienen o menos aunque tampoco lo creo, y así que no se queme y seguir dominando el partido desde la sombra como dicen ya hacía, o si Jordi saliera de Diputado y renunciara ya como cabeza visible pues pienso que aparte de aquél es quién más puede tirar del carro mediáticamente.
    Lo que dices de Mifsud e Iniciativa supongo será así y habrán tenido que respetar algún pacto dentro de la coalición, y en cuanto a Evarist ha lucido poco aunque ni sus concejalías eran para lucirse ni sus problemas de salud le han dejado dar más y además el tema del sobresueldo del jefe de policía le ha perjudicado pienso al perjudicar al gobierno y no haber sabido dar explicaciones convincentes.
    En cuanto a los demás he oído que la tal Bea es tipo Llum, muy política y que Encar es muy buena y moderada, espero que impere el estilo de ésta y de Perfecto porque crispación ya hay demasiada al igual que politiqueo y dado que pienso no se lograrán mayorías absolutas se necesitarà mucho de lo que ahora no hay que es diálogo.

    ResponderEliminar
  4. Vore el plumero, no donar la talla ... hi han formes menys ofensives de dir les cosses, modereu el llenguatje per favor que no vullc tindre que censurar massa.

    ResponderEliminar
  5. Qui va de número dos de Compromís? Es per saber a qui es vota perqué l'objectiu de Jordi es deixar l'ajuntament i anar a Valencia.

    ResponderEliminar
  6. En teoría Llum, en la pràctica tots sabem que Perfecto i Jaume tenen molt que dir i segur seguirán diguent. Deu ens pille confesats si entra Llum d'alcaldesa perquè ahí si que donem per acabat qualsevol dialec i va a fer falta com diu altre comentarista i a manta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pels temes que he pogut tractar amb Llum, pense que no es una persona adecuada per al dialeg, més be sempre imposa el que ella pensa, i no sempre esta encertada, no se, en maig, tindrem la sol·lució, la llàstima es que Llum eixirà si o si.

      Eliminar
    2. En serio penseu que Llum aguantara? Si ara en el govern, esta q rebenta amb tanta pressio. Jo dic q a maig no arriba.

      Eliminar
  7. Supose que hui serà un dia d'escoltar moltes tonteries. A mi la llista m'agrada, gent honrada, del poble i treballadora. Veig una llista completa i equilibrada. Dubte molt que la resta de formacions polítiques conseguisquen una llista tan bona. El meu vot el tenen.

    ResponderEliminar
  8. No crec que Jordi Juan vaja a València i es deixe l'alcaldia. No ho han fet Rita, Rus i altres alcaldes del PP. Rus és alcalde, síndic i president de diputació i ahí el tenim... Crec que es vol vendre el bulo de que Jordi se'n vol anar i deixar-se el poble, aixi donar a entendre que no seria alcalde i no val la pena votar Compromís. Jordi no es deixarà l'alcaldia, compaginarà les dues coses, encara que el PPSOE s'enteste en dir eixa tonteria 1000 voltes.

    ResponderEliminar
  9. Els més eficients i treballadors. Els primers en presentar llista. A vore els altres quan la presenten. Pel poble es diu que tenen problemes en fer la llista. Ningú vol anar amb els PPSOE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues a mi me pareix mes del mateix, canviant asoles a Evaristo al que han tirat cap arrere i m' extraña no vaja Luis en llocs de cap.
      El que deuría deixar clar Jordi es si va a seguir de alcalde si ix elegit i també diputat, com va a en eixe cas compatiblitzar les dos tasques que crec comporten dedicació total i exclusiva, i si va a renunciar de alcalde per saber qui serà qui el sustituisca.

      Eliminar
    2. Però perquè ha de renunciar d'alcalde?? Per què eixes ganes de que renuncie?? Què passa? Que no podeu amb ell? És molt bon alcalde i això vos fot? El voleu fora de Tavernes?? Hi ha molt alcaldes del PP que compaginen els dos càrrecs, per què no pot fer-ho Juan?

      Eliminar
    3. En l'assemblea va dir que passe el que passe en les autonòmiques serà alcalde de Tavernes si es elegit.
      Espere ho tingues clar ara.

      Eliminar
    4. I va a cobrar els dos suledos, a qui va a deixar quant estiga en Les Corts per a que siga alcalde de fet, farà com Eugenio i renunciará al sueldo pero deixará a algú a temps complet com va fer este amb Manolo, qui serà el sustitut, Llum, Perfecto, Llàcer ? Sería bó tindre clar tot açò per a votar en consinènsia.

      Eliminar
    5. I tu te ho creus. També va dir que no era un jornaler de la política o que portaria la estació de trens a Borderia i mira que ha fet.

      Eliminar
    6. Hombre, los primeros en todo caso en presentar una lista completa porque Units ya ha dado claras pistas de quiénes van a ocupar las primeras cinco o seis plazas y creo está claro que Estruch y Concha estarán ahí, pienso que las posiciones en la foto que publicaron no es casual y mira quiénes estaban al lado mismo de la candidata y los que estaban al lado de éstos, para mi está bastante clara esa lista en cuanto a los primeros puestos.

      Eliminar
    7. Si Jordi va a ir a calentar sillón si es que va como Rita u otros más vale que no vaya y se dedique al pueblo bien desde el gobierno o desde la oposición, y si va a ser Diputado que se dedique de pleno a ello, y en este caso recordar el refrán que dice que no se puede ir de procesión y replicar las campanas.

      Eliminar
    8. Per què li doneu tantes voltes a si va a la Generalitat o no? Mireu l'alcaldesa del PP de Carcaixent, Lola Botella, amb dedicació exclusiva a l'ajuntament i diputada a les Corts Valencianes, per cert, imputada per malversació de diners de l'ajuntament i a les Corts té el rècord en poques propostes en 4 anys, amb un total de 0 exactament.

      Per tants i tants exemples, es pot perfectament compaginar les dues obligacions, perquè a les Corts Valencianes no has de tenir dedicació sí o sí, a més que es pot posar mitja a Tavernes i mitja a València.

      Eliminar
    9. Mitja a Valéncia ? Hi han mitjos diputats, això com es menga ? Quina animalada més gran acabes de dir . I es que en tal de justificar-lo sou capaços d'amollar cada cosa .
      I Lola Botella, zero iniciatives en Les Corts i tres pleits i freus en marxa, bon exemple si senyor.

      Eliminar
    10. Ser diputat autonòmic i alcalde d'un poble és perfectament possible. Hi ha vàrios exemples si entre a la web de les Corts i veus a què es dedica cada diputat. Si és o no la millor forma de ser alcalde o ser diputat ja no ho discutisc, però esteu prohibint i tirant-se les mans al cap abans de que isca ni com a alcalde ni com a diputat, i factible és.

      I mitjos diputats no hi ha, però hi ha qui no té comissions i hi ha alcaldes que estan a mitja dedicació i sense dedicació.

      Lola Botella no és un bon exemple del que s'ha de fer, sinó del que fan en altres partits i pobles molt propers als nostres i d'això ningú s'ha tirat les mans al cap.

      Eliminar
    11. Coincidisc amb Anónimo24 de febrero de 2015, 11:59, hauria d'estar Lluis en llocs més cap enndavant, no tinc res contra Noe (7a), però en fi, pense que li falta mooooolt per ser una regidora eficient. Mireu que va passar amb Vanessa, que a la primera oportunitat va abandonar el barco.

      Eliminar
  10. Parlant d'eficiencia i treball.
    Una bomba en la cotorra
    http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/02/lalcalde-de-tavernes-jordi-joan-informa.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Buena eficacia y trabajo del catastro querrás decir.

      Eliminar
    2. (Ironia) Sí, es veritat. Quasi igual com la del PP que per ells estem pagant tots ara eixa contribució.
      No te jode!

      Eliminar
  11. Es i sera la millor llista sense dupte. Altres no la poden ni fer. Els primers comentaris de gent del pp, el que parla en castellà i el del ataquet al alcalde, tots sabem que pretenen. Porten tota la legislatura igual. No tenen arguments ni raons. I el que diu que no coneix ningú, es veu que no son del poble... La millor llista i la millor gent! Sense dupte! Enveja es lo que tenen! Ells no poden ni tenen gent per a fer-la!

    PD. Consell. Sempre podeu preguntar a karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tienes toda la razon. La lista del BLOC es la mejor lista porque de momento es la unica. No hay ninguna otra lista con la que compararla y por eso te doy toda la razon. Cuando hayan mas listas se podrá comparar con argumento pero, de momento, la mejor candidatura es la del BLOC sin lugar a dudas; otra cosa es que luego conozcamos mejores candidaturas pero no es el caso que nos ocupa en este momento por no haberlas.

      Eliminar
    2. Hombre, alguna pista han dado Units, los de la foto seguro que van entre los cinco o seis primeros.

      Eliminar
  12. Seria millor que Perfecto anara de nº 2 per a quant Jordi vaja a Valencia i deixe l'ajuntament. No crec que Llum puga ser una bona alcaldesa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi no deixa l'Ajuntament. Busqueu altres tonteries per favor.

      Eliminar
    2. I com pensa portar si ve el cas i que conste espere que siga diputat i pense que serà també alcalde perque serà el més votat i ningú assolirà majoria absoluta ni abans ni després el 24, abdós càrrecs ? Qui molt abarca poc apreta.

      Eliminar
    3. Deixeu de dir tonteries. Hi ha moltíssims exemples de polítics que compaginen vàries obligacions, i més alcaldes i diputats provincials o autonòmics.

      PP: Pots vore Rita, Rus, Lola Botella...
      PSOE: Per exemple Ximo Puig, portaveu del PSPV i diputat al congrés a Madrid.

      Eliminar
    4. I cuantes iniciatives han pressentat en les corts ? Jo t'ho diré, ninguna. Per tant més val una tasca i ben feta que dos a mitjes.

      Eliminar
    5. ¿Això ho dius per experiencia dels del PP del poble?
      Eugenio Pérez diputat en diputacio: nomes va portar de bo l'alta tensió
      Manolo Vidal assessor de diputació: camp de gespa artificial a Benifario i Barx. A Tavernes res.

      Però esta clar que estos de Compromís no son iguals...

      Eliminar
    6. Però,JJ ja és diputat segur?
      I,sobretot,ja és alcalde de la propera legislatura?
      A vore si fa un 0/2.
      Ací sembla haver-hi massa gent que no s'ha llegit mai el conte de "la lechera".

      Eliminar
  13. Amb una mà i un ull tapat. Amb això té prou.

    ResponderEliminar
  14. Dic jo que Jordi vol anar a Valencia i per això es va presentar a les primarias de Compromís i anirà en el lloc nº 8.

    ResponderEliminar
  15. Si Jordi vol anar a les Corts que no es presente la alcaldia de Tavernes per despres renunciar i deixar a Llum d'alcaldesa.

    ResponderEliminar
  16. No es calfeu el cap. Jordi anirà a les Corts i deixarà a Llum de cap de l'opossició.

    ResponderEliminar
  17. Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja
    Això de confundir el desig amb la realitat es cosa de xiquets.
    Lo mal es que vos deixarà al PPSOE en l'oposició.

    ResponderEliminar
  18. La gent de la llista que presenta en bloc, no està preparada per a gestionar un ajuntament. Qui està capacitat per a dur urbanisme? I hisenda? Si damunt Jordiet pega a fugir a València.. Serà bona gent i tot el que vullgau però (amb tot el respecte) no estàn capacidades per a gestionar regidories de pes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment, i per a mostra el que estan fent des de desembre, que està Compromís sol al govern

      Eliminar
  19. Tu tampoc estas capacitat per fer comentaris des del moment que no argumentes res i el dediques a despreciar. Ves i pregunta als funcionaris d'Hisenda les opinions que tenen de Perfecto amb nomes dos mesos en l'area i de pas que el diguen que pensen del guapo i del seu treball,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però tu has vist la llista? Paréix feta aposta. Jo pensé que l'ordre no és eixe.

      Eliminar
    2. En hisenda sempre hem estat enamorats del guapo i del seu treball.
      Perfecto de bò només té el nom.
      Ja hem dit el que pensem.

      Eliminar
  20. Llum de 2, Perfecto de 6, Mayans de 17,… Jo crec que la llista del BLOC l'ha fet el PP o el PSOE.

    ResponderEliminar
  21. Ja ho has pillat. L'ordre que no es eixe. Segur.
    Va, va ¿Tu saps lo que es un equip i treballar en equip? Pues això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El problema es que l'equip ha d'anar tot a un ritme, i en aquest cas, hi ha gent a la llista que més que donar llum, dona fum.

      Eliminar
    2. Això ho dius perquè tu no vas?

      Eliminar
  22. Al darrer comentari eliminat : No t'he publicat per irrespetuós, ací tothom opina lliurement i perquè discrepen no son tonteríes.

    ResponderEliminar
  23. Gracies Enrique per deixar les dicussions lliurement, sempre que es respecten a les persones, i la pluralitat d'idees. Imagine que altres bogs amb ales, estaran que tallaran plomes de vore coses publicades que el cas de fer-ho al seu bloc (i a fets concters em podria remetre), les haurien censurades. Imatgine que hauràs de moderar massa, per s que alguns estremistes no distorsionen la bona sintonia, tot i que per tots es conegut que blocs afins al govern, cada vegada menys, toleren comentaris aliens a les,seues voluntats, i això no es un bon exemple de 'honradesa, transparència i participació’ com alguns es vanaglorien

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies als moderats i respetuosso com tú que ens deixeu fer este blog tos els dies i que vaja creixent i creixent, el qu està molestant als intolerants de sempre.

      Eliminar