jueves, 5 de febrero de 2015

Nota de premsa de KARINA VERCHER SOBRE MOCIÓ CONTRA BLINDATGE BOUS AL CARRER

Tot i que la iniciativa presentada va tindre el vot favorable del  grup de Compromís, la seua portaveu defenia els bous al carrer a Tavernes argumentant que són una tradició en la que no hi ha cap maltractament animal.

KARINA VERCHER CELEBRA QUE HAJA PROSPERAT LA MOCIÓ CONTRA BLINDATGE DELS BOUS AL CARRER

La regidora progressista Karina Vercher celebra que haja prosperat la moció que va presentar al ple el passat dilluns i on demanava que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no recolzara la Llei de Senyes d’Indetitat en la que els Bous al Carrer tindrien la consideració de Bé d’Interés Cultural. De succeir açò, es blindarien els Bous al Carrer i el maltractament animal que comporten, i es permetria subvencionar amb diners públics i celebrar aquest tipus de festejos amb un simple tràmit, sense acreditar antiguitat ni tradicionalitat al municipi.
Amb aquesta acció, Tavernes de la Valldigna és el primer poble al País Valencià on s’aprova una moció contraria a esta llei que es decidirà el 25 de març. Amb l’aprovació d’aquesta moció, es vol fer força per protegir els animals i evitar que els Bous al Carrer s’equiparen als esports tradicionals valencians, al folklore i a tantes altres manifestacions culturals que no comporten cap maltractament als animals.
La iniciativa de Karina Vercher va tindre el vot a favor del PSPV i Compromís. En aquest sentit, la regidora progressista ha manifestat que “amb l’aprovació d’aquesta moció hem d’entendre que Compromís de Tavernes deixarà de fer Bous al Carrer a les festes locals, ja que de no ser així, no s’entendria tant de cinisme ni d’incoherència; no es pot estar en contra del maltractament animal i pagar amb els diners de tots els Bous al Carrer” .
Per a Vercher, la incoherència que practica el grup de Compromís a Tavernes, també es va mostrar durant el debat de la moció, ja que tot i acabar votant-la a favor, la seua portaveu defenia els bous al carrer a Tavernes argumentant que són una tradició en la que no hi ha cap maltractament animal. Amb referència a aquestes manifestacions, la regidora progressista ha afirmat que en els últims cuatre anys, Compromís ha convertit Bous al Carrer en la diversió principal de les festes locals, una activitat que cap veí de menys de 40 anys recorda a Tavernes; per tant, no és cap tradició, sinó una contradicció del govern de Jordi Juan”.
L’aprovació de la moció presentada per Vercher és el primer pas per evitar que Tavernes de la Valldigna siga identificat com a un municipi on es produeix maltractament animal. Per això, Vercher espera que el govern de Compromís anuncie el final dels Bous al Carrer a Tavernes, perquè sinó, seria un “fes el que jo dic, però no faces el que jo faig”, que és tan habitual en la pràctica del govern del Compromís a Tavernes.

15 comentarios:

  1. Es necesari que Compromís diga claramente si continuarà subvencionant els bous al carrer en el cas de que torne a gobernar Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si,però abans li ho preguntaren a Jaume,a vore que és el que vol fer.

      Eliminar
  2. Tres dies per fer una nota de premsa. Ara es compren que portes un any sense presentar l'ordenança de pisos en poder dels bancs.

    Això de "fes el que jo dic però no faces el que jo faig" (que es fer el gos i no preocupar-me de cap tema municipal) també se't pot aplicar, no creus?
    I ja que estem ¿Quan la presentes al ple?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 4 anys fent bous al carrer!!! I ara com explicareu que fomenteu els bous però esteu en contra? I entonces, perquè ne feu? Ai mare, que es pilla antes a un mentirós que a un coix!!!

      Eliminar
    2. Mentiros tu i damunt ignorant o ignoranta per dir coses que no son. El Bloc no va dir mai que estava en contra dels bous en el poble. Va dir que no aprovava que estaren dins de la llei de senyes de identidat.

      Eliminar
    3. Tenen la pixa feta un lio. Això els passa per voler caure bé a tots. Al final la vena de falsetat de JJ l'ha posat en evidència

      Eliminar
    4. No enteneu res. Compromis es un partit animalista, i com a partit animalista ha fet un tancat al sequer per a que esla gossos puguen correr lliurement. I com a partit animalista, també es preocupa pels bous, per això en festes del poble els fa un tancat al carrer la barca pa que correguen. Igualet que lo dels gossos al sequer. O es que els bous no tenen dret a disfrutar de les festes del poble?

      Eliminar
    5. Quanta raó que tens. T'ha faltat dir que també es preocupa de la germanor i per tant tots disfruten junts, els de quatre i els de dos pates.
      Vixquen els bous!

      Eliminar
    6. Je,je,je,que els bous disfruten de les festes del poble, que bo!
      Jo crec que al de la ramaderia deuriem demanar-li que pagara per poder dur les bestioles a córrer pels nostres carrers.

      Eliminar
  3. El poble que estiga tranquil a Festes si guanya Compromis Bous al carrer, i no mágraden, pero no tenim que ser extremistes,el bous com es fan en Tavernes dir que es maltractament tots saben que es mentida.

    ResponderEliminar
  4. He estat llegint en la cotorra el cas de la conexió il.legal i alucine. Com pot dir que és una errada humana? Quina classe de redactor pot dir eixa animalada i quedar-se així ample? Com pot dir que els ooperaris no sabien si teníen llum o no de forma legal? Per favor Cotorra, tinga més coneixement i no culpe als operaris, la culpa és del polític de torn. Igual que quan van enganxar el suministre de l'escoleta a l'enllumenat públic a la platja. També va ser una errada humana. El que han sigut ambdós casos és una il.legalitat i una imprudència.

    ResponderEliminar
  5. Lo que tindrien que prohibir de pas es el tir i arrosegament,els pobres cavalls patixen molt, igual o mes que els bous al carrer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els cavalls s'entrenen tot l'any en un esforç esportiu i a la competició està prohibit pegar-los. I n'hi ha un home bò perque es respecte. Als bous es diu per megafonia el del maltracte,però si no es compleix no passa res,segueix tot igual, els amics de Jaume de la samarreta no tenen cap autoritat i la policia tampoc fa res.

      Eliminar
    2. Cuant dic patixen molt hem referixc a lo que tu li dius "esforç esportiu", ja se que no els peguen...
      I cuant dius Jaume vols dir Jordi, no?

      Eliminar
    3. Fer un esforç esportiu és patir molt?
      Jordi ara abandera l'associació Bous a la Vall?

      A vore si s'aclariu, ací demostra que no:
      "Per això, des de VerdsEquo del País Valencià, ratifiquem l’oposició de Compromís a promocionar la festa dels “bous al carrer”i descartem que es puga defendre aquesta manifestació festiva disfressant-la de tradició o de “les nostres senyes d’identitat”."

      Link: http://verds.compromis.net/des-de-verdsequo-des-de-compromis-per-coherencia-i-dignitat-mai-promocionarem-els-bous-al-carrer/

      Eliminar