sábado, 28 de febrero de 2015

HOMENATJE A CARLES PELLICER

Ahir i com pensavem, no puguerem arrivar per raons laborals a temps a dit homenatge, pel que hem tirat mà d'amics que si estigueren per a que ens passen algunes imatges i així contribuïr modestàment encara siga sols amb elles a dit homenatge a una persona que s'ho mereixía. 


Mússica i cant

Mússica i poessía 
I molt de records i homenatges a un gran esportista,
bon pare, gran valencianista, gran persona.

5 comentarios:

  1. Enrique, has de fer-te un bon equip editorial, com el del pardal, que publiquen en temps real ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Este blog está pensat més com un blog de debat sobre tot de l.actualitat política i no vullc complicar.me més la vida de lo que ja la tinc entre faena i política. Per tant preferisc seguir amb eixa línea i informar de l.actualitat de lo que m.apetisca anar.
      En esta cas m.apetía i un muntó però la faena no m.ha deixat i he tirat d.amics perquè Carlos s.ho mereixía doncs era una persona amb la que he tingut una relació no massa profussa però molt bona.

      Eliminar
    2. Clar que ho publiquen en temps real,com que mes que acte del basquet va ser un acte de partit. Sense acritut.

      Eliminar
  2. Bon día, no m'agrada entrar en aquets tipus de comentaris, però en veig en l'obligació moral de contestar-vos, tant a l'anònim del 28 de febrer, com al de l'1 de març.
    Em sembla una falta de respete i de poca humanitat, voler fer maldat on no hi ha.
    Com be vaig dir, Carlos ERA,ÈS i SERÀ una persona estimada per Tavernes, meys per vosaltres dos, que no teniu el valor d'ixir de l'anonimat.
    Enric,com dius al teu comentari, Carlos s'ho merexia,i el done les gràcies per publicar la notíca, ja que va ser un homenatge senzill, sincer i molt emotiu. En tot moment un acte, que feia mesos estava pulint-se,on el Club de Basket Tavernes, amics i coneguts, van voler donar-li les gràcies per tot el que havia fet per ells.
    No m'agrada el mal per a ningú, però sembla ser que encara hi ha gent que no respeta, ni sentiments, ni a persones que ja no estan entre nosaltres. I em sembla de molt mal gust fer plitiqueig on NO hi va haver.
    Gràcies Enric el principal seempre és la calitat humana, i tu en tens molta.

    ResponderEliminar
  3. Nota : No més polèmica i per tant no més comentaris, ni eixe de les 21:56 deuríem haver publicat però ara j està, ací s.acaba el tema.

    ResponderEliminar